Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ikszdé XD
Legközelebb kútfõbõl ha lehet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nekem tetszenek a bannerek! 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ien lett:

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ikszdé XD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ikszdé XD
juj ezt azért nem 😄
már tul sokan és tul jol ismernek engem mint spammert és floodert xD
már dc összes hubjárol banoltak mert az egészet szétfloodoltam,nah meg dos attackoltam,connect floodertem,forumt nem akarok sory.
este mikor már a modik alszanak😄😄 kibannolnak egy hétig azzala nicckel, jövöhéten meg folytatjátok-.-
Barátok Közt legyen veled xD
Remélem kingárol vagy emmárol fogsz álmodni,ahogy keféled öket. XDD
msn-n én minden másodpercben tudok küldeni,nah ezt csodáld meg xD
tegnap is sikerült itt tartanom téged +1 órára 😄
ma aktivabb leszek xD
elölem nincs menekvés te szpemmer terminátor 😄
hallod este leszel ismét ?
megkéen döntened a rekordod,most 4 helyett 6ig élsz hajnalban D😄
lehet azért sirt mert megbánta a dolgot,ezt az egészet...vagy mert télleg terhes ...elvégre valszeg nem védekezett ... undorito ilyen szöke fiu gyeereke lesz,te jo ég...
jol bevolt bszva 2 gyerek a buliban.ott feküdt az egyik az asztalon,a szék tartotta, amásik megbevolt dölve xDDD laci feje meg 100% red...aztán megbökte a csávot,az meg nem mozdult xDDD
szegény csávo hogy kijöt a mozsdobol,szépen elkapta a bor xD
a wc.ben mi lehet ? XDDDDDDD valszeg tele hányás nyommal xD
Amugy mért kellett hajatmosnia ? Ráverte vagy mi ?
Ezzel a vérszegény szüzesség elvesztéssel nem tok kibékülni<#fejvakaras>#fejvakaras>
de ugy jobb lenne ha átmenetes lenne, eccer arózsa láccódna, másoccor afelirat, és szépen monjduk 10 másodpercenként változna átmenettel😉
mellesleg tegnap meg ma is tök jó részek vannak😄😄D
Nem érdemes nagyobb változatot csinálni mert a már eleve agyonoptimalizált kép is közel 60kb-ot nyom.
Ricsi miért nem volt ott a bulin? Emma miért feküdt le avval a tetkós sráccal? Egyáltalán mi történt? 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nóra terhes, tóni kibkült ricsivel megnoémival is összejött ujra, azóta mindne második részben egymást kúrják😄😄
kicsit lehetet volna összetetteb,de böven megfelel thx 😊

barátok közt van,volt,lesz.azért mert jo szinészek alakitják, vannak bene szép lányok 😄 nem ugy mint a szeressben ... okádék...
barátok közt rulzz....
szökés az ha neked elmegy,te nem ember vagy...az a legjobb angol sorozat amit valaha láttam,deez már szökés topikba menne....
Ramadamammy rapidrandi