31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Daza500 #6926 Vagy ha a tubákos szelencébe lőtt volna a nuni helyett... -
#6925 mert még ha anál után klaudia függönyébe törölte volna a farkát.. esetleg.. -
#6924 ja... hát nem idióta? -
#6923 pont nem láttam azt a jelenetet.. kidobta mert megkérdezte tényleg bvette-e a tabit? -
pista89 #6922 Botond megujjazta Vandát. -
piamania #6921 Hello!Vki leírná,hogy mi volt a tegnapi két részben?sajna nem láttam.köszi -
#6920 Mennyire életszerűtlen, hogy Vanda elhagyja Botondot egy ártatlan kérdés miatt akkor, mikor egész nap róla áradozik és fülig szerelmes belé... -
#6919 me too --.-- -
#6918 én is pont ezt akartam írni, csak nem volt erőm :D -
#6917 Mai kérdésünk: Alex megcsókolta Emmát?
Meg is bas*ta! -
#6916 milyen nap van ma a bk-ba?:D -
#6915 De az a gyökér hogy is gondolhatja, hogy klaudia autót vesz neki -
#6914 de leütném ezt a csajt, nem irigylem Botondot :DDD -
#6913 ki tudja ki fogja kiásni hogy magáévá tegye... -
#6912 Magdi néni halála csak feldobja a sorozatot.. lesz téma 1-2 hónapig :D -
#6911 ugyanolyan szar mint eddig -
Daza500 #6910 De most tényleg, milyen lesz a sorozat vajon Magdi néni nélkül ? :-/ -
Daza500 #6909 Olyan 30 kétrétegű lemezt beterítene...vagy többet. -
#6908 Kár, hogy még nem volt ilyen sorozat kvíz kérdés: a Barátok közt az RTL klubbon megy? Bekapcsolta a TV-t, mikor ment a Barátok közt? Küldje el a Barátok közt mai sztoriját, sms-ben (160 karakterben :D) a 1799-re. Szerintetek hány DVD9-re menne ki a Barátok közt összes, baromi izgalmas része? :DD -
Daza500 #6907 Jó sokáig tart, amíg leülsz az ágyra. -
#6906 mivan mégse leszel orvos? -
#6905 akkor ne ülj le az ágyra! jó, hogy ez most kezd el idegesíteni így a 4700. résznél. :) -
#6904 Amúgy annyira idegesítő hogy 10 percesek a részek. Megkezdődik, leülök az ágyra, azt már vége is az első résznek! -
#6903 -,-'' -
#6902 Elsőre biztos, másodjára má nem:D. -
#6901 neked egy fél löket lenne vagy még annyi se... -
#6900 XD. Kiszakadt a gumi:D. Hát igen, nem kellett volna olyan keményen megdugni a VandácskátxD. Bár megértem... -
#6899 klaudia muffja porszívó egyből beszipkázza a genyót aztán botondnak két gyereke is lesz -
#6898 botiék összegecizték sznobasszonyság ágyát, muhaha!! ezért lesz ne mulass! -
#6897 kőkemény gipszkartonfalak -
#6896 Komoly volt a hegedűs részt:D Jót nevettem rajta:D -
#6895 :| -
#6894 -
#6893 Lehet csak 8 hónapra hal meg.. -
#6892 most nem mondott hülyeséget :D
mivel 1 mondatot irt le a többit meg bemásolta csak -
Daza500 #6891 Jé, nem anyáztátok le mama2-t. Ez valami új korszak kezdete ? -
#6890 Megölik, aztán visszajön Hoffer Eszter a szektás Kopperfild Dáviddal vagy kivel és reanimálják. De előtte Bercikutya magáévá tette a testét. -
#6889 "A színésznő, aki Kertész Magdit alakítja az RTL Klub sorozatában, úgy döntött, pihenni szeretne, ezért nyolc hónapig nem kíván a kamerák elé állni. Kalamár Tamás producer a Borsnak elmondta, megérti Fodor Zsóka döntését, de a nyolc hónapot kicsit soknak tartja. Hozzátette, ha rövidebb időre menne szabadságra, akkor meg tudnák oldani, de így valószínűleg ki kell írni a sorozatból. A színésznő bevallása szerint szereti a sorozatot, de édesanyja halála után már elgondolkozott azon, hogy végleg búcsút int a Mátyás térnek. Fodor Zsókának állítása szerint rengeteg terve van, amit a forgatások miatt nem tudna megvalósítani. „Szeretnék színházban játszani, illetve angolul tanulni, ezért külföldre utaznék egy kis időre. Lakáscsere is szerepel a terveimben” – nyilatkozta a színésznő."
Avagy hogy ha tényleg 8 hónapra megy el, lehet ki kell írni:C. -
pista89 #6888 akkor már semmi értelme nem lesz a sorozatnak.
ha kiírják akkor -1 bk néző -
cargame #6887 8 honap szabadsagot vesz ki!!! Nezz utanna esetleg. De lehet h ezert a 8 honap szabadsag miatt teljesen kiirjak.