(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Hol lehetne kapni, ha egyáltalán kapni Mo.-on:
- iRiver IFP-390T
256MB mp3/wma/FM tuner/mic
- Creative NOMAD MuVo NX
128MB mp3/wma/mic
Esetleg milyen más nagy mp3-player gyártók vannak még és mi a honlapjuk? Kicsi, min128 memósat, esetleg lcd-s, tuner-est keresek. Köszi
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
bye-
Szeretnék vásárolni egy Panasonic SL-SX420-as mp3 diskman-t.
Várnám a tapasztalokat ill. a véleményeket.
Elõre is köszi!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
én tavaly használtam egy Panasonic SL-MP35-öst. (Pusztán annyiban különbözik a 30-astól, hogy nagyobb a kijelzõje és pontmátrixos.) Nem voltam vele elégedett egyetlen ok miatt: az mp3-as számokba nem lehet beletekerni illetve, last memory opció nincs benne. Vagyis ha kikapcsolod a discmant egy 2 órás dj mix kellõs közepén, akkor bekapcsolás után a mix elejétõl kezdi ujra a lejátszást, és nem tudod átpörgetni a már hallott 1 órát :-(
Ha ez téged nem zavar, akkor bátran ajánlom, mert a rázkódás védelme kifogástalan, és a hangminõsége is, valamint mindenféle kódolású mp3-mal megbírkózik.
Uff!
Szeretnék venni mp3 discmant.Én egy Panasonic SL-MP30-ra vagy egy Sony D-NE511-ra gondoltam.
Kérdésem hogy melyik a jobb, ill. ennyi pénzért melyik lejátszó érné meg a legjobban.
Elõre is köszi!
pls
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
mostanság elgondolkoztam én is egy ilyen kis kütyü megvásárlásán, csak aza a baj hogy nekem ezer éve még amikor a sima egyszerû samsung yepp bejött az elsõk között megvettem, és azóta nemtom hogy hova hogyan és milyenné fejlõdött az MP3as lejátszó technológia az ilyen kis lejátszókban. Õszintén megvallva ahogy nézegettem a neten nekem elsõ látásra a freecom beatmanje jön be nagyon, a mérete miatt és hogy CDrõl megy a zene. Itt merülne fel egy apró kérdés:
Érdemes megvenni a beatman-t?
Vagy gondolkodjak inkább rendes nagy MP3as Discmanben?
melyiket érdemesebb?
Ami nagyon fontos, én mindenképp veszek hozzá fülhallgatót, de azt szeretném ha szólna rendesen a gépezet, mert miután dj vagyok utálom a "halk" zenét.
Segitségeket, ajánlatokat várok, megköszönöm elõre is a türelmeteket hogy elolvastátok a problémámat😊
Üdv:
N-Ice
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Szeretnék venni mp3 discmant.Én egy Panasonic SL-MP30-ra vagy egy Sony D-NE511-ra gondoltam.
Kérdésem hogy melyik a jobb, ill. ennyi pénzért melyik lejátszó érné meg a legjobban.
Elõre is köszi!
és ottvan az én jó kis Philipsem ami nem ilyen jó de azért........
szóval:
"az
www.apronet.hu oldalon találtam egy június 18-án feladott hirdetést.: Horváth
Tibor (ha jól emlékszem Budapasti lakos) 2 hónapos exp431-esét 25.000 Ft-ért
kínálja. Telefonja: 06-30-5614271"
azért köszi
2. Értsd meg, hogy én a DC-rõl beszéltem ami tulajdonképpen egy chat ugyebár :-)))
És csak azt mondtam, hogy a DC fóruma a sg-n van.
Erre a fórumra nemis hivatkoztam.
3. Áprilisban csak arról írtam amit mások mondtak írtam is, hogy én még nem láttam
Nem állok pozitívabban eddig is jónak tartottam, csak nem a legjobbnak, fõleg ezért az árért.
Amúgy 200-ast láttam és azt hiszem pesten vette, de nem biztos, tudtommal csak az infopatika forgalmazza
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Különben elárulok vmit:
OPM = AylaVu
na csõ! 😊
Az infopatikán ezt írják: " 4. Pontosan kövesse a használati utasításban leírtakat."
Milyen használati utasításban leírtak? nem találtam benne semmmi ilyet...
egy kis szünet? hol nincs? vagy mire gondolsz? más mp3 discmaneknél nincs?
Nekem néha az újraírható cd-vel nehezen bírkózik meg, sokáig csak LOADING, amibõl nem lehet kikapcsolni! De ha felnyitom a fedõt és újra Playt nyomok, akkor már gyorsan és tökéletesen m1.
Én ezt az ici-pici hibát fedeztem fel benne...
Most sajna nincs más fülesem, csak amit hozzá adtak, az pedig nem valami jó minõségû úgyhogy körbe kell néznem valami jobbért...
amugy dionrol az index forumon is olvashattok
nemcsak jókat...
érdekel egyáltalán valakit, hogy mi a véleményem róla, mert az eddigi
dionos bejegyzéseimre se nagyon volt reakció, ezért fölöslegesen
nem strapálom magam...
a beletekerés meg alap dolog
http://www.directshopper.de/philips-sbc-he-555_kopfhoerer_p
Akkor nekem is pont ilyen van :-)
a fül felé van egy kis belógo rész ahol jön a basszus ugye?
És oldalt olyan montha szuper fülbevalód lenne :-)
Dehülyevagyok
irigykedem aztán nekem pont ilyen van P
mert énis Philips fulest vettem hozzá de nem tudom a pontos tipusat valami megabass

A Senheiserrel mi volt a bajod?
Miben jobb az a Philips?
amugy meg nagyon ajánlott aksival hallgatni elem helyett azzal elég jól bírja
"The trees move. Do you not see it?"
Kedves OPM!
Ma kaptuk az értesítést, hogy a Dion 200 szállítmányunk elindult. Így tehát a jövõ héten a VÁM-tól függõen kb. csütörtökön az üzletben lesz az áru.
Elõtte természetesen értesíteni fogjuk.
Üdvözlettel:
Tímári Sándor
Infopatika
- mindenféle CD-t gond nélkül bevesz
- ESP nélkül is nagyon stabil lejátszás
- mindenféle számba bele lehet tekerni
- jó hangminõség
de:
- számok végén, váltáskor mindig pattan egyet
- ha gyenge az elem, elkezd sipolni és ettõl kezdve nem reagál a gombokra, még leállítani se lehet a lejátszást, ki kell nyitni az ajtaját.
Ennyi pénzért (27e HUF) azonban inkább ilyen legyen, amiben az alapfunkciók korrektül mennek, nem úgy, mint más készülékekben, amelyben az extra funkciók mellett nem játsszák le a CDRW-t, vagy bizonyos MP3 tipusokat szarul játszanak le.
50 rugóért viszont inkább egy Dion DCP-400-ast vennék, ami már mindent tud.
nem megmondtam
hiába mondja minden Philips tulaj hogy ez a legjobb ebben az árkategóriában mindig csak a csili vili ilyen állitas olyan f.ware....
De azt mondom aki ezután is ilyet vesz megis érdemli
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Kedves OPM!
Sajnos késik a szállítmány, de hogy mennyit, azt pontosan nem tudjuk, mert
már minden határidõn túl vagyunk.
Vélhetõen még egy-két hétrõl van szó. Az e-mailjeinkre még nem jött válasz,
ezért jövõ héten ismét telefonálunk. Ha biztosat tudunk, természetesen
azonnal értesítjük. Szeretnénk már jobb hírekkel szolgálni.
Az egyetlen pozitív hírem az, hogy a hosszúra nyúlt várakozás fejében és az
eddigi türelmét és kitartását megköszönve 4 db Panasonic alkáli elemet és
egy TDK CD-RW lemezt adunk ajándékba a Dion-hoz és ez minden megrendelõnkre
vonatkozik.
Üdvözlettel:
Tímári Sándor
Infopatika