31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#9014 Magdi nénihez nem hívták ki, a 112 - életmentők csapatot :D
Mondjuk az fura volt, hogy a postás nem hívott hozzá mentőt! :D
Valaki legurul a lépcsőn, és ott hagyja egy postás :DD -
#9013 De hát régebben sokkal jobban megvolt csinálva.
Meg volt a Szeress Most, abba jóval több akciójelenet volt, és azok aztán tényleg faszán megvoltak csinálva. persze neme gy tüzvonalban szint az se, de azért legyen már valamily szinten egy kis igényesség:S -
#9012 Ahol rendesen meg van csinálva, ott valóban növeli a feszültséget.
Itt a BK-ban egyszerűen szar, pénzhiányos gagyi valami -
Daza500 #9011 A producer meg azt mondaná: nincs pénz, olcsó megoldásokat tudunk alkalmazni. -
#9010 a rendező azt mondaná: a drámai hatás kedvéért. én azt mondom: mert gagyi. lehet választani. :D -
#9009 azt nem értem amikor évente 1x van egy ilyen igénytelenül megrendezetett baleset vagy valami, mindig ilyen gagyi lassítást beletesznek, mint ha egy játékban leesne az fps, ez mér van? akkora szar -
Daza500 #9008 Úgy legyen.
De ha EZ Emmy-t kap, mi a haverokkal teleszarunk egy esővizes hordót. -
#9007 sztem az ilyen emailekből veszi az ihletet
irok én olyan forgatókönyvet neki h az Emmy-díjat 12x viszi el 1 alatt -
Daza500 #9006 Miért nem küldesz egy e-mailt vagy kezdeményezel telefonhívást a rendezőnek ? Megkönnyebbülnél.
Az már más dolog, hogy szarna a fejedre. -
#9005 hát de akkor sem hagyok ott egy öregasszoyt hiába mondja, azért vmi emberi erkölcs mindenkibe szorult! Persze a Mátyás Király téren ilyet ne keressnük.
De ezen még mindig nem vok túl h legurul mutatják h kidőlt, jön a postás már ül és jólvan, erre 1 percre rá már halott! na nemáá -
Tiboy #9004 Hangosan felnevettem:D -
#9003 dehát mondta anyus hogy üldögél még egy kicsit. :DD inkább az, hogy mér nem szólt a postás valakinek? az udvaron is találkozott botiékkal, annyit odanyög, hogy: ott döglődik egy öregasszony a lépcsőházba, menjetek már! -
Amúgy milyen már hogy otthagyja a postás mint kutya a szarát? Nem alap hogy lesegíted a lakásába, amikor látod hogy rosszul van?! Ggggyá dramaturgia... -
#9001 OVER 9000 !!!!!!!!! XD -
#9000 9000 -
Daza500 #8999 Amúgy nálunk nincs ilyen balfék Postás.
Csak bedobja a leveleket a Psota ládákba és már megy tovább. BICIKLIVEL közlekedve. -
Daza500 #8998 Nem b*zdmeg, nem baleset volt, valaki szándékosan tette oda a csokipapírt...
Keciputa aki ezt a honlapot csinálja. -
AC2 #8997 Ne, csak Magdit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
geo91 #8996 Áááááááááááááááááááááá, mégis igaz:
Mi lesz Magdi néni nélkül!??? Unalmas szar lesz az egész... :S -
geo91 #8995 fake... -
#8994 következő rész: Vajon Zsolt képes lesz megnyílni a párkapcsolati tanácsadó előtt? Botond és Linda végre egymáséi lesznek? Vajon Magdi halálát nem baleset okozta? -
#8993 de ez bk topik itt a házigazda breki -
#8992 de mien házigazda? témaindító van itt -
#8991 rendszerváltás rövidítés téked volt -
#8990 igen mert az mama2, énis azt tettem volna a helyében -
#8989 annak van értelme hogy a házigazda lelőtte magáT?
rendszerváltás rövidítés ték -
#8988 S_AD?:ASD?.sa:_D?AS_DAS:_DAS -
#8987 Életed topikja -
#8986 ennek most mi volt az értelme? -
geo91 #8985 te sem kicsit vagy beteg... AS:DAS:DAS:DASDASd -
#8984 ÚJREG!!!!!!!!!!!!!! -
#8983 Vili nekrofil és magáévá teszi ott helyben -
#8982 magdinéni hátán ott a vili nyoma, majd azt hiszik ő lökte le xD -
#8981 lelőtte magát -
#8980 Hol a topik nyitó? -
cargame #8979 Pl. en nem is ertem miert nezem a BK -t ...:S -
Daza500 #8978 Ezt próbáld a sok disznófejnek elmagyarázni, akik pont az értelmetlenségek miatt néznek TV-t. -
#8977 kinga meg zsófi miatt -
#8976 oszt mindig más postás van.
meg nem is igy néz ki a lépcsőház:D -
#8975 de már kezd átmenni nagyon rossz csehszlovák sorozatba! mért kell ennyire nulla dolgokat belevinni egy jelentbe??? én már a szánalom legfelsőbb határát látom ebben a BK-ban.