31288
![](\"http://pics.coldline.hu/pics/753350-20121031-KbmaxM.png\")
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Most. -
Juli terhes. Vajon mikor vesziti el a babát, és hogy? ezer 1000% hogy nem fog szülni, ez már törvényesség a bk-ban, mint ahogy a Lost szigetén se lehetett.
Káposztafejek? Hmmm..
Ahoz képest hogy a krisztián nem hal a jobb fülére, mióta bent van a sorozatban, szinte mindig úgy tesz mint aki rendesen hal.
én sem hallok a jobb fülemre, csak én nem robbanás miatt, szóval tudom mit tesz az ember másként.
egyrészt nem a jobb fülén telefonálna. meg társas séta közben a jobb oldalra kerülne hogy hallja az illetőt, de már a bevezetőben rossz oldalon van. :D -
szegény egér hogy meg lehetett ijedve attól a madárijesztőtől -
Axl Rose #31004 -
Na majd holnap elolvasom. -
Axl Rose #31002 http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300006.IM -
Háziőrizetnél nem áll két rendőr az ajtó előtt és nem engednek be minden jöttmentet ? -
A mai Bk végén! :D
-
balázs fejét kellett volna szétverni azzal a kalapáccsal -
végre miki bepöccent -
McCartman #30997 Milyen gagyi deszkás plakát van az "iroda" "ajtaján", tejóég. :D -
micsoda véletlenek -
És pont belefut egy csajba, akinek pont leesik a lánca pont az a buszmegálló előtt, ahol pont Chinaboy várja pont azt a buszt, amelyik pont abba a városba viszi, ahol pont az a csaj lakik, akinek pont ugyanolyan pólója van mint China-nak, mert pont ugyanazt az együttest szeretik.
Vicc -
Daza500 #30994 Sztem Petinek jól áll ez az Amerikai História X-külső.
Remélem meghagyják. -
Szegény Zsófit kirakták, én szívesen befogadom pár éjszakára. -
meg minek vett táskát, hát amivel oda költözött, az nincs meg? meg komolyan ennyi cucca volt összvissz? hát én nagyobb táskával járokc sak a boltba xD -
Azt mondja csingicseng, hogy otthagyja az albérletet, megy győrbe, úgyis ott lesz egész héten, minek fizessen két helyet egyszerre MIKOR OTT A KIBASZOTT LAKÁSA AHOL az egész pereputty lakik alizzal lucával meg nagymuterral. fogja oszt oda megy 2 hetente. de még meg sem emliti.
linda miért nincs a zárdába?
zsolt miért nem szalad zsófihoz hogy most mi van, miért nem az övé lett a cég vagy valami? -
Jah bosszú hadjárat ON ! Fight xD -
Danyi #30989 Remélem Miki kivégzi őket :D Mindet :D Claudia, Zsófi, Zsolt :D -
-
Suffering #30987 Miki te idióta állat! -
Nah azt ép nem nézem ! XD -
wesker te minden sorozatot nézel? csók és csata? :DDD -
Hát szerintem meg de olvastam a jövö heti rész tartalmát és az volt benne hogy elöjön Miklós másik énje amit örökre elakart felejteni !
Vagyis Bosszuhadjárat ON :D -
Suffering #30983 Gondolod Krisztián szaladni fog Miklóshoz? Szerintem ez az előzetesben levő jelenet azután játszódik, hogy megszerezte a céget. (de remélem, hogy nem) -
Ugye Krisztián tudja hogy Zsolt vakarózik a viszketőpor miatt és ezért bukott le Zsófi is mert ö is vakarózik ! -
Már le is buktak Klaudiáék? -
lebukott a vakarózással. -
Suffering #30979 Ez alapján szerintetek mi történt?
-
Eeej, én nem a balhét meg az utóéletet hiányolom, hanem a konkrét jelenetet a Vandácska meg Cseng között ! -
hang nélkül nézed? hát erről ment, meg fog menni a balhé, a lindácska között.
egyébknt az hog yvan hogy a zárdából csak igy kijöhet? minden nap a rózsába ül. olyan mint az anyja, alkesz kúrva. -
A múltkori rész a Vandácska vetkőzésével ért véget, a következőben meg a Cseng feje másnap reggel virul mint a vadalma. Csak nekem van olyan érzésem, hogy valami érdekesből hagytak ki a kedves írók ? -
Axl Rose #30975 Mamiiiiiii -
na jövöhéten végre beindul Zsolt és Zsófi terve :D -
szinte éreztem hogy ez lesz. másik tippem hogy megsértődik amiért bujtatta a balázst (akit 9 honapig nem látott, amikro kb 6-7 honap mult csak el)
és mindenki haragszik rá, majd kiderül hogy jó donornak de lelépett a faszba xD -
-
-
Axl Rose #30970 Vandácska seggéről képet most azonnal... :-) -
úgy lett volna érdekes a 9 hónap ha egy gyerekkel állít be Vanda :D
balázs meg megdögölhetne végre :) -
meg azt mondta 9 hónapja nem találkoztak, mikozbe 4 honapja tünt el a balázs, vagy mi. 9 hónap tuti sincs. értelmetlen fos az egész.