31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
huntofa #9094 Zsoltot is lesittelik mert kinyírja botondot!!! Igy Vili bá és Zsolt együtt fognak szökni , plusz Valter is visszakerül. Így megvan a trió + bent szereznek még egykét figurát és indulhat a szökés. -
#9093 -
huntofa #9092 mekkora királyputta lenne már egy robot magdi anyus a jövőböl , van potenciál a sorozatban! -
#9091 kiderül h ő szkófild nagyapja, gecijó lesz a következő évad -
huntofa #9090 apádat, ez már akciófilm!!!!!! Aztán Vili bá szökni fog a börtönből!!!! Gecijó sorozat lesz ez. -
#9089 -
#9088 úgyértem, mosdókagyló :D csaptelep bmeg... :D -
#9087 apa kezdődik! :D
Vili bá horgászni maximum a börtön egyik csaptelepében fog, lesittelik vagy 30 évre, mivel a nyomszakértők szerint hátbarúgta magdikát, ezért esett le (nem véletlen mutogatták, már-már merevítették ki a képet tegnap amikor összepiszkítja a vén suhanc az otthonkát) -
#9086 geci
Következő rész (2009. július 24.)
Kingának meglepetése van Géza számára. Vajon Vilmost miért tartóztatják le? Zsolt vajon megöli Botondot? -
#9085 na, Gézu már mikor megmondta...
-
#9084 NIGAKELLERMAN -
#9083 Teljesen egyértelmű, hogy ez egy jól megszervezett gyilkosság volt balesetnek álcázva.
Csak egy tipp..
-
#9082 hát persze, mivel egy vénasszony nem eshet el csak úgy, hisz "nem volt semmi olyan, amiben eleshetett volna", mert ugye csak egy partvis okozhatja egy 80éves lezúgását egy csigalépcsőről -
#9081 tuti lesz ebből egy magdinéni spin-off, bemutatja a sosem látott takarításokat -
#9080 zárójelenet utolsó jelenete: kamera az Kertész család ablakára, minden ég, mindenki halott, az ellenállásnak sikerült megfékezni Anyust! de ekkor jön a hang....I'll be back!!!
-
#9079 Én még nézegetem, mert érdekel, meg jó elfoglaltság unalmas perceimben, de már tényleg nem hozza a régi színvonalat. Viszont egyre szebb, de hát nem ez a lényeg benne sajnos. -
De csak egy 24 részes évad lenne, hogy ne húzzák nagyon el. De ebben a 24 részben szép lassan mindenki kivégez mindenkit. És a végén természetesen csak Magdolna alias überbrutal mészáros maradna. A zárójelenetben pedig egy ilyen Duke Nukemes "rátaposok az áldozatom fejére" beállással búcsúzna ÖRÖKRE a sorozat Magdi anyussal :D
-
Daza500 #9077 Én az új részeket már nem is nézem, sajnos hiába volt sokáig jó, már ez is kezd erősen negatív irányba haladni. Nem csak a szinkronra értem ezt. :( -
#9076 miért? nem ápolnád le a jófajtáját? -
Daza500 #9075 Én se azért írtam...olyan produkciónak tényleg nem lenne értelme, hogy minden második szó Baszdmegolás.
Azt is csak mértékkel lehet csinálni, meg lennie kell valaminek mögötte. -
geo91 #9074 te milyen geciundorító vagy baszki.... A:SDASDASDASD -
#9073 kiváló mature -
#9072 fgoadjunk hogy a Fodor Zsóka a Tv2-őn n lesz nemsokára:D -
#9071 én egy Barátok Közt 3D-ben gondolkodom! kurva kemény CGI trükkök, akció, sex, minden ami kell :D
mekkora élmény lehet ahogy Vili kinyúl a képernyőből egy üveg sörrel! Vagy brutális robbanások ahogy Miki szétlövi Attila új Ferrariját, közben Nóra aki titokban a CIA feje, ráküldi az embereit Mikire, de csak egy valaki állíthatja meg őket.....Magdi néni! és kezdetét veszi a Magdolna-ultimátum XDD -
cargame #9070 sztem a karomkodas nem nagy poen :S -
#9069 Egyébként egyre kevesebb káromkodás van abban is. -
#9068 abba is csak azért nyomatják a káromkodást mert az emberek faszságait figurázza ki, emiatt van sikere
bár valaki lehet csak a káromkodásért nézi -
#9067 xD -
Daza500 #9066 Jó igaz hogy nem hazai találmány, de a szinkront szeressük. -
Daza500 #9065 "Csak a káromkodás meg az izgalom nem visz el egy filmet a hátán."
ööö...South Park ? -
Daza500 #9064 Ha a rendező úrral találkozom az utcán, fejberúgom. -
#9063 De akkor már új sorozat indulna. Magdi néni a barátok ellen címmel például :D És ilyen Kung Fu David Carradine-os felvezető szöveg lenne, hogy "Magdi néni kilép a múltból.." -
#9062 mondja ő nekem msn-en is :D
de ez a betegség jófajta -
cargame #9061 Van aki itt eli ki minden fantaziajat, mert nincs akinek elmondja ;P -
geo91 #9060 nem is kcsit az... :DDD -
#9059 te beteg vagy :D -
#9058 azis lehet hogy a kolostorba Hitman beadott neki egy injekciót ami egy két nap után hat és akkor hatott mikor ment volna le a lépcsőn és most a halottasházba feléleszti Hitman,aztán megtanitja hogyan kell profi módon gyilkolni.
egy hónap múlva....Szabó ikrek összefogdostátok az ablaküveget amit az imént pucoltam? nesztek geciek double headshot. -
geo91 #9057 baromállat... A:SDA:SD:ASD:A:SD:AS:D:ASD:ASD -
#9056 mer mondta anyus, hogy el akar menni pihenni, erre mondta a rendező, hogy oké, de akkor már vissza se gyere. geci egy ember az. asszem a fókuszba mondták még régebben.
btw akyyy rulez! :D -
#9055 mama2-nek üzenem:
"Akit érdekel Szombaton a kerepesi temetőben lesz a búcsúztatása, több ezer rajongót várnak. Ha jok az infoim az RTL Club élőben közvetíti.."
Kérd meg anyukádédat, hogy vigyenek el a temetésre, és ne felejsdetek el virágot venni!!!!44 De lehet elég ha a Csodalámának szólsz, vigyenek el!