31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• huntofa
    Zsoltot is lesittelik mert kinyírja botondot!!! Igy Vili bá és Zsolt együtt fognak szökni , plusz Valter is visszakerül. Így megvan a trió + bent szereznek még egykét figurát és indulhat a szökés.
  • Seth
  • huntofa
    mekkora királyputta lenne már egy robot magdi anyus a jövőböl , van potenciál a sorozatban!
  • tommygear
    kiderül h ő szkófild nagyapja, gecijó lesz a következő évad
  • huntofa
    apádat, ez már akciófilm!!!!!! Aztán Vili bá szökni fog a börtönből!!!! Gecijó sorozat lesz ez.
  • DeerHunter01
  • WuFraZselic
    úgyértem, mosdókagyló :D csaptelep bmeg... :D
  • WuFraZselic
    apa kezdődik! :D
    Vili bá horgászni maximum a börtön egyik csaptelepében fog, lesittelik vagy 30 évre, mivel a nyomszakértők szerint hátbarúgta magdikát, ezért esett le (nem véletlen mutogatták, már-már merevítették ki a képet tegnap amikor összepiszkítja a vén suhanc az otthonkát)
  • tommygear
    geci

Következő rész (2009. július 24.)
    Kingának meglepetése van Géza számára. Vajon Vilmost miért tartóztatják le? Zsolt vajon megöli Botondot?
  • WuFraZselic
    na, Gézu már mikor megmondta...

• tommygear
    NIGAKELLERMAN
  • gibson9
    Teljesen egyértelmű, hogy ez egy jól megszervezett gyilkosság volt balesetnek álcázva.
    Csak egy tipp..
  • WuFraZselic
    hát persze, mivel egy vénasszony nem eshet el csak úgy, hisz "nem volt semmi olyan, amiben eleshetett volna", mert ugye csak egy partvis okozhatja egy 80éves lezúgását egy csigalépcsőről
  • WuFraZselic
    tuti lesz ebből egy magdinéni spin-off, bemutatja a sosem látott takarításokat
  • Tyler1
    zárójelenet utolsó jelenete: kamera az Kertész család ablakára, minden ég, mindenki halott, az ellenállásnak sikerült megfékezni Anyust! de ekkor jön a hang....I'll be back!!!

• gibson9
    Én még nézegetem, mert érdekel, meg jó elfoglaltság unalmas perceimben, de már tényleg nem hozza a régi színvonalat. Viszont egyre szebb, de hát nem ez a lényeg benne sajnos.
  • gibson9

De csak egy 24 részes évad lenne, hogy ne húzzák nagyon el. De ebben a 24 részben szép lassan mindenki kivégez mindenkit. És a végén természetesen csak Magdolna alias überbrutal mészáros maradna. A zárójelenetben pedig egy ilyen Duke Nukemes "rátaposok az áldozatom fejére" beállással búcsúzna ÖRÖKRE a sorozat Magdi anyussal :D
  • Daza500
    Én az új részeket már nem is nézem, sajnos hiába volt sokáig jó, már ez is kezd erősen negatív irányba haladni. Nem csak a szinkronra értem ezt. :(
  • tommygear
    miért? nem ápolnád le a jófajtáját?
  • Daza500
    Én se azért írtam...olyan produkciónak tényleg nem lenne értelme, hogy minden második szó Baszdmegolás.
    Azt is csak mértékkel lehet csinálni, meg lennie kell valaminek mögötte.
  • geo91
    te milyen geciundorító vagy baszki.... A:SDASDASDASD
  • tommygear
    kiváló mature
  • akyyy
    fgoadjunk hogy a Fodor Zsóka a Tv2-őn n lesz nemsokára:D
  • Tyler1
    én egy Barátok Közt 3D-ben gondolkodom! kurva kemény CGI trükkök, akció, sex, minden ami kell :D
    mekkora élmény lehet ahogy Vili kinyúl a képernyőből egy üveg sörrel! Vagy brutális robbanások ahogy Miki szétlövi Attila új Ferrariját, közben Nóra aki titokban a CIA feje, ráküldi az embereit Mikire, de csak egy valaki állíthatja meg őket.....Magdi néni! és kezdetét veszi a Magdolna-ultimátum XDD
  • cargame
    sztem a karomkodas nem nagy poen :S
  • gibson9
    Egyébként egyre kevesebb káromkodás van abban is.
  • tommygear
    abba is csak azért nyomatják a káromkodást mert az emberek faszságait figurázza ki, emiatt van sikere
    bár valaki lehet csak a káromkodásért nézi
  • Pipör
    xD
  • Daza500
    Jó igaz hogy nem hazai találmány, de a szinkront szeressük.
  • Daza500
    "Csak a káromkodás meg az izgalom nem visz el egy filmet a hátán."

ööö...South Park ?
  • Daza500
    Ha a rendező úrral találkozom az utcán, fejberúgom.
  • gibson9
    De akkor már új sorozat indulna. Magdi néni a barátok ellen címmel például :D És ilyen Kung Fu David Carradine-os felvezető szöveg lenne, hogy "Magdi néni kilép a múltból.."
  • tommygear
    mondja ő nekem msn-en is :D
    de ez a betegség jófajta
  • cargame
    Van aki itt eli ki minden fantaziajat, mert nincs akinek elmondja ;P
  • geo91
    nem is kcsit az... :DDD
  • tommygear
    te beteg vagy :D
  • DeerHunter01
    azis lehet hogy a kolostorba Hitman beadott neki egy injekciót ami egy két nap után hat és akkor hatott mikor ment volna le a lépcsőn és most a halottasházba feléleszti Hitman,aztán megtanitja hogyan kell profi módon gyilkolni.

egy hónap múlva....Szabó ikrek összefogdostátok az ablaküveget amit az imént pucoltam? nesztek geciek double headshot.
  • geo91
    baromállat... A:SDA:SD:ASD:A:SD:AS:D:ASD:ASD
  • Szolnokboy1
    mer mondta anyus, hogy el akar menni pihenni, erre mondta a rendező, hogy oké, de akkor már vissza se gyere. geci egy ember az. asszem a fókuszba mondták még régebben.

btw akyyy rulez! :D
  • akyyy
    mama2-nek üzenem:

"Akit érdekel Szombaton a kerepesi temetőben lesz a búcsúztatása, több ezer rajongót várnak. Ha jok az infoim az RTL Club élőben közvetíti.."

Kérd meg anyukádédat, hogy vigyenek el a temetésre, és ne felejsdetek el virágot venni!!!!44 De lehet elég ha a Csodalámának szólsz, vigyenek el!