(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ottis drága :-)
ez a kiscd-s nem?
Breki33
drága
Van egy elado verbatimom. Meg folias. 30-ert valakit erdekel?

ollie
milyen ez a lejátszó, mit tud, mennyi a memcsije és hol kapható?

B@ldrick
Aha. Ahogy én látom nem valami népszerüek a memós kütyük nálunk, de mér'? Nem néznek ki jól? Az ár egy dolog..a cd-st is meg kell fizetni..

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

ollie
mi az a mic? mikrofon?

B@ldrick
Sziasztok!
Hol lehetne kapni, ha egyáltalán kapni Mo.-on:
- iRiver IFP-390T
256MB mp3/wma/FM tuner/mic

- Creative NOMAD MuVo NX
128MB mp3/wma/mic

Esetleg milyen más nagy mp3-player gyártók vannak még és mi a honlapjuk? Kicsi, min128 memósat, esetleg lcd-s, tuner-est keresek. Köszi

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

szerintem a topic rendszeresen olvasói, és pláne az írói közül nem sokan fognak tudni segíteni neked. Ahogy láttam ez egy elég új modell, nem hiszem, hogy különösebben sok tapasztalatot gyûjthettünk volna még róla... De ha érdekel a gép, akkor a legegyszerûbb, ha elmész egy Panasonic szaküzletbe, viszel magadd el egy próba cd-t (amin mindenféle minõségû és kódolású mp3-ak vannak), és viszel egy saját fülhallgatót, aztán kipróbálod... ha bele tudsz tekerni már az mp3 számokba, akkor asszem nyert ügyed van a géppel (nem hiszem, hogy az slmp35 óta rontottak volna a rázkódásvédelmi rendszeren, vagy a codec-en, amit az olvasásra használ)

bye-

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy Panasonic SL-SX420-as mp3 diskman-t.
Várnám a tapasztalokat ill. a véleményeket.

Elõre is köszi!

szerintem a csere nem függvénye a garanciális szervizelési idõnek. az is lehet, hogy külföldrõl várnak alkatrészt...

[HUN]PAStheLoD
jah és a piros philips EXP valamennyi-t nem láttam a philips.hu-n csak egy katalógusban... mit tudtok róla?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
az a külömbség hogy 96kbps es mp3pro kb. ugyan olyan mint a 192es mp3

szia Torry,

én tavaly használtam egy Panasonic SL-MP35-öst. (Pusztán annyiban különbözik a 30-astól, hogy nagyobb a kijelzõje és pontmátrixos.) Nem voltam vele elégedett egyetlen ok miatt: az mp3-as számokba nem lehet beletekerni illetve, last memory opció nincs benne. Vagyis ha kikapcsolod a discmant egy 2 órás dj mix kellõs közepén, akkor bekapcsolás után a mix elejétõl kezdi ujra a lejátszást, és nem tudod átpörgetni a már hallott 1 órát :-(
Ha ez téged nem zavar, akkor bátran ajánlom, mert a rázkódás védelme kifogástalan, és a hangminõsége is, valamint mindenféle kódolású mp3-mal megbírkózik.

Uff!

Sziasztok!

Szeretnék venni mp3 discmant.Én egy Panasonic SL-MP30-ra vagy egy Sony D-NE511-ra gondoltam.
Kérdésem hogy melyik a jobb, ill. ennyi pénzért melyik lejátszó érné meg a legjobban.
Elõre is köszi!

Dj N-Ice
segithetnétek mert 1-2 óra és indulok megvenni...
pls

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Dj N-Ice
Sziasztok!

mostanság elgondolkoztam én is egy ilyen kis kütyü megvásárlásán, csak aza a baj hogy nekem ezer éve még amikor a sima egyszerû samsung yepp bejött az elsõk között megvettem, és azóta nemtom hogy hova hogyan és milyenné fejlõdött az MP3as lejátszó technológia az ilyen kis lejátszókban. Õszintén megvallva ahogy nézegettem a neten nekem elsõ látásra a freecom beatmanje jön be nagyon, a mérete miatt és hogy CDrõl megy a zene. Itt merülne fel egy apró kérdés:

Érdemes megvenni a beatman-t?

Vagy gondolkodjak inkább rendes nagy MP3as Discmanben?

melyiket érdemesebb?

Ami nagyon fontos, én mindenképp veszek hozzá fülhallgatót, de azt szeretném ha szólna rendesen a gépezet, mert miután dj vagyok utálom a "halk" zenét.

Segitségeket, ajánlatokat várok, megköszönöm elõre is a türelmeteket hogy elolvastátok a problémámat😊

Üdv:

N-Ice

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Sziasztok!

Szeretnék venni mp3 discmant.Én egy Panasonic SL-MP30-ra vagy egy Sony D-NE511-ra gondoltam.
Kérdésem hogy melyik a jobb, ill. ennyi pénzért melyik lejátszó érné meg a legjobban.
Elõre is köszi!

Breki33
ne nekem köszönd

de ide ne mert írni, hogy milyen jó mert megverlek PPPPPPPPPP
Breki33
nyugi nekem sajna vagy nemsajna most az olasz útra kell a pénz

és ottvan az én jó kis Philipsem ami nem ilyen jó de azért........

szóval:

"az
www.apronet.hu oldalon találtam egy június 18-án feladott hirdetést.: Horváth
Tibor (ha jól emlékszem Budapasti lakos) 2 hónapos exp431-esét 25.000 Ft-ért
kínálja. Telefonja: 06-30-5614271"

azért köszi
Breki33
na márm,egint irigyzöld vagyok
Breki33
sztem 431 ha vállalod a kis méretet
amugy itthon most milyen árban vannak?
[HUN]PAStheLoD
egy kérdésem lenne: philips eXp 511 vagy 431 ?? melyiket ér meg venni? mert gondolom az 511 jobb de megéri-e ?

Breki33
akkor kezdjük a 2-essel
2. Értsd meg, hogy én a DC-rõl beszéltem ami tulajdonképpen egy chat ugyebár :-)))

És csak azt mondtam, hogy a DC fóruma a sg-n van.
Erre a fórumra nemis hivatkoztam.

3. Áprilisban csak arról írtam amit mások mondtak írtam is, hogy én még nem láttam

Nem állok pozitívabban eddig is jónak tartottam, csak nem a legjobbnak, fõleg ezért az árért.

Amúgy 200-ast láttam és azt hiszem pesten vette, de nem biztos, tudtommal csak az infopatika forgalmazza
Breki33
sztem félreértetted

Grunding-ja van

bár ezek hasonló szinten vannak szvsz
WiZZaRD
samsungot vettel? hiaba ovott mindenki? az enyembe - ami egy napig volt meg mert visszavittem - 120sec volt, de samsungeknal eleg erdekes felfogassal kezelik a razkodasmemoriat, mert feltolti ahogy tudja, aztan kiuriti akkor is, ha lerakod az asztalra es meg sem moccantod...velemenyem szerint a razkodasvedelmi memoria azert van, hogy allandoan tele legyen...a regi aiwa nem mp3-as discmanembe csak 10sec volt, de abba elobb ert a talcahoz a lemez a razogatasokkal, minthogy ugrott volna, a mostani expaium 311-est is szinte lehetetlen ugrasztani

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Nem tudjátok, hogy hol lehet neten Senheiser MX 400 vagy 500 fülest kapni?

CybearBoy
Dion rulz, még mindig!

Breki neked mindenki beszól? 😊)
Különben elárulok vmit:
OPM = AylaVu
na csõ! 😊

és mégvalami, nagyon amatõr vagyok ilyen fülesek terén, ha volt már egy régi fülesemhez távirányítóm és azt rajtahagyva rákötöm az új fülest, akkor az ugyanúgy fog szólni, szóval nem kell ahoz is távirányítót vennem, ugye? a minõség csakis a füles "fejétõl" függ?

szerintetek hülyeség a neten fülest rendelni, úgy hogy még nem próbáltam olyat, csak a fórumokból olvastam róla? zsákbamacska?

te már csináltál Firmware Upgrade -t a lejátszón?
Az infopatikán ezt írják: " 4. Pontosan kövesse a használati utasításban leírtakat."

Milyen használati utasításban leírtak? nem találtam benne semmmi ilyet...

"na jó van egy apróság: az audio CD-t folyamatosan játsza, de az mp3 file-ok közti váltáskor van egy kis szünet"

egy kis szünet? hol nincs? vagy mire gondolsz? más mp3 discmaneknél nincs?

Nekem néha az újraírható cd-vel nehezen bírkózik meg, sokáig csak LOADING, amibõl nem lehet kikapcsolni! De ha felnyitom a fedõt és újra Playt nyomok, akkor már gyorsan és tökéletesen m1.
Én ezt az ici-pici hibát fedeztem fel benne...

Most sajna nincs más fülesem, csak amit hozzá adtak, az pedig nem valami jó minõségû úgyhogy körbe kell néznem valami jobbért...

Breki33
ha ezt nekem irtad akkor nem értek egyet :-)

amugy dionrol az index forumon is olvashattok
nemcsak jókat...
na megjött a dion 200 már megvoltak ez elsõ benyomások (pl fülhallgató 😊
érdekel egyáltalán valakit, hogy mi a véleményem róla, mert az eddigi
dionos bejegyzéseimre se nagyon volt reakció, ezért fölöslegesen
nem strapálom magam...

Breki33
hat én nem birnám az enyim teljes hangerõn hallgatni és nem azért mert torz

a beletekerés meg alap dolog
Breki33
oppá ha ez az

http://www.directshopper.de/philips-sbc-he-555_kopfhoerer_p

Akkor nekem is pont ilyen van :-)

a fül felé van egy kis belógo rész ahol jön a basszus ugye?

És oldalt olyan montha szuper fülbevalód lenne :-)

Dehülyevagyok
irigykedem aztán nekem pont ilyen van P
Breki33
van képed a fejhallgatóról

mert énis Philips fulest vettem hozzá de nem tudom a pontos tipusat valami megabass
testüregbe dugható kütyü-----------ezt tetszik lol😊)

Holnap valszeg megjön a Dion 200, és nekem is kellene valami jó füles hozzá!

A Senheiserrel mi volt a bajod?
Miben jobb az a Philips?

Breki33
irigyzöld vagyok........
Breki33
érdekes az én Philips-emben nincs semmi pattogás a számok között pedig már egy éves darab

amugy meg nagyon ajánlott aksival hallgatni elem helyett azzal elég jól bírja
Calver
Én pedig épp pénteken Philips EXP 211-est (30k), bár beüzemelés kicsit gázos volt (elöször windows halt meg, letiltotta cd íróm, aztán füles halt meg, de a cuccnak semmi baja) de végül is sikerült! Ellenben még mindig nincs fogalmam sem arról mp3prot viszi-e? Mind1, eddig tetszik, az alap fülhallgató iszonyat szar volt, amit addig használtam az meg pont aznap halt meg (megtört a vezeték), de vettem végül egy Sennheiser MX400-at (azért nem 500-at mert nekem fölös hangerõszabályzó) és talán jobban szól mint PC-m két hangfala, pedig egy hifi van gépre kötve! Szerintem amúgy remek darab, ID3 kijelzés nem gázos, 128 kpbs-es mp3-akkal remekül megy, egyedül talán a "pattogás" zavar számok váltásakor, de túlélem épp! Multkor volt szó vmi firmware frissitésrõl, nos, túlképp mi is lenne ez? Valamint ti milyen mp3 konvertáló progit használtok?

"The trees move. Do you not see it?"

yyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 😊)

Kedves OPM!

Ma kaptuk az értesítést, hogy a Dion 200 szállítmányunk elindult. Így tehát a jövõ héten a VÁM-tól függõen kb. csütörtökön az üzletben lesz az áru.
Elõtte természetesen értesíteni fogjuk.

Üdvözlettel:

Tímári Sándor
Infopatika

Most vettem nemrég egy Philips EXP210-est. A tapasztalatok:
- mindenféle CD-t gond nélkül bevesz
- ESP nélkül is nagyon stabil lejátszás
- mindenféle számba bele lehet tekerni
- jó hangminõség
de:
- számok végén, váltáskor mindig pattan egyet
- ha gyenge az elem, elkezd sipolni és ettõl kezdve nem reagál a gombokra, még leállítani se lehet a lejátszást, ki kell nyitni az ajtaját.

Ennyi pénzért (27e HUF) azonban inkább ilyen legyen, amiben az alapfunkciók korrektül mennek, nem úgy, mint más készülékekben, amelyben az extra funkciók mellett nem játsszák le a CDRW-t, vagy bizonyos MP3 tipusokat szarul játszanak le.

50 rugóért viszont inkább egy Dion DCP-400-ast vennék, ami már mindent tud.
Breki33
ezt hányszor leirtuk már mégis minden második kérdés ez
Breki33
en a Philips-et venném de nem ezt hanem amirõl volt szó korábban.

a 313-on van id tag kijelzõ?
Breki33
azt hiszem erre szokták azt mondani

nem megmondtam

hiába mondja minden Philips tulaj hogy ez a legjobb ebben az árkategóriában mindig csak a csili vili ilyen állitas olyan f.ware....

De azt mondom aki ezután is ilyet vesz megis érdemli
WiZZaRD
samsungot keruljetek, latom itt egy paran bedolnek a jo kinezetnek, en is bedoltem egy nap erejeig aztan gyorsan csere philipsre:-)

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Hátha valakit érdekel:

Kedves OPM!

Sajnos késik a szállítmány, de hogy mennyit, azt pontosan nem tudjuk, mert
már minden határidõn túl vagyunk.
Vélhetõen még egy-két hétrõl van szó. Az e-mailjeinkre még nem jött válasz,
ezért jövõ héten ismét telefonálunk. Ha biztosat tudunk, természetesen
azonnal értesítjük. Szeretnénk már jobb hírekkel szolgálni.
Az egyetlen pozitív hírem az, hogy a hosszúra nyúlt várakozás fejében és az
eddigi türelmét és kitartását megköszönve 4 db Panasonic alkáli elemet és
egy TDK CD-RW lemezt adunk ajándékba a Dion-hoz és ez minden megrendelõnkre
vonatkozik.

Üdvözlettel:

Tímári Sándor
Infopatika

Breki33
Megkérdeznéd nekem, hogy van-e még?

Ennyiért istenbiz vennék még egyet.

És még azt mondják nincs jobb a 39.000-es Samsung-nál :-)