Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
ok😊

Doomista
van pár balfasz lehet aki szarul rakta fel,elirta a számot stb...van még csomo linkem,nem sajnálom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
2007..........vagy nem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sas6
jah ok😄 télleg ok😄DD

Sas6
amit adtal link az a 2006 nem?

Doomista
az exe 49 mega igen !

Doomista
rarban 29 mega...ember,az vesz le a fájlból !

Sas6
29 mega??? ez nem kevés? A demo a prom Onlinen 49 mega

Doomista
nincs mit 😊

Doomista
honlapon sok idö lenne...msn-n is ... link rulzz 😄

Sas6
ok😊 köcce

Sas6
honnan lehet letolteni vagy MSN-en nem kuldod át azt a 29 megát?😄 Vagy ha va honlapod feltöltöd légyszives?😊)

Doomista
demot neee !!!!!!!
fullt... adom PM-n a linket !

Doomista
Panda Internet Security 2007 11.00.00
Ezt tötlsd le !
Ez ujabb,javitott változat !

29 mega rarban crckal ...

Sas6
lol

Sas6
ha letoltom a fullt akkor gondolom jon majd nem?😊

Ha a demot toltom le akkor is jon frissites?

Doomista
Kaptam egy panda 2006 titanium cikkemért a pandátol ingyen panda internet security és platinum 2006 csomagot 😄

Sas6
Ez hány mega kb? 😄 ugy érdeklodom csak

Doomista
Majd irok rola tesztelési cikket ...

Doomista
Igen !

És automatán legyen a frissités,ez lényeg !!

Sas6
Szal akkor ezt töltsem le??

Panda Internet Security 2007

Doomista
igen.
Panda Internet Security 2007 az eddigi legjobb antivirus antispyware és tûzfallal rendelekzö program.Dijt,és elismerést kapot sok embertöl,és tölem is !
Ha valaki olvassa a biztonságportál,virushirado,virusbuster hireit 😉

Nem is kell más felesleges nod meg spyware program 😉
Most ez a csucs.

Sas6
akkor a panda 2007 tokéletesen elég és semmilyen tuzfal nem kell mellé?

Nem lassitja be a gépet?

Doomista
de a gépen 100% -ból 90%ban védve van.
100% védelem nem létezik.
90 felett sem ....

Doomista
no comments 😊

Doomista
mcaffe 100%ból 71% ért el.hibák vannak ittis,virusadatbázis nem olyan sok a többihez képes.
norton 2006 100/ból 78 %.vannak hibái,és nem is tökéletesen irt,lassitja néhol a gépet.

legjobban a panda 2007 internet securityt ajánlom.
Tûzfal+antivirus+antispyware+popupblocker...minden ami kell.
100%ból 92 % .

Sas6
te milyen védelmet hasznalsz?

Sas6
az télleg jó

Sas6
A mcafee-rol mi a velemenyed? És a norton 2006-rol??

Doomista
én megmondatm hogy ma nem fogok aludni,de szerintem feltudsz kelni,ha meg nem akkor elmondod neki hogy ezért azért nem tudtál 😄

Doomista
legjobban a karácsonyt szeretem.nemis az ajándékokért....márt nem is érdekel az ...karácsonyfadiszités,finom kaja pia,béke,nagyon tök jo... 😊))))

Doomista
nálunk nem,de szeretem a havet,közelünkben van domb,csuszkáltunk,csináltunk saját pályát hobol és vizbölvaze állat volt 😊

Doomista
nod32 szar én tesztelésem alapján.
Ha olyan tûzfalt akarsz,amiben nincs spyware és antivirusírtó,akkor a legjobb a Kerio.

Sas6
tok komoly Miskolcon esett a hó 😄

Sas6
Igen? nah az jo akkor majd kérdezek ha kell😄

A NOD32 + Keiro tuzfal jo kombinacio?

Sas6
áTesomnak 8-kor les a vezeto oraja és megigértem neki h elmegyek megnézni 😄 De nem tom hoggy lesz ez álmos vok és ha most elalszom akkor 8-kor tuti nem kelek fel 😄

Doomista
format ? uhh ez szr ...
ember,ha virusal van gondod,fordulj hozám.et security szakember vok 😉
biztonság az elsö 😊) (nemvicc)

nekem a cd iro ment szarrá,kibe dobja xD

Sas6
Télleg apámnál vmi szar viust bekaptam😞 És formatalni kellet ezt a gépet😞 Most meg a dvd iro mert szarrá ilyen nincs 😄D

Doomista
kitaláljuk ....

Sas6
de hát😄
Mirol hulyeségrol felesleges

Doomista
jah,több év kell hozzá.... 😄
valakinek néhány hét,valakinek pár hónap...embertöl függ,és hogy hogyan áll hozzá a nyelvhez...de elég ha csak pl a delphit megtanulod,kitanulod fullon az alapokat,aztán a halado és mester szintet.és az elég lesz.de a legjobb a c++,vagy c , vagy #c....visual basic meg grafikára kell inkább...

Doomista
azért dumaljunk barmiröl...elmegy az idöö 😄😄

Sas6
bazz ez nehéz lesz😞 Ennyi szart megtanulni😄

Sas6
Nem hiszem hogy reggelig feltok lenni😞

Kiccsit unatkozom már 😛

Doomista
láááál,az nem fog menni .... 😄 tul nagy kihivás 😊

persze a programozás után tanulj php-t,java,javascriptet,igy jön össze ez a teljes nyelv 😊)

Sas6
Csak aggyunk anak a Carbonos topicnak 😄D

Sas6
Jah😄 Példát vehetnének rólunk 😄

Doomista
vazze pedig 2-n vonk,ök meg vagy 20-n xDDDD
ez ám a csapatmunka xD

Sas6
XDDDDDDDDDDDD LOOOOOOOOOl

1. helyen kéne nem?😄D

Doomista
legegyszerübb és legcsunyább a pascal,perl,assembly.de szerintem a delphivel kezd,delphi 5,vagy delphi 7,attol függ melyik programot találod meg neted hozá ugye kulcsal...aztán c jöhet,anak is töb verzioja van,és visual basic,te döntöd el mivel kezded,mivel folytatod,mivel végzel,valai csak a delphit nyomja ki...ott van a python is...az érdekes nyelv... sima basic...turbo pascal...stb... 😊