1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
#1041 köfi -
#1040 BOLDOG SZÜLINAPOT -
#1039 jajjmá, nehogy egy vincsis cuccal hasonlítsd össze a szonid energiaigényét, vagy megint le akarod futni a tiszteletköröket? -
#1038 A Guruban most van teszt róla illetve a vincsis lejátszókról -
#1037 #978
Kis összehasonlítás:
iRiver iHP-120:
MP3/WMA/ASF playback time: Approximately 16 hours
MZ-N10:
Embedded w/1 x "AA" Alkaline - 26.5 hrs Record, 58 hrs Playback
-
OPM #1036 azt írják, 16 óráig bírja -
MrTressy #1035 az a cumi amcsiba ez 300 dollár itt európában meg 500 euró -
#1034 "szólj ha tudsz még szerezni :-)"
Pffff! :-))))))))))))))))))
Vinyósat én sem szeretnék, mert kegyetlenül sokat fogyaszt :D -
#1033 hmm, nekem a 10 gigás is elég lenne. -
#1032 45-ért megérte
szólj ha tudsz még szerezni :-)
Ha a kérdés nekem szól, én +nem szeretnék vinyós lejátszót
Ugyebár mozgó alkatrész.
És szállt már el vinyóm -
Spynning #1031 jaja, de mostmár inkább 80körül van... de mondom én azért örülök neki mert 45ért vettem!! ;)
Egyébként ez a vinyós IRiver NAGYON KOMOLYNAK néz ki!!! de akkor már 100ért inkább Ipod... nem?!?´:) -
#1030 90-re mondta a srác -
#1029 mert kb egy árban vannak, méret hasonló, kapacitás meg jóval nagyobb -
#1028 nem terjesztek semmit róla
"Senki sem mondta, hogy rossz"
-
OPM #1027 mert? -
#1026 ez ilyen ipod féleség?
100 rugó... összehasonlítás képpen, a sony mdje mennyi is? már nem emlékszem rá... de az biztos ha a kettő közül kéne választanom, körberöhögném a sonyt az tuti :) -
#1025 Sosem mondtam, hogy a Sony a legjobb, csak nem tetszik, hogy hiányos tapasztalatok birtokában terjeszted róla, hogy rossz.
Ha megfigyelted, én pl egyszer sem írtam, hogy rossz az iRiver vagy a Philips, csak éppen nem minden szempontból a legjobbak. Mint ahogyan semmi sem lehet minden szempontból a legjobb. -
#1024 Hmm ez a füles ismerős a prohardver IRiver Fórumáról :-)
De ez vincsis
és 100.000
-
OPM #1023 egyszerűen nem tudom levenni a szemem erről az iHP-120-ről... nagyon brutálisak a méretei (105x60x19 mm) és 20 GB...
csakhát az ára... (113E :( -
#1022 Olvastam pár fórumon
magyarokon külföldieken egyaránt.
Oké legyen szted a SONY a legjobb, de had legyen már más- nem szubjektív véleményünk :-)
Ugyanezt csináltad a másik topicban.
Témára visszatérve
Philips, IRiver sztem a legjobbak hangzásilag.
Természetesen nincsen mindegyikből egy plusz egy tesztlaborom, így csak a mások által írt tapasztalatokra, fizikai paraméterekre hagyatkozhatok. -
#1021 "Akciósan" én is jobbat vettem volna. Így 50 volt kereken, annyit nem sajnálok érte. Utólag meg főleg nem. Nagyon bevált.
Breki: hallottál már MD-t? Miből veszed, hogy rosszabb a hangja, mint a "jobbak"? (mik a jobbak szerinted? Tudom iRiver, de van más is?) -
#1020 Hát ha egy IRiver áráért megszerezted aláírom
De a hangos dolog akkoris marad P -
Spynning #1019 oks, a 90es árát tényleg nem éri meg... de én abból indultam ki amennyiért ÉN szereztem... és így megérte....;) -
#1018 Senki sem mondta, hogy rossz
csak az árát nem éri meg
És a hangja elmarad a jobbaktól. -
Spynning #1017 uhh..... oksa akkor nem használom a töltőt TARTÓNAK is...:P
Egyébként kimondta hogy többlet költségen vettem?!!? TAlán még olcsóbban is mint a tiedet....:P (na jó mondjuk ugyan azon az áron!!!) -
#1016 Hogy baj-e? Hát ezekben is Ni-MH aksi van, mint a régebbi telefonokban. Azokban sem volt ajánlott rátölteni túl sokszor. -
#1015 Nekem N510-em van. Szerintem nem érte meg a többletköltséget a jobb. :) -
Spynning #1014 de volt közte felvétel is.... egyébként ha rátöltök az baj?! ha még nem merült le... -
Spynning #1013 gyere Pheel, mi MZ-N910esek tartsunk össze... -
#1012 Azért a heti 2x töltött aksi nem egészséges. Egy N910-esnek SOKKAL tovább kellene bírnia. Véletlenül nem szoktál vele felvenni is? Mert akkor nagyjából OK. -
#1011 Miről is beszéltem? De le lettem torkolva, hogy a Sony aaaaaz szar -
Spynning #1010 hello!
na, most már saját tapasztalataim is vannak. 2 hete használom a SONY MZ-N910esem(Breki33) és megkell mondjam, hogy annyira azért nem rossz. A konvertálási idő egyáltalán nem sok, és a teli minidiscet kb 20-25mp alatt letudja nullázni!! A hangja CDről való zenénél KIVÁLLÓ, mp3nál JÓL MEGFELET!!:P igazából szntem mp3nál nagyon jobb hangot más lejátszóknál sem lehet kicsikarni!
Hordozhatóság tekintetében HIHETETLEN JO!!! én nagyon sokáig discmanes voltam, és ha nem vittem magammal táskát, vagy nem volt rajtam a nagy tálikabát jó kis zsebekkel akkor tényleg macerás volt a szállítás. Ezzel szemben most bármikor elmegyek itthonról csak bedobom a zsebemben és ha nem szólna eskü nem venném észre hogy ott van... Az aksijáról meg annyit, hogy HIHETETLEN!!! 1 hét alatt 2szer kellet töltenem és folyamatosan használtam, reggel+du.!!
ja és mondjuk a design-ját tekintve eddíg bárki látta a kezemben. "WoW, meg nézhetem?!?!"
én azt hiszem amennyiért vettem bőven megérte, többet nem költenék rá........
-
tproli #1009 Nem megyek - jönnek! Június 9-én, és hozzák az iaudiomat. 40 környékén lesz a 256 megás. Nagyon bízok benne, hogy nem zuhan le a repülő, addig meg elfoglalom magam az államvizsgára való tanulással.
A rohadék hazai resellerek meg sz*rják össze magukat -
#1008 mehetsz nyugatabbra P
nm -
tproli #1007 Ha minden igaz akkor június elején egy majdnem rokon segítségével hozzájutok kinti áron, tehát úgy 40.000 körül. A garancia... hát igen.
Megnéztem a cseheknél, ott 6400 korona, ami olyan 51.000 körül van. Tényleg olcsóbb, de azért még az út meg a macera...
Azért köszi -
tproli #1006 Ok, értem, csak próbáltam poénba átvezetni a hülyeségemet -
#1005 Úgy értem ha onnan linkelsz mi nem látjuk -
tproli #1004 legközelebb majd egyenesen a memóriából fogok -
tproli #1003 nem az enyém :) -
#1002 ja ne a vincsidről linkelj P