31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#6486 Orvos: - Miklós, van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
Miki: - A jóval dr.Úr!
Orvos: -Megvannak az eredmények.
Miki: - És mi a rossz?
Orvos: ... ez hülye? -
#6485 andrás egy lúzer!
akyyy! Vanda egy médium! :D -
#6484 a vandának igaza lett, amit kamuzott emma pdáján :D -
#6483 miezmár hogy mit fog kapni ? már halott...max még a temetésen belerug egy kettöt andrás oszt ennyi. -
#6482 emma lebukott.... szegény alex mit fog kapni a banditól... az a helyzet, h amennyire utáltam régen az alexet, most nagyon megváltozott a helyzet a hülye andrás miatt!
tilda kavarását is belehetne már szüntetni! azért, mert ő ribanc... csalta a dj palit, utána meg övé lett a kéró, azért nem kéne beleugatnia abba, h más hogy boldogul... (idiót naccsöcsű beleült a jóba, a készbe!)
klaudiát remélem zsótika kicsinálja...
a miki meg le van xarva! minek cigizik annyit? :D:D -
#6481 Szerintem vedd be a gyógyszered, mert elgurult! Nem lehet elolvasni, mit írsz!!!
ÉS eltévesztetted a topikodat, menj vissza a sajátodba! Bye! -
#6480 Deeehogynem: Mikinek tűdőrákja van... Ki mehy végre a sorozatból az a szemét(tudom ne legyek kárörvend meg nem kellene ilyet, de utálom Mikit)[köp]! -
#6479 Na mi van? Nem nézitek vagy nem volt semmi lényeges? -
#6478 A Fókuszban Magdi anyus is lesz ma, azt azért nem kellene :D -
#6477 naaa... mé a mónika? :D legyen a fókusz! :D -
#6476 Lehet, de akkor mondjuk a Mónika show adása alatt lett volna egy 30perces adásszünt. Megérte volna... :D -
Daza500 #6475 Már arra is hupákolt volna az ORTT szerintem. :D -
#6474 emma a porszívó! :D -
#6473 Azt nem mondtam, hogy mutassák is. Elég lett volna ha annyit mutatnak, hogy Emma lassan térdre ereszkedik.
:D -
Daza500 #6472 Puhap Öcsi -
#6471 jaja, csatlakozom! alex gyáva puhapöcs! -
#6470 minimum én is ezt eszközöltem volna a nyomi hódmezővásárhelyi lánnnyal... arra valókj.... -
Daza500 #6469 Majd akkor kifizeted a Retekklubra szabott pénzbüntetést az ORTT-nek. :D -
#6468 :dD -
#6467 Ez az Alex hülye... Legalább szopatta volna le.
:D -
#6466 hagyodmostmábékéntdeminnyámebajoklesznek!!!!44négy -
#6465 meztelen magdinénire jobban csorgott a nyálad -
Daza500 #6464 Andrásnak a Kékestetőig fog fölmenni az agyvize, ha ezt megtudja... -
#6463 ÉÉÉS megvolt!
Köci részbe Emma az ágybol fog kikelni. Alex ágyából:DDD. -
#6462 most lesz a csókjelenet! juhííííííííííííí -
#6461 ha nem fog DVD-t nézni, akkor minek neki a DVD? akkor elég a könyv! arra meg kaptál linket!
de sztem egyben van a 2... szóval ....
de egy telefon... meg tudod érdeklődni!!!! -
#6460 De nem nem akarom lewarezolni. Mondom hogy nem nekem kell, hanem nagynéném anyósának. Az meg nem fog gépen olvasni, meg a dvd-t nézni-.-. -
#6459 warezold le! -
#6458 Kössz. És a DVD valahol meglelhető?:D -
#6457 http://www.google.hu/search?q=bar%C3%A1tok+k%C3%B6zt+hivatalos+k%C3%A9zik%C3%B6nyve&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a -
Daza500 #6456 -
Daza500 #6455 Vegye meg az akinek 2 segge van... -
#6454 Könyvesbót! De az sajnos házon kívül van, oda te meg nem mehetsz:| -
#6453 Olvastam itt anno, hogy valaki közűletek már vett barátok közt könyvet+ dvd-t, amit most reklámoznak. Hol lehet ilyet rendelni a neten? Mert nagynéném akarna az anyósának, azt engem kért meg hogy keressem meg hol lehet kapni, de egyszerűen nem találom:S. Meg még a pontos címét sem tudom.
Ötlet? Köszi! -
#6452 dehogynem! :D nekem vannak ilyen fontos pillanataim! :D
rcstuning! :D assse rossszzz! :D:D észre sem vettem! :D -
#6451 "barátoköszt" :D -
Daza500 #6450 Nos, az igaz, hogy az élet nem arról szól, hogyan szarjunk bele valakinek a levesébe, meg hogyan verjük át... -
#6449 wááá!!! :D::DS:CX:
tegnap nem volt alex-emma kettyintés. :-/ -
#6448 amíg ennek a szarnak ekkora nézettsége van addig esély sincs hogy elégessék az összes filmtekercsével együtt
a barátoköszt nem magyarországi képet mutat hanem egy álomvilágot és a sok birka meg úgy akar élni mint a sorozatban ... -
#6447 Járni jár, csak nem jut :D
LOL :)