Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ramadamammy rapidrandi
amugy sztem is radnics, vagy embere
vagy aki belökte egyszer a tóba 😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Komolyan a Zsófi tehette?Végig a mûvezetõre gondoltam, eszembe nem jutott volna a kiscsaj.
Ramadamammy rapidrandi
Az egész hátterében egy szövevényes ügy munkál. Magdi néni valójában Natasa Szergejova Kuzmics, szovjet ügynöknõ, Vili bácsi pedig Bill Gardener CIA kém. Feladatuk egymás likvidálása volt, de elsõ találkozásuk alkalmával rögtön halálos szerelembe estek, és felfüggesztették ügynöki múltjukat. A magyar hatóságok új személyazonosságot adtak nekik, és kertvárosi proletár család álcája alatt telepítették le õket. Igen ám, de az angol titkosszolgálat tartott tõle, hogy a két ügynök túl sokat tud, és hosszú évek alatt kinyomozták, hogy hol is vannak. Utánauk küldték legfainabb ügynöküket, Michael Berenie-t, vagyis Berényi Mikit, hogy férkõzzön a közelükbe és likvidálja õket. Azonban Miki ellen küldtek egy ellenkémet, aki végül is kivégezte Mikit, vagy legalábbis megpróbálta!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
\"Én vagyok a Rend!\"
Szerintem vagy akit ki rugott, vagy Maja 😛
persze majd augusztusban isméltik az utolsó hét eseményeit egymás után afféla baerátok közt maraonban, mert hát ugye a legtöbben most nyaralnak, ugyse látják, akinek meg nincs pénze hogymátogassa az utazási irodákat, az kapja be és nézze a bud spenereket, illetve az unalomig ismételt szarokat.
és nem érdekli õket h spoilereztek egy hatalmasat minden 20 ik percben😞
Úgy lett volna az igaz, odamegy a figura, fél méterrõl egyet fejbe egyet szívbe <#gun>#gun>, ugy nincs az a dilemma hogy most meghal vagy nem <#idiota>#idiota>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Régebben a drágalátos Berényi miki ( vagy nemõ) volt vmi ksi üzlete, és a rendõrség kereste. a rendõrnagyot szokol péter játszotta ( meg is jegyeztem, akoriban az egiyk kedvenc szinkron szinészem volt, és furcsa volt a valódi arcát látni😄)
Erre a mult heti péntek és mostani részben férfi"táncost" játszott igaz másodállásba de most közölte hogy õ is szinész, legalábbis a szerepe szerint....
Szal utolérte magát a barátokközt sorozat, elfogytak a szinészek😄
- Tudtuk, hogy teljesen be van biztosítva a jelenet, de azért mindannyian paráztunk egy kicsit - vallotta be a Tónit alakító Dósa Mátyás (18).
A sarkvidéki hideg ellenére a többiek is jó bulinak tartották a forgatást, bár sokat küzdöttek a bepárásodott ablakkal.
- A borulást megelõzõ jelenetek alatt tréleren húzták az autót, nem ment a motor, így beleheltük az ablakokat, folyamatosan törölgetni kellett. Éjszaka forgattunk, vagy vártunk, hogy elálljon a hóesés, nappal pedig suliban voltam. Még egy matekdogát is meg kellett írnom - emlékezett vissza a kissé viszontagságos forgatásra Galgóczy Gazsi (17), a Barátok közt Mátyás Ricsije.
- Nem volt egyszerû, az biztos, de tíz év ismeretség után végre azt is megéltük, hogy fejjel lefelé fekszünk egy autóban - viccelõdött Csifó Dorina (17), a Tóni szerelmét, Noémit alakító fiatal lány. Õ ideiglenesen még operatõri feladatokat is ellátott a forgatás alatt, az ölében volt az a kamera, amely a borulást belülrõl vette fel.