31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• geo91
    úgyúgy :DDDD
  • geo91
    beteg állat... A:SDASD:ASDASDASDASDASD:ASD:AS:DA
  • cargame
    Es akkor kezdodik igazan majd csak a sorozat es folytatodik meg 10 even keresztul....
  • tommygear
    ideje lenne már :D
  • geo91
    kiderül, hogy az egészet ami 10 éve történik csak a berényi zoli álmodja... A:SDASDASDASD

felébred a kómából és vége a sorozatnak... :DDD
  • DeerHunter01
    Magdi belép a mennyország kapuján és Berci magáévá teszi
  • akyyy
    vagy csak géza motoros balesete és álmodja:D
  • tommygear
    nagy oltás :\
  • geo91
    lehet h majd feltámad 8 hónap múlva.
  • Kiado
    :DDDDDDDDD
    lál, hogy leoltja rögtön xDD
  • gibson9
    Na ezt is megéltük.. Magdi néni megmurdelt. Bár nem értem miért írták ki halállal, mert amikor kitalálta Magdi néni (nemtom a valódi nevét) hogy megint új életet akar kezdeni, akkor úgy indult a dolog, hogy csak 8 hónapra akar távozni, de a producer "nem tudta volna 8 hónapig nélkülözni Magdi néni alakját".. Most miért nem volt jó ez a kolostoros baromság? elment kolostorba, kiheveri a szégyenérzetét, majd visszavánszorog 8 hónap után és mint egy szép romantikus filmben újra egymáséi lesznek az öregek a kamerák előtt. De ehelyett mi volt?? A rendező kitalálta, hogy "-elakarsz menni 8 hónapra? nemtok ezzel mit kezdeni, megdöglessz!!" Persze gondolom a nézettségi adatok ez a rész alatt az egekbe szöktek :D Még az ex bk fanok is visszatértek unalmas hétköznapjaikból a gatyádbaszarszolyanizgalmas barátok közé, hogy jól megnézzék ahogy Magdi anyustól búcsúzik a sorozat.
    R.I.P.
  • tommygear
    mivan ha most jött?
  • akyyy
    Nem kell ehez kockának lenni, hogy 1 oldalt, azaz legalább a tegnapi hozzászólásokat eLOLvasod.
  • cargame
    Aze akar hogy osszuk szorozzuk Magdi nelkul teljesen mas lesz...unalmasabb...
  • Dave0092
    bocsáss meg, hogy nem vagyok olyan kocka hogy éjjel nappal olvasgassam a Barátok Közt SG fórumát, gratulálok :)
  • akyyy
    #8982 VÓTMÁ láma, mama 2, hülye FAIL
  • geo91
    miért mindig a legjobbak mennek el?
    rip magdi néni...
  • Tyler1
    -te is hallottad? lehet h tűzriadó!
    -ugyan biztos csak gyakorlat!
    - kérem hagyják el a szobát EZ NEM GYAKORLAT!

na ezen majdnem befostam! leakarok szokni vki segítsen!!!!!!!!!!!
  • Szolnokboy1
    máris elkezdenek kulminálni, biztos megölte valaki. melyik állat írja ezt a sorozatot??
  • PrisonMan
    ÁHÁÁÁÁÁ!!! A nagy rejtély az lesz mit láthatott magianyus. Mert biztos nem azért a szemét valamiért indult vissza. Vajon milyen szörnyűséget láthatott amiért visszafordult???

Megfejtés ősszel, én nem is fogok tudni aludni
  • limperatore
    klaudia alakítása nagyon nagy volt: ne, ne menj be

:D
  • Dave0092
    már értem miért mutatták azt hogy vili bá rálépett a otthonkájára... majd kitlaálják hogy vili bácsi lökte le a lépcsőről.
  • Kiado
    A nagyanyust mindeni LOVE-olta. :(
  • PrisonMan
    óóó basszus most miért spoilerezted el???!!!!

• Tyler1
    Gézának a feje....

na a temetésre leszek még kiváncsi :D az is kibaszottul BK-s lesz, de még milyen
  • akyyy
    feltámad mint boby xD
  • Kiado
    ejha, mik történnek itt
  • cargame
    aaa de amator az egesz bagazs...
  • Pipör
    basszus télleg meghalt a Magdi néni ?? :OO
  • cargame
    esetleg elsosegelynyjtas...
  • cargame
    pffffffff..........de amator megoldas........mindenki nyugodt....lassan megy minden....
  • PrisonMan
    Csak a káromkodás meg az izgalom nem visz el egy filmet a hátán.

Bár inkább készülne több akció, dráma vagy báármi film/sorozat, csak ne ezek a szar szappanoperák meg kilencésfélrandiakaméleonvalamiamerikakettő szerelmes szarságok

Csak keret nincs rá, ezért vannak ezek az olcsó trágyalékok. Ez van, ez nem amerika, nekünk ez a hazai filmgyártás, itt nem lehet 200 millió dollárból Transzformerszkettőt meg Terminátormegváltást csinálni, mert nem jön vissza az áruk a pénztáraknál.

Mit is akartam mondani? Mindegy, nézzük a BK-t mert ez van
  • akyyy
    Én csinálnék is csak per pill nincsennek szereplőim :) mer haveri kör nem ér rá, oszt kéne legalább 20 ember:D

egyszer már csináltam egy rövidfilmet, de abba meg az volt a poén hogy nem volt szöveg :D

most egy riport-dokumentumfilm van betárazva, ahol nem kell úgyse ember, csak felszerelés, mikrofon kéne csak.meg persze egy riporter:D
  • geo91
    ja, valahogy úgy.
  • Daza500
    Igen. Régen még "Kurva"-t mondtak "Szajha" helyett.

Aztán a vezetői székekbe idióták kerültek és 1997 után lassan megindult a lejtőn a média.
    Az ezredforduló óta meg totál káosz.
  • Daza500
    Ha én csinálnék egy filmet, rohadtul nem érdekelne, hogy a hülyegyerek is megnézi, beleraknám a magyar szókincs összes csínját-bínját, röpködnének változatos szavaink rendesen.
    Az izgalomhoz, hangulathoz a minőségi szöveg is hozzátesz.
  • geo91
    a kisváros a legjobb magyar tv sorozat.
    ja az tele volt reklámokkal az elején. :D
    szerintem akkor még nem vagyon volt médiatörvény.
    az csak a kereskedelmi adók megjelenése körül született, ugye?
  • Daza500
    A Kisvárosban meg még káromkodások is voltak. Nameg sok Nivea reklám az elején.
    A sok bunyóról (amik szintén hangulatosak voltak, főleg Hunyadi eseteiben) se szabad megfeledkezni.

Ezekben a sorozatokban még a szereplők beszédstílusa is valahogy sokkal életszerűbb, valóságosabb, tényleg mintha csak a való életben zajlanának a párbeszédek.

A BéKa-ban az a probléma, hogy túlságosan látszik a műbeszéd, a betanított szöveg.
    Durva szavak helyett meg nevetséges cukkoló-szövegecskék vannak betárazva.
    Kedves rendezőúr, tessék +16-osra tenni a korhatárt, ha csak ez a baj.
    Régen úgyis 14 volt a minimum és nem 12.
  • Daza500
    Szerintem a riválsorozat, a Jóban-rosszban is kenterbe veri.
    Ott meg egy rakás szereplő halt meg, amikor a maffia megszállta a kórházat.
  • Tyler1
    szeress most az sokkal életszerübb volt és tágabb! bár a szegény-gazdag vonalat ott is húzták már nagyon, de a BK-t 5x lenyomta sztem.
    lett volna eszük azt viszik tovább nem ezt a szerencsétlen faszságot!