Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sztem elkapják a nõt, kinga géza kibékül, amugy avolt ezzel a gond, hogy tulgyorsan forgot le minden, mostcak 1 részes volt tavay 2, ebben az egyrészben, szakitottak, mérgeztek, bilincsbe vittek, és meghaltak.... sztem legvégén felfpg robbani a ház :S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
claudia nemfog börtönbe kerülni, de sztem most jol elmarta magátol a gyerekét
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõre is köszi!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
de vazd,ahogy láthattad,noémi él,mert szolitotta tonit,szal cask tonira kell izgulnunk,hogy ö tulélte e,de sznrmt nem 😊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
de az a kocsi mögé vetített táj a 21ik században JÁÁÁÁÁÁÁÁJ<#zavart2>#zavart2>
.: mobilize.hu :.
Itt az eredeti verzió, felhívnám a figyelmet szinti mutterja és a háttértáncos lányok lélegzetelállító produkciójára.
(aki végig bírja nézni az kap egy sört)
Baratok kozt: www.moobs.hu
tv sorozatoknal van fent wmv formatumban. Hetfotol van feltoltve.
TVRippes.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Igaz, egyetlen egyszer, nem is oylan rég, Claudia álmában megjelent Zoltán. De elég hülyén odlották meg. Mert ugye az elsõ részben mutatták az árnyképét, ahogy tuszkolják a kocsiba, és semmi haosnlóság nem volt a 2 szinész között😄
AMúgy meg ennyit tudtam most hirtelen alkotni😞
Azt hittem több minden információ lesz, de csak 2004tõl vannak infok. (van egy másik oldal, de ott csak az epizódsázmokat írják, azt nem mikor vetítették, pedig ott az 56 résztól vannak az infók, vagyis kb a legeléjétl.
De majd keresek webarchivumokban tv ujságokat, hátha vhol leírják hogy 99 õszén hanyadik epizódok mentke, stb😄