31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
geo91 #9054 úgyúgy :DDDD -
geo91 #9053 beteg állat... A:SDASD:ASDASDASDASDASD:ASD:AS:DA -
cargame #9052 Es akkor kezdodik igazan majd csak a sorozat es folytatodik meg 10 even keresztul.... -
#9051 ideje lenne már :D -
geo91 #9050 kiderül, hogy az egészet ami 10 éve történik csak a berényi zoli álmodja... A:SDASDASDASD
felébred a kómából és vége a sorozatnak... :DDD -
#9049 Magdi belép a mennyország kapuján és Berci magáévá teszi -
#9048 vagy csak géza motoros balesete és álmodja:D -
#9047 nagy oltás :\ -
geo91 #9046 lehet h majd feltámad 8 hónap múlva. -
Kiado #9045 :DDDDDDDDD
lál, hogy leoltja rögtön xDD -
#9044 Na ezt is megéltük.. Magdi néni megmurdelt. Bár nem értem miért írták ki halállal, mert amikor kitalálta Magdi néni (nemtom a valódi nevét) hogy megint új életet akar kezdeni, akkor úgy indult a dolog, hogy csak 8 hónapra akar távozni, de a producer "nem tudta volna 8 hónapig nélkülözni Magdi néni alakját".. Most miért nem volt jó ez a kolostoros baromság? elment kolostorba, kiheveri a szégyenérzetét, majd visszavánszorog 8 hónap után és mint egy szép romantikus filmben újra egymáséi lesznek az öregek a kamerák előtt. De ehelyett mi volt?? A rendező kitalálta, hogy "-elakarsz menni 8 hónapra? nemtok ezzel mit kezdeni, megdöglessz!!" Persze gondolom a nézettségi adatok ez a rész alatt az egekbe szöktek :D Még az ex bk fanok is visszatértek unalmas hétköznapjaikból a gatyádbaszarszolyanizgalmas barátok közé, hogy jól megnézzék ahogy Magdi anyustól búcsúzik a sorozat.
R.I.P. -
#9043 mivan ha most jött? -
#9042 Nem kell ehez kockának lenni, hogy 1 oldalt, azaz legalább a tegnapi hozzászólásokat eLOLvasod.
-
cargame #9041 Aze akar hogy osszuk szorozzuk Magdi nelkul teljesen mas lesz...unalmasabb... -
Dave0092 #9040 bocsáss meg, hogy nem vagyok olyan kocka hogy éjjel nappal olvasgassam a Barátok Közt SG fórumát, gratulálok :) -
#9039 #8982 VÓTMÁ láma, mama 2, hülye FAIL -
geo91 #9038 miért mindig a legjobbak mennek el?
rip magdi néni... -
#9037 -te is hallottad? lehet h tűzriadó!
-ugyan biztos csak gyakorlat!
- kérem hagyják el a szobát EZ NEM GYAKORLAT!
na ezen majdnem befostam! leakarok szokni vki segítsen!!!!!!!!!!! -
#9036 máris elkezdenek kulminálni, biztos megölte valaki. melyik állat írja ezt a sorozatot?? -
#9035 ÁHÁÁÁÁÁ!!! A nagy rejtély az lesz mit láthatott magianyus. Mert biztos nem azért a szemét valamiért indult vissza. Vajon milyen szörnyűséget láthatott amiért visszafordult???
Megfejtés ősszel, én nem is fogok tudni aludni -
#9034 klaudia alakítása nagyon nagy volt: ne, ne menj be
:D -
Dave0092 #9033 már értem miért mutatták azt hogy vili bá rálépett a otthonkájára... majd kitlaálják hogy vili bácsi lökte le a lépcsőről. -
Kiado #9032 A nagyanyust mindeni LOVE-olta. :( -
#9031 óóó basszus most miért spoilerezted el???!!!!
-
#9030 Gézának a feje....
na a temetésre leszek még kiváncsi :D az is kibaszottul BK-s lesz, de még milyen -
#9029 feltámad mint boby xD -
Kiado #9028 ejha, mik történnek itt -
cargame #9027 aaa de amator az egesz bagazs...
-
#9026 basszus télleg meghalt a Magdi néni ?? :OO -
cargame #9025 esetleg elsosegelynyjtas... -
cargame #9024 pffffffff..........de amator megoldas........mindenki nyugodt....lassan megy minden.... -
#9023 Csak a káromkodás meg az izgalom nem visz el egy filmet a hátán.
Bár inkább készülne több akció, dráma vagy báármi film/sorozat, csak ne ezek a szar szappanoperák meg kilencésfélrandiakaméleonvalamiamerikakettő szerelmes szarságok
Csak keret nincs rá, ezért vannak ezek az olcsó trágyalékok. Ez van, ez nem amerika, nekünk ez a hazai filmgyártás, itt nem lehet 200 millió dollárból Transzformerszkettőt meg Terminátormegváltást csinálni, mert nem jön vissza az áruk a pénztáraknál.
Mit is akartam mondani? Mindegy, nézzük a BK-t mert ez van -
#9022 Én csinálnék is csak per pill nincsennek szereplőim :) mer haveri kör nem ér rá, oszt kéne legalább 20 ember:D
egyszer már csináltam egy rövidfilmet, de abba meg az volt a poén hogy nem volt szöveg :D
most egy riport-dokumentumfilm van betárazva, ahol nem kell úgyse ember, csak felszerelés, mikrofon kéne csak.meg persze egy riporter:D -
geo91 #9021 ja, valahogy úgy. -
Daza500 #9020 Igen. Régen még "Kurva"-t mondtak "Szajha" helyett.
Aztán a vezetői székekbe idióták kerültek és 1997 után lassan megindult a lejtőn a média.
Az ezredforduló óta meg totál káosz. -
Daza500 #9019 Ha én csinálnék egy filmet, rohadtul nem érdekelne, hogy a hülyegyerek is megnézi, beleraknám a magyar szókincs összes csínját-bínját, röpködnének változatos szavaink rendesen.
Az izgalomhoz, hangulathoz a minőségi szöveg is hozzátesz. -
geo91 #9018 a kisváros a legjobb magyar tv sorozat.
ja az tele volt reklámokkal az elején. :D
szerintem akkor még nem vagyon volt médiatörvény.
az csak a kereskedelmi adók megjelenése körül született, ugye? -
Daza500 #9017 A Kisvárosban meg még káromkodások is voltak. Nameg sok Nivea reklám az elején.
A sok bunyóról (amik szintén hangulatosak voltak, főleg Hunyadi eseteiben) se szabad megfeledkezni.
Ezekben a sorozatokban még a szereplők beszédstílusa is valahogy sokkal életszerűbb, valóságosabb, tényleg mintha csak a való életben zajlanának a párbeszédek.
A BéKa-ban az a probléma, hogy túlságosan látszik a műbeszéd, a betanított szöveg.
Durva szavak helyett meg nevetséges cukkoló-szövegecskék vannak betárazva.
Kedves rendezőúr, tessék +16-osra tenni a korhatárt, ha csak ez a baj.
Régen úgyis 14 volt a minimum és nem 12. -
Daza500 #9016 Szerintem a riválsorozat, a Jóban-rosszban is kenterbe veri.
Ott meg egy rakás szereplő halt meg, amikor a maffia megszállta a kórházat. -
#9015 szeress most az sokkal életszerübb volt és tágabb! bár a szegény-gazdag vonalat ott is húzták már nagyon, de a BK-t 5x lenyomta sztem.
lett volna eszük azt viszik tovább nem ezt a szerencsétlen faszságot!