Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Zsófi sírása LooooL <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy az elõzetest láttátok? Teri a vén banya visszamegy a cipõsdobozhoz /persze mert nem elég ami van.../ és Géza betoppan <#taps>#taps>
Na de milyen ez már? Több milliót egy cipõsdobozban tárolni az ágy alatt? Hagyjuk már, mi ez tündérmese?
Számolgassunk csak: Terike elvett 2 köteget, abból mennyi mindent összevásárolt már. So szerintem egy köteg = 100 ezer ft. És most lássuk a cipõzdobozt: elég sok ilyen köteg volt.. A nagy kérdés inkább, honnan van Gézának ennyi pénze?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
itt van a közvetlen szomszédba a mellettünk lévõ lakásba xDDD
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Vanda majdnem elmondta Kingának az igazságot<#eplus2>#eplus2>
Terike a lopott pénzen,milyen trandi felsõt vett Botondnak<#nevetes1>#nevetes1>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
És így vanda is igazat mondana meg imi is örülne
A türelem rozsdát terem.
A klaudia nem akar elmenni a picsába jóbban védi azt a kis kurvát mint az anyja eszem faszom megáll.
Live for nothing or die for something.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Sztem Vanda hamar le fog bukni,és nem lesz mellett senki<#shakehead>#shakehead>csak én<#nyes>#nyes><#wave>#wave><#szeret>#szeret>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szolnokboy1:
csak nyugi,majd minden megoldodik magától<#wink>#wink>
Noémi beszólása a mai részben:
Handa Vanda banda<#duma>#duma>
Mikor jön már Magdni néni,majd az helyre rak mindent<#nevetes1>#nevetes1>
A Pali gyereket meg kéne folytani az idétlen nyakkendõjével, Tildácskának helyre kéne tenni a szemeit a végbelén keresztül, Zsófit hátba kéne rúgni (csak úgy), Botondnak a nyakára nyomni a fekpadot, Andrást, az Ajaktalan Embert agyonvágni egy hûtõvel (a hûtõkkel egyébkéntis hadilábon áll), Kristófnak ki kéne vájni a szívét egy mokkáskanállal, majd azt lenyomni Emmácska torkán. Julit Vandácska után szintén agyonkúratni a négerfasszal (végig kell néznie Vandácskát), Mikit addig kéne dobálni egy 2 dekás mûanyag labdával, amíg visszafelé el nem tudja mondani a héber ábécét és ágybaszarik, Vilit bezárni egy toytoyba és kitenni a nyócker közepén éjszaka, Lacit és Orsit felgyújtanám és Kingát a szexrabszolgámmá tenném. Zsoltot és Gézut nem bántanám, azok jó arcok. Magdi anyust egyszerûen a cápáknak adnám, már ha nem sértõdnek meg. Ha valakit kihagytam szóljatok 😊