31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#7006 meg ő mijen jól nevelte a gyerekét:D még talán rosszabul:D -
#7005 pedig halottam már szinkronba is:D -
#7004 bazz a tegnapi részben a vén klaudia hogy kiosztotta az alexet a vanda nevelése kapcsán... az alex helyében én rákérdeztem volna, hogy ugyan ő 40 évig hol dekkolt?
annyira rühellem a klaudiát... lehetne már zárlatos a peace maker-e! -
#7003 Ha jól nézem a képet, akkor ez Vanda anyja, Alex exje! Kavart már Andrással is! -
#7002 amúgy ki ez? :DDD
[nem nézte akkor még a sorozatot] -
Daza500 #7001 Komolyan mondom, annyira irritál ez a némber, ahogy beszél... -
Daza500 #7000 Bár maradna kiírva... -
#6999 Ezek szerint megellett... -
#6998 -
#6997 -
#6996 az ki a faszom? -
#6995 Négy hónappal szülési szabadsága után újra forgat a Barátok köztben Mérai Katalin. A színésznőt kábé két hónap múlva láthatjuk újra a képernyőn. A sztori szerint tavaly családi problémák miatt az édesapjához költözött vidékre - írja a Blikk. -
#6994 jaja :D
-
#6993 Bandika meleg osztálytársát eljátszhatnáá! :D:D -
Daza500 #6992 Indítsunk petíciót, mama2-t a Barátok Köztbe ! -
#6991 -
#6990 mama2-t biztos bevennék Gézáék a buliba. Baleknek ideális lenne :D -
pista89 #6989 Már ezis mama2 szpemtopik -
#6988 Hát jót röhögtem én is ezen a palin... -
#6987 na bazz! most értem haza!!! "DE az nem Pali!" - baszki... ez már tényleg a csúcs volt ma!
nem tom, mi tudná eltántorítani attól, h folyamatosan faxságokat írkáljon ide, de rá kéne jönni...
az imi nője direkt hófehér mindig? vmi szín nem ártana néki, mert eléggé múmia :S -
#6986 pigmentátülétetéssel igazi raj lehet belőle -
karajjj #6985 kezd olyan lenni, mint győzike -
#6984 biztos hétvége előtti cliffhanger lesz a gyilkosság -
#6983 Hja, néha mondd olyanokat, amitől elájulsz, de ez mama:D fogadjuk el így.;-) elmehetne bohócnak =D -
#6982 engem irritál :D -
#6981 Legalább vidám napjaink lesznek Hála Mamánknak!:) -
cargame #6980 Azrakurva ez a komment jol megrohogtetett :DDDD -
Daza500 #6979 -
karajjj #6978 wáááááááááá, belevertem a fejem az asztalomba háromszor egymás után, ekkora picsahülye nem lehetsz -.- -
#6977 nem hiszem el, hogy már minden topikban ez a kurva mama van!!!!44 -
#6976 1, Kis betű volt.
2, Név előtt nincs névelő. Egyáltalán tudod mi az a névelő? (a, az, egy) Ugye van 2 fajtája a határozott és a határozatlan, de inkább hagyjuk, úgy is buta vagy.
3, Felejtsd már el ezt a topikot. -
#6975 kis betüvel irtam -
hamary #6974 SZÖVEGKÖRNYEZET BAZDMEG! Meg név előtt nem használunk névelőt. Látszik nem tudsz iskolába menni -
#6973 mit keresne ott a pali, úristen wháháháá, hog ylehetsz ilyne hülye ne irj már ide:(((:'( -
#6972 De bazdmeg, igazad van de ez kétértelmű, mert van a BK Pali, meg van a pali=ember. És most ne jöjjetek azzal hogy észrekellett volna hogy vegyem hogy a pali az kisbetű volt, mert Ti mindent(még az én nevemet is, sőt TommyG nevét is) kis betűvel írjátok.
Honnan a faszomból szürjem le hogy most mire gondoltok?-.-. -
#6971 olyan szivesen kitiltanám innen minden hsz-ével felidegesít, csak a butaság árad belőle -
#6970 AZTAKURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mondom, te minden hsz-eddel egyre lejjebb és lejjeb süllyedsz
a palit úgy értette mint ember, istenem te egy csőd vagy egy szánalom -
#6969 ISTENEM HOGY LEHETSZ EKKORA HÜLYE ??
ÁHH
PALI=EMBER.
nem a BK Palira gondoltam lolmá -
#6968 Megtaláltam. De az nem Pali. Olyan mint ha Radnics lenne. -
#6967 WATTA FÁKK?! LINKET!