31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• rcstuning
    De gáz...
  • BAk3R
    ez a minimum!
  • Tyler1
    Y rádióban este is van kívánságműsor! én is ezért hallgatom! FM 87.9
  • PrisonMan
    én kérek akkor elnézést....
  • BAk3R
    hogy lenne pazarlás??
  • akyyy
    jah
  • PrisonMan
    letöltötted? erre pazarlod a sávszélességet? :D
  • rcstuning
    Attila az Y rádióban buzi zenét küldött Nórának. Ez volt a tegnapi részek lényege...
  • dragon11
    jóvan má', rendesek vagyok.:)
  • akyyy
    én se láttam, letöltöttem. ennyit magáról, kérem szépen
  • rcstuning
    Ezért van a video...
  • dragon11
    Mi volt a mai részben?

Sajnos meló miatt nem láttam.

köszöntem naon.
  • cargame
    Tenyleg egyre szinvonalatlanabb a topik :S azert kezdtem ide benezegetni mert ertelmes irasok is voltak, de mara ennek vege....nem mintha a sorozat ertelmes lenne, de ne sulyedjetek le annyira.
  • Szolnokboy1
    most mér? az van, hogy "értékek és kritikák", de mivel érték már nincs a sorozatban ezért marad a kritika. tiszta sor.
  • Tyler1
    Danikát bevitték boltilopásért!
    vajon mit lophatott?? :D

(kiváncsi vok ennek a Harasztinak meddig csinálták a haját XDD)
  • Klemice
    -fav, látom elérte a topic is a sorozat színvonalát
  • Tyler1
    húú ezt megúszta Bandika! Daniminátor tuti Zsuzsáéknál kereste xD
  • BAk3R
    ááh tudom mire gondolsz, de ott rendesen ilyen du 3-órai fény volt.
  • BAk3R
    ezért szeretem :) olyan jó az ilyen bakikat kiszúrni.
  • Szolnokboy1
    már nem azért, de most negyed 9kor is kurva világos van odakint, sőt a lemenő nap fénye még be is süt ide. ja, és este van.
  • Daza500
    Igénytelen a sorozat, tudod ?
  • BAk3R
    tegnapi részben mikor géza feküdt a kórházban, jött be a nővér h jóestét. folyosón látszott, hogy tűzőtt be a nap, meg a szában is hót világos volt, és egy lámpa nem égett, látszott, hogy természetes fény.
  • Suffering
    akkor a mai részbe elmegy Bandika ünnepségére, hogy teljesitse a küldetését? miután meg tudta Andrástol hogy Bandika ünnepségen van egyből lelépett Danika :D
  • Szolnokboy1
    looooooooooooooooooooooool :DDDDD
  • Tyler1
    ugye ugye mondtam én!!! az ítélet napja a Mátyás Király teret sem kerüli el!

• akyyy
    utolsó sor best of
  • Szolnokboy1
    ASD:A:SD:SD::ASD:S:AD:AS:D:AS:D:AS:D:ASD:ASD
  • Klemice
    banplz
  • Tyler1
    akkor a T-950 mégsem ölte meg Danit hanem csak lemásolta?? huu mi lesz itt ha a 2 Dani összefut....
    nektek nem furcsa Dani megjelenése és Géza motorbalesete??? vajon megtetszett neki a motor és "elvette"???
  • akyyy
    Már bocs de múltkor mikor dani hazualátogatott, majd visszament, akkor Sydneybe ment, ahol ment vissza los angelesbe, de lezuhant a repülő egy furcsa szigeten, de megmenekültek hatan, köztük ő is, csak hát elvonási tünetei vannak, alkoholista drogos lett, és most vissza akar menni :OOO
  • Klemice
    szerintem meg ne pazarold azt a sok energiát amit az agyad igényelt ennek az elméletnek a kiagyalásakor, mert a BK egy fos, de mindenki nézi, én is
  • Tyler1
    sztem Dani egy terminátor, akit azért küldtek vissza h megölje Bandikát aki 20 év múlva a SkyNet központ építésvezetője lesz és segít Connornak lerombolni a főbb pontjait. a T-950-es megölte Danit de másolta az alakját, és mivel még korábbi kibernetikus chiptechnológiával készült, memóriája nem teszi lehetővé a donor agyi stimulációinak teljes másolását, vagyis Dani emlékeinek csak kis részét sajátítja el, igy viselkedését az emberi jelekből szűri le!
  • cs511
    Dani azért büdös, mert megint beszart...
  • rcstuning
    Dani nem fizetett a Rózsában és senkit nem érdekel. Majd az apja kifizeti büdike számláját...
  • Daza500
    LSD
  • dragon11
    H1N1.:)
  • cargame
    nem tudom, de lehet , h szektas :DDD
  • akyyy
    sertésinfluenza:D
  • Doomista
    Mandulagyulladás.
  • K Ace
    Megfázott.