31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
pista89 #6526 Bandikát leszippantotta Emma.....
#6524 Elmegy ő a picsába , max tüdőrákba , min elmegy hogy ne lássák hogy gyenge:D -
#6525 mi volt a végén? lemaradtam róla -
#6524 miki mekkora király :D
remélem nem hal meg :s tudtok erről vmit? ki akar lépni v mi? -
#6523 AHHA!!! Ezért volt olyan nyugodt Miki a bemutatóban. Berakja a mikróba a simkártyát:D. Na de hogy szerzi meg? -
#6522 Ez az első rész ami most van, vagy már volt előtte? -
#6521 András mekkora egy faszkalap. -
#6520 jóhogy szóltál el is felejtettem -
#6519 mindhárt kezdődik -
#6518 -
#6517 Dehogyis, csak vicceltem ;)
Egyébként valaki elmagyarázhatná már nekem, hogy Kertész Géza miért nem a Providenttől vesz fel hitelt!? Hiszen ott mindenkinek adnak és olyan egyszerűen megy, hogy a reklámos barmok már kb. az 5.-et veszik fel miközben elégedetten mosolyognak. Géza meg mindenféle trükközésekkel él, hogy kapjon. -
#6516 na, csúnya vagyok? :D:D -
#6515 én elszomorodtam tőle :D -
#6514 4 féle tánc verzió van! :D 3 éve küldöm ezen linkeket ismerőseimnek :D de bexarás... mindig jókedvre derít mkit! :D:D -
#6513 Kemény..:D vlmelyik karácsonyi zene ki van tuningolva lol XD -
#6512 jaja Kellemes ünnepeket ;) egy tánccal készültem!!! :D LOL -
#6511 Van ez így =D :D
am. kellemes ünnepeket mindenkinek..^^ -
#6510 bár, jah, belegondoltam... hülyeséget kérdeztem az előbb! -
#6509 attól még a telefonkönyvbe be tudsz lépni, nem? -
#6508 Kikapcsoltatta a szolgáltatónál a régi számát, érvénytelenítette a SIM kártyáját. -
#6507 hát, valóban úgy fest, h nagyon nem parázik mikimanó... vmit tuti csinált!!! -
cargame #6506 Mar hogyne!!! Nezz Mikire, a mosolya mindent elarul. Hanem fizetett volna tuti. Abszolut nem idegeskedi. Ez tuti. -
#6505 © cargame-nek mondd!!! -
#6504 Ebből nem derül ki hogy ellopta:C. -
#6503 a video előzetes izé.... -
cargame #6502 Bazz az elozetesben nagy pofara eses lesz :S Klaudiatol ellpota Miki a sim kartyat ...F@szom kivan mar az ilyen hujesegekkel.... -
#6501 bandika hogy férfiasodik... összejöhetne noémivel...
nálatok is szokott lenni csont a karácsonyi fenyőn? :D lol -
#6500 ték -
#6499 ez egy CSONTRAJÓ karácsony lesz LOL -
#6498 BANDIKA MEG BERCI DISZITI A FÁT XDX -
pista89 #6497 tommyg írt sednek hogy nyiisa ki. -
Daza500 #6496 -
#6495 addig írt a moderátoros emailre, amíg ki nem nyitották :\ -
Daza500 #6494 Van neki ? Nem zárták még be ? -
cargame #6493 Jol van fiam most mar visszamehetsz a sajat topikodba. ;) -
#6492 Úgy fogom sajnálni, hogy Victor1103 egy évig ismét nem nézi a sorozatot... -
#6491 Zsolt a best karakter-.-. -
#6490 ez az üzenet gondolom nekem jött ilyen burkoltan! :D:D -
Daza500 #6489 ANDRÁS A BESZT KARAKTER !
Aki pedig szidja, az k**ja be. -
#6488 Van 10 ember,ebe te is köztük vagy, és mondod nekik hogy te nem nézed, meg szar meg fos, de a maradék 9 ember meg nézi, oszt jól kiröhögnek : HAHA:S -
#6487 Istenem én már vagy 1 éve leszoktam ennek a nézéséről de tegnap megint nem volt jobb a tévébe ígyhát megnéztem hogy mi változott a Mátyás király téren.Csupán azt tapasztaltam hogy a klaudia már úgy néz ki lassan mint egy zombi-múmia mix és több sminket nem bír el a képe.A miki még mindig egy f@sszopó dehát van ami nem változik holott az ezerszer lerágott csont hogy Nóra otthagyja megint be fog következni.És hát ott van az az ominózus eset ami nálam kiverte a biztosítékot: Emma+ Alex láv :S na ezen azt hittem beszarok.Egyszer tényleg bekövetkezik az is ami már megfordult az agyamba: A Bandika fog járni a Magdi anyussal és a Tildáról meg kiderül hogy szereti az animal sexet és összejön a Berci kutyával..A tegnapi rész megint bebizonyította nekem hogy miért tegyem megint 1 éves kényszerpihenőre a sorozatot továbbá hogy a készítők fantáziája már kisebb mint egy agykárosodott hangyának. Ennek a sorozatnak tényleg csak akkor lesz egyébként vége amikor jön az atom és III.vh mert sajnos ezeket elkerüli a kaszás:S