Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Igaz a maga 4 gigájával sok helyet foglal de szép a grafkója 😄

Doomista
bár akkor dobtam el magam a mocsárba,mikor a mátrix parodiát elásva találtam a földben...ROSSZU BUTA KUTY,HÁT ENNYI ESZED SINCS ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sas6
Probald ki tetszeni fog😊))

Nagyon sok minden hasonlo dolog van benne a filmbõl.

Doomista
nem ismerem a gamet 😊
nem vagyok nagy games,csak tesztelö vok inkább rá 😊

looool 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sas6
Megértelek😄 Én is tesoméktol kértem el de nem eredeti. No de nem baj Én is láttam v 3X de nem baj😄 Egyebkent ismered a gyuruk uras jatekot?

BFME2 a neve nagyon jo atek strategiai....

Aze neztem a 3-at mert a 2 holnap u. lesz😄 és nem akartam a 2 megnezni most de a 3 is lett volna csak nem tuttam 😄DD

Doomista
soha de soha többé ne madok neki olyan kutyafogcsontot,amitöl a fogak erösebbek lesznek ....

Doomista
az jo film gecc.
elöbbi szombaton adták le az 1 rsézt.most szombaton a 2. jövöhét szombaton a 3.
de megvan eredetiben mind láttam vagy 4x 😊
vagyis volt,mig a kutyám nem roppantotta szét a dvd-ket ..........

Sas6
neked is😄

Épp most néztem meg a Gyuruk Ura 3-at DVD-n 😄D Most lett vége. LOL

Sas6
😄D 220 az durva 😄

Doomista
szép estét 😊

Sas6
😄D ez de lol😄DDDDDDDDDD

Doomista
jah...egyszer apám a mercijével felturbozta a sebeséget egy sik egyenes pályán kb 220 km/h-val,aztán látun klegy furgont,apám fékezik mint a szr...azthitte hogy mérnek,de mégsem,hanem paprikaföldön kotorásztak a cigok ... valszeg xDD

desigo
jah ha rendõr lenne minden sarkon megszûnne a gyorshajtás😊

Doomista
lol mesélek még,mert szeretek esti mesét olvasni nektek xD :

ma reggel jönnek a rendörök hozzánk,az ut szélére állnak.ugye eltünt az egyik munkásunknak a trabantja a szemételepröl,mivel lebontják a kocsit.
kinézek,és azt látom hogy a kocsik 60-70 km/hval mennek,de mikor épp a rendörkocsi felé mennek,tök lelassulnak 20/30 km/h-val..aztán esett le hogy azért csinálták ezt,mert azthitéék,hogy a rendörök mérnek,pedig nem mérnek,csak odaálltak xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Doomista
emma akart lenni gondolom xD
egyébként imi biztos elfogja mondani !

és kis evel,tojok a tulajdonnevekre mint mikor tollbamondás volt xD
Egyszer az egyik tollbamondásban elmélyedtem a csetes hozszáolásokba,és valahova irtam xD-t meg lol-t,tanár odajön hozzám,mondja ez 4-lett de mi ez az xD meg a lol,léccives világosits fel...vazze de lol volt xDDD

Sas6
Jah jol néztek ki a Kinga meg a Zsófi😄

Emme jol befogja szivni😄

Doomista
hát de mondjátok meg öszintén...ebben mia sex? melltarto,aztán megint az ágybol valo kéz nyak és fej...nagy balfék törvényemberke aki ezt sexnek nevezi ...

kinga meg zsófi nagyon csini volt abban a ruhában...szerintem azt fogjuk a következö részben látni hogy nyomják magukba a drogot a discoba xDD

hááá bazz, ennyi ám egy szüzesség elvesztése hogy "Jó volt?", nem lenne ám merõ vér minden. LOL. én inkább azon agyalnék, hogy hogy takaritom ki Imi ágyát...

desigo
Imi nyomja a lövõt Gézának😊
desigo
A Géza berúgott meg az Ibolya is😊))))))))))))))))))
desigo
2599 enjoy😊
Doomista
shit,akkor mond hogy akkor tvszüneted van,vagy egy kis késés nem árt meg senkit !

desigo
de érted nem mindig érek haza a Barátok Köztre és akkor megáll az élet😊
Doomista
hát az a jó.ha meg nincs munka,akkor meg az a baj.emberek ... 😄
hát akkor sok szerencsét ... 😄 legalább más ház más karácsonyfát lácc 😊

desigo
Nem panaszkodom csak szeptembertõl karácsonyig nagyon sok a munka😞
Doomista
akkor avval sok pénzt kereshetsz ...

desigo
nem
kazánokat szervizelek/üzembehelyezek
Doomista
nah jólvan kinyomtam az újreg noob lame módot.

Doomista
jah vágom.
akkor te épületeket épitesz ? 😮

desigo
Hát az épületgépészetbe beletartozik a fûtéstechnika😊
Doomista
az nem fûtésekkel foglalkozo tudomány ? 😮

Doomista
olyanrolmynemishallot !

te fûtéstechnikapalánta 😄

desigo
Gépészpalánták <#nyes>

(fûtéstechnikában dolgozom)
Doomista
akkor most potold be .)
ird minden hszre véleményt és elvan felejtve ez a suylos hiba xD

desigo
21 új üzenet
kimaradtam a jóból😞
Doomista
ismerem jah jah,olvastam jah jah ... vajon legyüri a kingát ? XD

Horváth Éva, egykori szépségkirálynõ, tangamodell és médiamell ma debütál a Barátok köztben. Csak annyit lehet tudni, hogy Zsolt kapcsán kerül a Mátyás téri házba...

Ramadamammy rapidrandi

Doomista
2 óra 11 óra perc van hátra a bk-ig 😊

Doomista
hát figyelj mit vársz töle? speciális suli rulzz van nála ...

Sas6
Ez a Toni de bénán táncol😄DD

Az a szar fejmozgás.áááá tiszta szégyen😄DD

Sas6
Most megy az elozetes 😄DD

Doomista
nekem is 😄

Sas6
Emma nekem ez egyertelmu😄

Neked?

Doomista
gyorsan levágtad a dumát ... 😄

a nagy kérdést teszem fel,ez egy iq teszt sorry pls thx :
emma vagy noémi ? 😄

Sas6
oksa 😄DD

A szöszik azok biztos jok😄

Bár még tapasztalni nem tapasztaltam de ami késik nem mulik!!!😄DD

Doomista
jah vágom má,szoval az a szöke 😄
szökék a jok sxben...

nem a hobbim,hanem azt tanulom 😊
izé én is most vok 1...de megprobálok segiteni csak meséj.

Sas6
Az a szöszi amit hozott az a paraszt a buliba. (ami allitolag a szomszéd csaj)

Egyebkent latom gépészet a hobbid😛 Majd segithetsz én is gépész szakon vagyok suliban😛 Most vok elsõs..

Doomista
ki az a szöszi ? az a noémi vagy ki az érdekes tüskés sünös hajával ? 😄
azt má láttuk egy kicsit ....de emmát még nem 😊
mind a 2 jo lenne ...

csak azé nézem a bk-t mert sok jo csaj van benne... xD (vicc)

Sas6
jah huza ám😄

Igazabol én a szöszit választotam volna nem Emmát😄 De azert Emma sem rosz...

Doomista
nah van egyetértésünk sok :xd
viszont a csávo nagyon huzza az idöt, a csaj meg már csak vár hogy mikor vetközö má,meddig várjak? míg 80 éves leszek ? .... :XD