Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mi váltotta ezt ki?
hát nem teljesen, foltokat lát
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Mitõl vakult emg a pszihómókus csaj?
Szerintemegyre jobb.
Persze ez nem jelenti azt, hogy van idõm nézni, de néha egy-egy részt elcsípek.
Persze ez nem jelenti azt, hogy van idõm nézni, de néha egy-egy részt elcsípek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
másból is elõfordult már, hogy két topic volt.....
de mondjuk tényleg nem tudom miért kellett még egyet indítani
de mondjuk tényleg nem tudom miért kellett még egyet indítani
hehe kiderült hogy a csaj nem csaj😛PPPPP
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
amugy nem lene ronda nő😊 sak a tudat mkor leszop majd elöveszi az övét és gunyosan: MOST TE JÖSSZ!!!😊
én az arcán is látom és hallom a hangján meg a testalkatból is látom😊)
aztán vigyázz mert ismerek egy két ádámcsutkátlan travesztiről..!!!semmi közöm hozzájuk csak láttam öket közelről..nem eggyet.. hja és nem bárokban meg hasonlo helyeken😊
midnegy
aztán vigyázz mert ismerek egy két ádámcsutkátlan travesztiről..!!!semmi közöm hozzájuk csak láttam öket közelről..nem eggyet.. hja és nem bárokban meg hasonlo helyeken😊
midnegy
Tényleg nem akartam, nem tudtam hogy Top Secret információ!!
Boocccssssikkaa!!
Boocccssssikkaa!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az előzetesek mikor lesznek majd a sorozatban, egy hónap múlva??? 😊))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Újra forgatni kezdett a Barátok közt című sorozatban Varga Izabella. A Dr.
Balogh Nóra ügyvédnőt alakító színésznő közel egy éve nem látható a
képernyőn.
Lassan egy éve hagyta el férjét, Berényi Miklóst az esküvő másnapján Dr. Balogh
Nóra, mert félt megmondani, hogy nem lehet közös gyerekük. A valóságban
azonban Varga Izabella művésznő épp azért hagyott fel a forgatásokkal egy időre,
mert gyermeket szült. Kislánya, Lendvai Anna már hét és fél hónapos, így Izabella
lassan visszatérhetett a kamerák elé.
A Blikknek adott interjúban a színésznő elmondta, hogy már nagyon hiányzott neki a munka és a Barátok közt stábja, ezért nagyon örül, hogy újra felvehette a
munkát és szeretett szerepét. A stáb megkülönböztetett figyelmet fordít az
anyukának és a kisbabának: Varga Izabella emeleti öltözője helyett egy földszintit
kapott, ahol akár kislánya is nagyokat játszhat a forgatások alatt. A most készülő
részek csak hónapok múlva kerülnek adásba.
Rövid előzetesek:
Géza elnyeri Ágnes bizalmát, és igyekszik minél többet megtudni a lányról. Tilda még jobban odavan Albertért. Miklós beolvas Nórának, amiért elhagyta. Pál tudomást szerez Eszter és Lóránt titkáról. József kómába esik.
Misi élete több szempontból is fordulóponthoz érkezik. Eszter és Lóránt titkos románca egyre kezelhetetlenebb. Dani minden jó szándéka ellenére újabb fejfájást okoz apjának. Miklós Andrea karjaiba menekül Nóra iránti érzelmei elől. Claudia és Géza csapdát állít Ágnesnek. Imre váratlan problémával szembesül, miközben Melindát próbálja meghódítani.
Balogh Nóra ügyvédnőt alakító színésznő közel egy éve nem látható a
képernyőn.
Lassan egy éve hagyta el férjét, Berényi Miklóst az esküvő másnapján Dr. Balogh
Nóra, mert félt megmondani, hogy nem lehet közös gyerekük. A valóságban
azonban Varga Izabella művésznő épp azért hagyott fel a forgatásokkal egy időre,
mert gyermeket szült. Kislánya, Lendvai Anna már hét és fél hónapos, így Izabella
lassan visszatérhetett a kamerák elé.
A Blikknek adott interjúban a színésznő elmondta, hogy már nagyon hiányzott neki a munka és a Barátok közt stábja, ezért nagyon örül, hogy újra felvehette a
munkát és szeretett szerepét. A stáb megkülönböztetett figyelmet fordít az
anyukának és a kisbabának: Varga Izabella emeleti öltözője helyett egy földszintit
kapott, ahol akár kislánya is nagyokat játszhat a forgatások alatt. A most készülő
részek csak hónapok múlva kerülnek adásba.
Rövid előzetesek:
Géza elnyeri Ágnes bizalmát, és igyekszik minél többet megtudni a lányról. Tilda még jobban odavan Albertért. Miklós beolvas Nórának, amiért elhagyta. Pál tudomást szerez Eszter és Lóránt titkáról. József kómába esik.
Misi élete több szempontból is fordulóponthoz érkezik. Eszter és Lóránt titkos románca egyre kezelhetetlenebb. Dani minden jó szándéka ellenére újabb fejfájást okoz apjának. Miklós Andrea karjaiba menekül Nóra iránti érzelmei elől. Claudia és Géza csapdát állít Ágnesnek. Imre váratlan problémával szembesül, miközben Melindát próbálja meghódítani.
én is erre gondoltam. sztem is transzvesztita. legalább nemm csak nekem jutott eszembe. bazz az nem lehet nő. sztem, a lánya/fia a rendezőnek vagy nem tom mi de ő hogy került be a sorozatba??
amugy a sorozat jó kis esti lötty.
amugy a sorozat jó kis esti lötty.
most voltam otthon magyarországon , és életemben elösször láttam 1 epizódot a Bk-ból , szerintem hót szar , de nem tudtam elkapcsolni , mert olyan szar hogy má meg kelet néznem
"Fantasztikusan jó ez a sorozat! Büszkék lehetünk rá hogy magyarok csinálják, és arra hogy az első, és a mai napig az eggyetlen nap magyar sorozat!!!"
elég, ha te büszke vagy rá 😊
elég, ha te büszke vagy rá 😊
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Halálossan belezúgtam a legjobb barátnőm pasijába"
Ez már hónapok óta érett, és végre bekövetkezett, épp akkor amikor már nem is számítottunk rá, de elék egy pár rész a sorozatból és hip-hip már le is feküdtek egymással!
Fantasztikusan jó ez a sorozat! Büszkék lehetünk rá hogy magyarok csinálják, és arra hogy az első, és a mai napig az eggyetlen nap magyar sorozat!!!
Ez már hónapok óta érett, és végre bekövetkezett, épp akkor amikor már nem is számítottunk rá, de elék egy pár rész a sorozatból és hip-hip már le is feküdtek egymással!
Fantasztikusan jó ez a sorozat! Büszkék lehetünk rá hogy magyarok csinálják, és arra hogy az első, és a mai napig az eggyetlen nap magyar sorozat!!!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ja de ois szemet volt meg hitegette
pedig a Kata az elejen odavolt P.-ért
na es Mikloshoz mit szoltok?
k.va kemeny gyerek..:-)
pedig a Kata az elejen odavolt P.-ért
na es Mikloshoz mit szoltok?
k.va kemeny gyerek..:-)