31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Tuvok #31007
    Most.
  • akyyy
    Juli terhes. Vajon mikor vesziti el a babát, és hogy? ezer 1000% hogy nem fog szülni, ez már törvényesség a bk-ban, mint ahogy a Lost szigetén se lehetett.

Káposztafejek? Hmmm..

Ahoz képest hogy a krisztián nem hal a jobb fülére, mióta bent van a sorozatban, szinte mindig úgy tesz mint aki rendesen hal.
    én sem hallok a jobb fülemre, csak én nem robbanás miatt, szóval tudom mit tesz az ember másként.
    egyrészt nem a jobb fülén telefonálna. meg társas séta közben a jobb oldalra kerülne hogy hallja az illetőt, de már a bevezetőben rossz oldalon van. :D
  • ReszegKoldus
    szegény egér hogy meg lehetett ijedve attól a madárijesztőtől
  • Axl Rose
  • Tuvok #31003
    Na majd holnap elolvasom.
  • Axl Rose
    http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300006.IM
  • Tuvok #31001
    Háziőrizetnél nem áll két rendőr az ajtó előtt és nem engednek be minden jöttmentet ?
  • zoliii
    A mai Bk végén! :D
  • ReszegKoldus
    balázs fejét kellett volna szétverni azzal a kalapáccsal
  • limperatore
    végre miki bepöccent
  • McCartman
    Milyen gagyi deszkás plakát van az "iroda" "ajtaján", tejóég. :D
  • rooney8
    micsoda véletlenek
  • Tuvok #30995
    És pont belefut egy csajba, akinek pont leesik a lánca pont az a buszmegálló előtt, ahol pont Chinaboy várja pont azt a buszt, amelyik pont abba a városba viszi, ahol pont az a csaj lakik, akinek pont ugyanolyan pólója van mint China-nak, mert pont ugyanazt az együttest szeretik.
    Vicc
  • Daza500
    Sztem Petinek jól áll ez az Amerikai História X-külső.
    Remélem meghagyják.
  • adam46
    Szegény Zsófit kirakták, én szívesen befogadom pár éjszakára.
  • akyyy
    meg minek vett táskát, hát amivel oda költözött, az nincs meg? meg komolyan ennyi cucca volt összvissz? hát én nagyobb táskával járokc sak a boltba xD
  • akyyy
    Azt mondja csingicseng, hogy otthagyja az albérletet, megy győrbe, úgyis ott lesz egész héten, minek fizessen két helyet egyszerre MIKOR OTT A KIBASZOTT LAKÁSA AHOL az egész pereputty lakik alizzal lucával meg nagymuterral. fogja oszt oda megy 2 hetente. de még meg sem emliti.

linda miért nincs a zárdába?

zsolt miért nem szalad zsófihoz hogy most mi van, miért nem az övé lett a cég vagy valami?
  • wesker24
    Jah bosszú hadjárat ON ! Fight xD
  • Danyi
    Remélem Miki kivégzi őket :D Mindet :D Claudia, Zsófi, Zsolt :D
  • Tuvok #30988
  • Suffering
    Miki te idióta állat!
  • wesker24
    Nah azt ép nem nézem ! XD
  • Krisztiam #30985
    wesker te minden sorozatot nézel? csók és csata? :DDD
  • wesker24
    Hát szerintem meg de olvastam a jövö heti rész tartalmát és az volt benne hogy elöjön Miklós másik énje amit örökre elakart felejteni !

Vagyis Bosszuhadjárat ON :D
  • Suffering
    Gondolod Krisztián szaladni fog Miklóshoz? Szerintem ez az előzetesben levő jelenet azután játszódik, hogy megszerezte a céget. (de remélem, hogy nem)
  • wesker24
    Ugye Krisztián tudja hogy Zsolt vakarózik a viszketőpor miatt és ezért bukott le Zsófi is mert ö is vakarózik !
  • adam46
    Már le is buktak Klaudiáék?
  • akyyy
    lebukott a vakarózással.
  • Suffering
    Ez alapján szerintetek mi történt?

• Tuvok #30978
    Eeej, én nem a balhét meg az utóéletet hiányolom, hanem a konkrét jelenetet a Vandácska meg Cseng között !
  • akyyy
    hang nélkül nézed? hát erről ment, meg fog menni a balhé, a lindácska között.

egyébknt az hog yvan hogy a zárdából csak igy kijöhet? minden nap a rózsába ül. olyan mint az anyja, alkesz kúrva.
  • Tuvok #30976
    A múltkori rész a Vandácska vetkőzésével ért véget, a következőben meg a Cseng feje másnap reggel virul mint a vadalma. Csak nekem van olyan érzésem, hogy valami érdekesből hagytak ki a kedves írók ?
  • Axl Rose
    Mamiiiiiii
  • akyyy
    na jövöhéten végre beindul Zsolt és Zsófi terve :D
  • akyyy
    szinte éreztem hogy ez lesz. másik tippem hogy megsértődik amiért bujtatta a balázst (akit 9 honapig nem látott, amikro kb 6-7 honap mult csak el)
    és mindenki haragszik rá, majd kiderül hogy jó donornak de lelépett a faszba xD
  • Rayden02
  • Tuvok #30971
  • Axl Rose
    Vandácska seggéről képet most azonnal... :-)
  • ReszegKoldus
    úgy lett volna érdekes a 9 hónap ha egy gyerekkel állít be Vanda :D
    balázs meg megdögölhetne végre :)
  • akyyy
    meg azt mondta 9 hónapja nem találkoztak, mikozbe 4 honapja tünt el a balázs, vagy mi. 9 hónap tuti sincs. értelmetlen fos az egész.