Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nincs susmus,mert akkor nem kapod meg a magdi nénit,akármennyire is szeretnéd... !!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem gondoltam komolyan nyugi 😄

most legalább emma szabad ember ... mi lesz it... whhehehe

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

desigo
ban pls😊))))
mike0013
xD te állat😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Doomista
Kinga jön,ááhh wááo wof wof,feláll a tök nagyban....egyszercsak magdinéni...Aztán már ugy lekicsinyül a tököm,hogy mintha nem is lenne...

Doomista
már láttam ! 😊

Doomista
noéminek és emmának elég a kisseb és nekik nem szabad hegyeset,mert kilyukadhat valami belül...még nem felnött teljes erös méhel rendelkeznek.
óvszert nem kell rájuk,mert még nagyon érzékeny a lyukon belül ... és a gci is nagyon jol esik nekijük.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mike0013
😄DDDD ez jóó😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Doomista
hosszú és hegyes kell neki...amit én garantálok.és a szavatosság nem jár le ám ! friss... 😄

desigo
Hát ha nagyobb a szívóereje😊
Doomista
hát a zsuzsánál van éppen egy portörlö... :SS
...
...hát szegény andrás :S

Sas6
Az biztos😄

Sas6
lol😄D

desigo
Ma este vérontás lesz Berényi Andráséknál😊))))
Doomista
Kinga-t választom énis a top csajok közé...

Mert szebb,és + 5 cm -rel magasabbra áll fel a tököm töle mint bármelyik más csajnál ...

Sas6
lol és ez kié?😄D

desigo
de jó LENNE 😊))))))))))))))))))))))))
Sas6
Kina nagyon szép csaj. Amikor közewlröl mutatjak mindig belegondolok h...😛

Doomista
Neme: fiú
Város: Budapest

Teljes név:
MSN azonosító: Van 😄
Skype azonosító: Van 😄
Hobby: Pasizás,Gépezés

xDDDDDDDDDDDDDDD
a nem,tés a hobby elsõõ szavát tessék nézni xDDDDDDD

Sas6
😄D õõõõõõ

Hát õ izé😄
Haverokkal kellene elmenni vhova de még nem naon jarkalunk el 😞( Pedig de jo lenne már elmenni😊

desigo
nálam Kinga a best
lehet mert nem olyan fiatalka
de lehet nehezebb is becsapni😊
Doomista
váááá kingát is láttam köntösben wááááááá....
noémit is köntösben akarom álátni !!!!!44

desigo
"Hobby: Csajozás" <#nevetes2>
na errõl mesélj csak ...
Sas6
Hát most nem?😊))

Én aztam megmutattam volna neki😄DD

desigo
vagy veled <#nevetes1><#nevetes1>
mike0013
😄DDDD

Doomista
jáj te kis botond 😄😄

ha az emma a kezem köré kerülne....... :@@@@@@

...akkor köszönnék neki xDDDD

Sas6
hehe😄D De meg is érdemelte volna mert a ricsi sokkal normalisabb mit az a .... D hagyuk. Ricsivel kellet volna k***a vagy velem az jobb lett volna😄D

Doomista
lehet :S
én joban megkurtam vona öt .... mint ez a gyenge ficko ... amatõr ember...

Doomista
azt én nem tudom...
már ujságokban van hogy zsuzsa miért lép ki? vagy valami ilyen féle témában...

emmának akkor most az a baja,hogy nem is akart lefeküdni vele,de megtette,és ezt bánja ? vagy mi ? mert én erre gondoltam -.-

Sas6
megtudja h emmát meg*** és megsértõdik 😄DD

akyyy
zsuzsa nem most fog sztem elmenni, azt írták h február körnéykén várható majd az a rész. azért mert inkább szinházakban szeretne tovább szerepelni.

de ricsi hogy lép ki?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Doomista
lál,nah andrás bevalja a mai részben...zsuzsa ettöl fogg elválni,és igy lép ki a sorozatbol...egyébként zsuzsa miért is kell hogy elmenjen a sorozatból ?

emma szemét volt ricsihez...

A titkárnö ribinek néz ki,de nem az...elvégre van munkája,az a manikûrösdi vagy mi ... de akkor ribinek néz ki ...

desigo
-Emma ezt neked hoztam,vedd el

loooooooooooolll
desigo
András,hogy mondja el Zsuzsának,hogy a titkárnõje valójában ribi?
Sas6
NA az Emma helyeben nemm lennék😊

Szexi az a köntös😄 lol

Sas6
map😄

desigo
up
Doomista
Most meg keménykedik az öreg...

mike0013
ték😊

akyyy
Az adatlapodon:Regisztráció idõpontja: 2006. 06. 25.

aki kevesebb mint 1 éve reggelt, az ujreg😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mibõl gondolod h ujreg vagyok? Gyere jáccuk le egy az egybe hol lax?

ikszdé XD

Szerintem sem kellene lezülleszteni ezt a topikot!

Tűzijáték szép a tűzijáték jó, de miért durran ekkorát? :) www.pyroverzum.hu

mike0013
banánok közt^^?

Doomista
barátok közt - anyátok közt - dédanyátok közt sáláláláá

desigo
Ilyen hangnemben nem beszélünk itt...
Doomista
huha,ebböl vállás lesz,vagy hosszu düh ....

Doomista
hát nem tudom ki kezdte a beszolást...nézz vissza és meglátod.
ez az ujregek elsö hibája...azt hiszik mert ujak még ök a királyak.
és attol hogy még 2 bünti pontom van nem azt jelenti hogy hülyébb vagyok mint te. és minden ember követ el hibákat,senkisem tökéletes.és evvel lezárva a flém.ha kell valami pm-be nyomd.

<#rinya><#rinya><#rinya>