31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#7086 :D na, most feldobtad a napom ezzel az utolsó sorral.... vagy 2 percig röhögtem fetrengve :D:D
amúgy én Kingát előbb kicsit felhízlalnám, aztán térnék rá az erotikára :D:D kicsit olyan, mintha "éhség betegségbe" lenne... -
Daza500 #7085 Ha már mindig mindenki beírja, hogyan b*szná meg Kingát... -
#7084 Az utolsó információ az very important volt!:-D -
Daza500 #7083 Noémi mégse mondta el Laci sötét titkát Orsinak, így újra szent a béke Novákéknál (ki tudja, meddig).
Klaudia nem nyugszik, amíg meg nem tudja, ki volt az a sötét alak, akire rálőttek a temetőben, András tartózkodik ettől.
Miklós rájön, hogy ezek ketten valamit terveznek, így fejébe veszi, hogy gyorsítania kell, hogy Klauékat megelőzhesse.
Csaba amilyen gyorsan visszajött a sorozatba, ugyanolyan gyorsan el is ment.
Nórának kurvajó lábai vannak, dugnám. -
karajjj #7082 soha senkinek nem tetszett a hangod... még ha anyádék mondták, akkoris csak hazudtak...
tegnapi részben mi volt? -
#7081 hát bazz, örülök, h végre rájöttél, h mi a probléma! nem mindegy, h veled röhögnek, vagy rajtad...
na, elég az OFF-okból! csak BK-s beírásokat pls... -
#7080 Örülök hogy tetszett( de igazából nem a hangom tetszett, hanem abban tetszett hogy én mekkora szánalom vagyok, hogy ezeket megcsináltam...) -
#7079 igazából nekem semmi bajom nincs veled... néha tényleg írsz oltári nagy baromságokat, amin már nem tudja az ember, h sírjon-e vagy nevessen... mindig van a társaságban egy olyan ember, akinek a fejére pont jó a bohóc sipka, és lehet szopatni! nos ezesetben ez te vagy...
az alanyi jogról pedig itt bővebben!
más! tetszett a Tóth Lüszi VS mama2 féle Celine Dion szám a youtube-on! ;)
zsófi vaterázni fog! mekkora hülye istenem! -
#7078 így van, te meg vedd úgy, hogy ki vagy bannolva az sg-ről, írd át a jelszavad random karakterekre, hogy ne tudd megjegyezni, és ne regelj be soha többé, csá -
#7077 Mi az hogy alanyi jogon? Ő mindig basztathat engem, meg mindenki csak engem, de én senkit, én maradjak kussba. Hát kössz szépen-.-. -
#7076 alanyijogon... -
#7075 És te mi jogon oktatsz ki mindig engem? -
#7074 -
Daza500 #7073 Ő már nem fog... -
#7072 te beszélsz ember??
mi a faszt oktatsz te itt ki mindenkit? mi? milyen jogon?
legostobább ember vagy sg-n, térj már észhez istenem... -
#7071 Küld már el a Berényieknek, mert elfelejtették leírni=) -
Daza500 #7070 Mert a sajátja már megtelt. :D -
#7069 puta vagy buta? nem mindegy :D
amúgy van saját topicja de ide szemetel :\ -
#7068 nincs rá jelző, mennyire puta vaty! -.-"" -
#7067 Emma nem kefél pénzért ergo nem kurva!
bár, ahogy elnézem a helyzeted mégis az... mert nem az a nő kurva, aki mindenkivel lefexik, hanem az, aki mindenkivel csak veled nem... ebből kiindulva számodra minden nő kurva! :D:D Hiennel hogy álltok? randi volt már? -
karajjj #7066 de istenverte buta vagy, te segglyuk -
#7065 Te is figyelmesen követed a sorozatot mondhatom-.-.
Vanda meg Emma nem barátnők egyátalán... -
#7064 Poén lett volna, ha Alex ismét akciózik Emmával, és közben benyitott volna Vanda. :D Vanda megkérdezte volna, hogy Apa mit csinálsz a barátnőmmel? :) Alex: csak segítek neki Anatómiából. -
#7063 Ezen én is csodálkoztamxD. Nincsen ott...
Ez az Emma meg egy k*rva. -
Daza500 #7062 Én úgy tudtam, akit lelőnek, már nem ül be a volán mögé.
Biztos hegylakó az ürge... -
#7061 kurvanagy a kép
-
#7060 na most magyarul :D -
#7059 ad?DASDasd?:?ASD?DASD?A:sdasd-as,das.-d,asdasdasD?ASD?D?dwadwawWADSDAWDAWDAS?das_d?asDAWA?????? -
#7058 ez mekkora! :D:D
-
#7057 10 év alatt hányX voltak az apjuk sírjánál? 1x sem... -
cargame #7056 Ahogy elkepzelem amint Klaudia, Andras es Miklos a Berenyi trio ott kommandozik lopakodva a temetoben :DDDD REmelem Mikit hamar beavatjak. -
#7055 ez nem hiba kérdése... más az ízlésünk... ennyi... nekem Magdi jön be! :D:D -
#7054 én zsák nélkül és józanul is tuknám, lehet h bennem van a hiba? :) -
dzsagon #7053 Nem tudjátok, hol lehet venni Alex jelmezt? Gyorsan magamra kapnám és már nyomnám is Emmát jól! -
#7052 zsákkal a fején... vagy részegen max... -
#7051 Egy nagyon régi kommentben bent volt 2db link, melyen mama2 obszcén szavakat mondogat ill. üzen vkinek. Azt a linket meg tudná vki adni? Akarok megint egy jót röhögni...
köszi -
#7050 azér én tuknám, ha így várna :) -
#7049 mekkora lol ez az emmma... és még nem gyerek..... -
hamary #7048 ááá, azon én is felröhögtem -
#7047 hát a tegnapi BK vége borzalmas volt :D a fejemet fogtam..
András: lelőtték azt az embert
Klaudia: de miért?
há mé' ne.. jézusom.. és ahoz az a szinészi képesség.. :D
jah és szerintem nem is lőtték le azt az embert.. inkább csak úgy tűnt, mintha lebukna.. na ez majd kiderül a mai részben.