31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#8414 Tényleg XD -
#8413 kingát elintézném egy mérges kalózzal -
#8412 Valszeg spóroltak, nem kértek engedélyt, ilyenek:)
vagy pont, hogy így kaptak engedélyt. -
Daza500 #8411 De most komolyan, egy rohadt utcanévtáblát miért kell hamisítani ? -
#8410 Éreztem, hogy a gyereke. Kiszámítható már ez a szar sorozat -
#8409 Péter XD -
#8408 Apropó... Máténak leoperálták a krumplibogarat a szeméről?! Már múlt héten észrevettem... -
#8407 Amúgy kurvára idegesit Klaudia "barátja" az a szemüveges buzi.
Elton John 2.
látszik rajta hogy buzi már a beszéde is olyan,kurvára irritál -
#8406 úgy nevelem a lányomat LOOOL deszar :D:D:D:D:DD: -
Daza500 #8405 BÁR úgy lenne. Én nem raknék ki kamu utcanévtáblákat, nem találnék ki olyan baromságokat, amik nemhogy nemis léteznek, még rohadtul szarul is hangzanak. -
#8404 te írod nem? -
Daza500 #8403 Ezt a droid forgatókönyvírót -
#8402 a máté fogja megkúrni -
#8401 Na az Álom és a Szállító utca sarkán van az ingatlan... Pesten van ilyen? :D
Legunalmasabb dolgok:
1. kártyázni
2. Rajzolni
3. Imi DVD-it nézni
Legjobb dolog:
Sminkelni.
Kamilla mekkora egy lúzer, jól meg kellene alázni. -
#8400 hehe:D -
Daza500 #8399 Most már tudom, hogy anno a Szomszédokat azért nem nézték annyian, mert nem voltak benne nagycsecsű szőke ribik. -
#8398 Egyre jobb a sorozat:d -
#8397 Biztos azért mutatták tegnap azt a kutyát mert most halhatott meg a berci, ugye mama2???? -
#8396 Valamit tudnak a Barátok közt-nél. Timike lassan már 20 éves, és a szülei nem öregednek egy percet sem Timikében túl sok az őssejt, biztos attól fejlődik gyorsabban. Magdi néni meg már nagyon szar történeteket kap. Tartani kéne időnként Magdi néni mentes részeket is :D
Botond meg lassan a ház összes nőjét kipróbálja :) Valter meg a Szeress most! után Barátok közt van :D De itt is a szegény ember szerepét kapta :DD -
#8395 DESZKA -
#8394 aprófogú... -
Daza500 #8393 anorexiás dög... -
#8392 aszalódik, hogy új magdianyus legyen a házban -
Daza500 #8391 Kingán már egyáltalán nincs hús... -
#8390 utálom... -
#8389 biztos az évadzáróra!:O -
#8388 áhh kurvára nem szimpatikus ez a nő -
#8387 1hónap múlva nem nyaralnak már? -
#8386 Esztergályos Cecília felbukkan a Barátok köztben is kábé egy hónap múlva, méghozzá apáca ruhában. A mszínésznő tíz évvel ezelőtt játszott utoljára sorozatban, természetesen a Família Kft.-ben. -
Daza500 #8385 A stáb tagjainak egyfolytában rohad az eszük és az öttlettáruk... -
#8384 egyre szarabb a sorozat -
Hymtozis #8383 Laci: Hamar megnőnek. (Mondta, amikor ott vlt náluk Timike.)
Hát bmeg életemben nm láttam semmit, ami gyorsabban nőne mint Timike.
:D:D -
#8382 timike hogy beszél már
múltkor láttam anyut meg a bácsit és szusit dugdostak egymás testnyílásaibaaaaa -
#8381 lol -
#8380 bammeg dzsagon :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
dzsagon #8379 szánalmas dolgokon nem szabad nevetni -
#8378 Kömény zsarúkat darálok, aztán ezért szarok mostanság a BK-ra. Összefoglalót! -
Daza500 #8377 A Makói nagydíjon a legjobb időt Magdi néni autózta. -
cargame #8376 aztakurva beszarok Magditol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ennyit reg rohogtem a Bk-n :DD -
#8375 off:
jewtube, mert minden rasszista dolgot törölnek, a fos kommunista baromságokat meg h védd a cigányt stb..meg fennhadják...szal ennyit rola..
on: g*ci jol néz ki a kardos eszterxd ma néztem madarasteszkóban az ujságokat meg a tegnapi részben kib*szott jo segge meg mellei voltak ezt csak h ne kapjak leb*szást h offolok