31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#8494 De gáz... -
BAk3R #8493 ez a minimum! -
#8492 Y rádióban este is van kívánságműsor! én is ezért hallgatom! FM 87.9 -
#8491 én kérek akkor elnézést.... -
BAk3R #8490 hogy lenne pazarlás?? -
#8489 jah -
#8488 letöltötted? erre pazarlod a sávszélességet? :D -
#8487 Attila az Y rádióban buzi zenét küldött Nórának. Ez volt a tegnapi részek lényege... -
#8486 jóvan má', rendesek vagyok.:) -
#8485 én se láttam, letöltöttem. ennyit magáról, kérem szépen -
#8484 Ezért van a video... -
#8483 Mi volt a mai részben?
Sajnos meló miatt nem láttam.
köszöntem naon. -
cargame #8482 Tenyleg egyre szinvonalatlanabb a topik :S azert kezdtem ide benezegetni mert ertelmes irasok is voltak, de mara ennek vege....nem mintha a sorozat ertelmes lenne, de ne sulyedjetek le annyira. -
#8481 most mér? az van, hogy "értékek és kritikák", de mivel érték már nincs a sorozatban ezért marad a kritika. tiszta sor. -
#8480 Danikát bevitték boltilopásért!
vajon mit lophatott?? :D
(kiváncsi vok ennek a Harasztinak meddig csinálták a haját XDD) -
#8479 -fav, látom elérte a topic is a sorozat színvonalát -
#8478 húú ezt megúszta Bandika! Daniminátor tuti Zsuzsáéknál kereste xD -
BAk3R #8477 ááh tudom mire gondolsz, de ott rendesen ilyen du 3-órai fény volt. -
BAk3R #8476 ezért szeretem :) olyan jó az ilyen bakikat kiszúrni. -
#8475 már nem azért, de most negyed 9kor is kurva világos van odakint, sőt a lemenő nap fénye még be is süt ide. ja, és este van. -
Daza500 #8474 Igénytelen a sorozat, tudod ? -
BAk3R #8473 tegnapi részben mikor géza feküdt a kórházban, jött be a nővér h jóestét. folyosón látszott, hogy tűzőtt be a nap, meg a szában is hót világos volt, és egy lámpa nem égett, látszott, hogy természetes fény. -
Suffering #8472 akkor a mai részbe elmegy Bandika ünnepségére, hogy teljesitse a küldetését? miután meg tudta Andrástol hogy Bandika ünnepségen van egyből lelépett Danika :D -
#8471 looooooooooooooooooooooool :DDDDD -
#8470 ugye ugye mondtam én!!! az ítélet napja a Mátyás Király teret sem kerüli el!
-
#8469 utolsó sor best of -
#8468 ASD:A:SD:SD::ASD:S:AD:AS:D:AS:D:AS:D:ASD:ASD -
#8467 banplz -
#8466 akkor a T-950 mégsem ölte meg Danit hanem csak lemásolta?? huu mi lesz itt ha a 2 Dani összefut....
nektek nem furcsa Dani megjelenése és Géza motorbalesete??? vajon megtetszett neki a motor és "elvette"??? -
#8465 Már bocs de múltkor mikor dani hazualátogatott, majd visszament, akkor Sydneybe ment, ahol ment vissza los angelesbe, de lezuhant a repülő egy furcsa szigeten, de megmenekültek hatan, köztük ő is, csak hát elvonási tünetei vannak, alkoholista drogos lett, és most vissza akar menni :OOO -
#8464 szerintem meg ne pazarold azt a sok energiát amit az agyad igényelt ennek az elméletnek a kiagyalásakor, mert a BK egy fos, de mindenki nézi, én is -
#8463 sztem Dani egy terminátor, akit azért küldtek vissza h megölje Bandikát aki 20 év múlva a SkyNet központ építésvezetője lesz és segít Connornak lerombolni a főbb pontjait. a T-950-es megölte Danit de másolta az alakját, és mivel még korábbi kibernetikus chiptechnológiával készült, memóriája nem teszi lehetővé a donor agyi stimulációinak teljes másolását, vagyis Dani emlékeinek csak kis részét sajátítja el, igy viselkedését az emberi jelekből szűri le! -
#8462 Dani azért büdös, mert megint beszart... -
#8461 Dani nem fizetett a Rózsában és senkit nem érdekel. Majd az apja kifizeti büdike számláját... -
Daza500 #8460 LSD -
#8459 H1N1.:) -
cargame #8458 nem tudom, de lehet , h szektas :DDD -
#8457 sertésinfluenza:D -
#8456 Mandulagyulladás. -
K Ace #8455 Megfázott.