Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
20-ból pénztárca trendi felsõ és még magának is bevesárolt?

nem hiszem
Szolnokboy1
jaja, én is ugy tippelem 😊 Most legalább kiderült, hogy Terike sem egy Teréz anyu 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

autoszimulator
480ezer körül van a kess összesen, 20at nyult le terike sztem

.: mobilize.hu :.

Breki33
lehet a pénzhamisításból maradt P
N o N a m e
azt hiszem 48 köteget számolt, és 2 hiányzott amit elvett Terike. Géza rendes srác, nem hiszem hogy feketén lenne nála az a péncz.
PrisonMan
Amúgy jó kis rész volt. Júlia a kis hülye pont a legrosszabbkor toppant be. Komolyan elegem van abból az egész családból. A k*rva Vandától kezdve a rimánkodó anyjától keresztül a klimaxos Claudiáig!! <#boxer> Novák helyében már rég lecsaptam volna az egész családot... <#violent>
Zsófi sírása LooooL <#nevetes2><#nevetes1>

Amúgy az elõzetest láttátok? Teri a vén banya visszamegy a cipõsdobozhoz /persze mert nem elég ami van.../ és Géza betoppan <#taps>
Na de milyen ez már? Több milliót egy cipõsdobozban tárolni az ágy alatt? Hagyjuk már, mi ez tündérmese?

PrisonMan
Saccperkábé az ott több millió HUF volt... <#eplus2>
Számolgassunk csak: Terike elvett 2 köteget, abból mennyi mindent összevásárolt már. So szerintem egy köteg = 100 ezer ft. És most lássuk a cipõzdobozt: elég sok ilyen köteg volt.. A nagy kérdés inkább, honnan van Gézának ennyi pénze?

N o N a m e
mert van pénze, de nem elég... tudod mennyi engedély meg miegymás kell a taxizáshoz?! +autó 😊
Breki33
Ha Gézának ennyi zséje van miért rimánkodik mindenkinek?
mama2
jujj srí, nem mai, hanem tegnapi😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Gondolom oda költözött😛. Amúgy ez a mai rész ez szörnyû volt. Tipikus barátokközt:Amikor épp egy ismétlem EGY(1) E G Y E.G.Y szót kellett volna kimondania a Vandának, belép a Juli. ÁÁÁÁÁÁÁÁ...

N o N a m e
mit keres ott?
1 hónapja abbahagytam a barátok közt nézését, de kiderült hogy hoffer misi kbm ost egy 10 m-re van tõlem 😄
itt van a közvetlen szomszédba a mellettünk lévõ lakásba xDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

autoszimulator
namost a mai nap a sorozat elérte a top FOS szintet.

.: mobilize.hu :.

Dj Tommy
Terike tényleg lopott pénzt Gézától,azért ezt nem gondoltam volna<#ejnye1>
Vanda majdnem elmondta Kingának az igazságot<#eplus2>
Terike a lopott pénzen,milyen trandi felsõt vett Botondnak<#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Csabesz6
sztem nagyivben lesz@rja😄DDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
A pénzrõl beszéljetek P
mekkora fasz ez az imi😄 nemhogy jól megmolesztálná a vandát mielõtt elköltözik xD
És így vanda is igazat mondana meg imi is örülne

A türelem rozsdát terem.

Danny1987
Az imi milyen dumát levágott a marketben már majdnem meghatodtam.
A klaudia nem akar elmenni a picsába jóbban védi azt a kis kurvát mint az anyja eszem faszom megáll.

Live for nothing or die for something.

Dj Tommy
Ezen a héten szünet van,úgyhogy látni fogom a részeket,majd jövõ héten várom szerettel a részeket megint<#wink><#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

mama2
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit idegesítõ? Hogy Vanda mellett álsz, amikor õ hazudik? Már bocs, de engem idegesít, nem tudom a többiek hogy vannak vele😛. Amúgy most kiváncsi vagyok mit fog kitalálni:@. Utálom:@.

N o N a m e
a mai részt láttad? nem kell elküldjem?
akyyy
ezt én is észrevettem. elég balfaszok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rcstuning
Nézzék vissza a biztonsági felvételeket és azon látszik, hogy az Imi megint erõszakos volt! Megállította Vanda bevásárlókocsiját és nem engedte tovább menni szegény lányt. Mocskos erõszakos perverz Imi!<#nyes>

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Dj Tommy
Nóra megenyhült végre<#kacsint>
Sztem Vanda hamar le fog bukni,és nem lesz mellett senki<#shakehead>csak én<#nyes><#wave><#szeret>

rcstuning
Ez mekkora hülyeség volt! a Klaudiáék jöttek a hipermarket mellett 2 percen át, majd a fõbejárathoz érve elindultak a kocsihoz, ami nem is arra volt, amerrõl jöttek!

rcstuning
AZ Imi még a végén megmagyarázza, hogy a Vanda hazudott. Micsoda kis köcsög, máskor nem kell erõszakoskodni!!!!!!!

mama2
Yeee Kristóf ismét jólmegaszongya DE most +-ba, Emma is megy. Laci jól kiosztotta Claudiát. De ez az Imi egyrejobban idegesít:@. Nem igaz, hogy elakar költözni:@.

rcstuning
Kristóf már megint megy hõsködni... Micsoda lovagias...

akyyy
ne is mond. nemtom mér kellet kinyirni maját is, vagy igy kiirni. ennyi erõvel elmegy magdi most ugye külföldre, jön haza, lezuhan repülõ, igy kell könnyen kiinri a sorozatból... de persze nem fogják mutatni vagy ilyesmi...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rcstuning
Most láttam én is a bemutatót. Most már ki lehet találni Terikének is valami jó halált...<#nyes>

Doomista
nem ferikének hivják ? eddig én ugy hallottam :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ma láttam a bamutatót, és elvileg terike pénzt akar lopni 😄

Szolnokboy1
thx 😄DD

Trance Angel
Szolnokboy1 for prez! <#worship><#taps>

mama2
<#idiota><#idiota><#crazya>

fanka93
hát ezen majd beszartam <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1> te kibaszott õrült vagy <#idiota><#banplz>

Szolnokboy1
A muja Eriket élve elásnám a szõlõjében egy egészalakos Kinga poszterrel, hogy tudja mirõl maradt le. Terikét egyszerûen zavarják haza, annyira még nem rontotta a levegõt, neki nem tok kitalálni semmit 😄

Dj Tommy
Látom vegyes érzéseket vált ki mindenkibõl a szorozat.
Szolnokboy1:
csak nyugi,majd minden megoldodik magától<#wink>

Noémi beszólása a mai részben:
Handa Vanda banda<#duma>
Mikor jön már Magdni néni,majd az helyre rak mindent<#nevetes1>

rcstuning
Hát a Zsoltiékat én sem bántanám, de a kotnyeles Terikét és a muja Eriket is valahogy ki kell csinálni...

Õrült <#levele><#wilting>

Szolnokboy1
igazad van, vesszen mind!

A Pali gyereket meg kéne folytani az idétlen nyakkendõjével, Tildácskának helyre kéne tenni a szemeit a végbelén keresztül, Zsófit hátba kéne rúgni (csak úgy), Botondnak a nyakára nyomni a fekpadot, Andrást, az Ajaktalan Embert agyonvágni egy hûtõvel (a hûtõkkel egyébkéntis hadilábon áll), Kristófnak ki kéne vájni a szívét egy mokkáskanállal, majd azt lenyomni Emmácska torkán. Julit Vandácska után szintén agyonkúratni a négerfasszal (végig kell néznie Vandácskát), Mikit addig kéne dobálni egy 2 dekás mûanyag labdával, amíg visszafelé el nem tudja mondani a héber ábécét és ágybaszarik, Vilit bezárni egy toytoyba és kitenni a nyócker közepén éjszaka, Lacit és Orsit felgyújtanám és Kingát a szexrabszolgámmá tenném. Zsoltot és Gézut nem bántanám, azok jó arcok. Magdi anyust egyszerûen a cápáknak adnám, már ha nem sértõdnek meg. Ha valakit kihagytam szóljatok 😊

rcstuning
Jól beszélsz, de kihagytad a sorozat többi tagjait 😊

Szolnokboy1
ELEGEM VAN! A fejem fájdul meg ettõl a sorozattól. Nórát helyben kéne tarkón lõni, a Timikét meg ki kéne vinni az építkezésre és ráejteni egy úthengert. A Vandácskát 30 centis négerfasszal kéne halálrakúrni, a Claudiát fel kéne négyelni, Noémit megetetni egy csapat emossal azt a puhapöcsû Imit meg bevágni a buzik közé. Ezt kéne csinálni!

Az a szomorú, hogy ilyen Klaudia família-féle emberek a valóságban is léteznek, és hasonlóképpen viselkednek.

mama2
Az Imi meg elakar költözni. Mennyen el a Vanda, a Annyával, meg Claudiával eggyütt a kurva geci fos... Utálom ezeket:@.

rcstuning
Botond Legendákat akar költeni magáról.... Hát ez marha jó!

rcstuning
Ez az Imi olyan agresszív... Most már biztos hogy a Vanda mond igazat! Rohadt pedofil erõszakos állat! 😄

mama2
"Az lenne a leggjobb ha elköltözne a házból"by Juli. Hát kõltözz el te te geci. Hát ne hogy már Imi. Imi nem is csinált semmit, ez a kis kurva szarkeverõ geci kever, hogy basszam szájba. B ocsánat hogy káromkodok, de ez türhetetlen.

N o N a m e
ne reklámozz xD