Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehet hogy már tök régóta divatmajom rajongók bombázzák õket mindenféle levelekkel,
azt azokból merítenek ihletet.
Az operatõr meg úgyis az egyik kiscsajt keféli éjjel-nappal, szal no comment...
.: mobilize.hu :.
Iszonyú!
az évtized idézete:
"Az Emberevõ esténként egy csupor vérrel megy aludni." LOL 😄DDDDDDD
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
az a "box" ... no comment volt 😄 Erik a hõs sztálónét megszégyenítve rockyként felállt vesztett pozícióból, és egy jobbossal kiütötte a durungot4!4
vilibá meg ugy közlekedik az erdõben mint egy jóllakott ovódás, ráadásul bemondja hogy menjünk balra, és elmegy jobbra <#wow3>#wow3>
<#mf1>#mf1>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
legjobb, ekkora jelenetet még nem láttam, üt a levegõbe, akkor puffanáshang, vágás, vérzõ fejek, nice 😄ddddd
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
de akkor mennyi kell neki a taxizáshoz? Mer ahhoz meg még hitelt akart felvenni, gondolom nem keveset, mer nem kapott..
vagy túl sok realitást várunk a sorozattól? 😊
nem éri meg ftp-zni meg ilyesmi.
Mive Terike 2 köteggel nyúlt le így kötegenként 100ezer, és összesen 50 köteg volt, így nem 480ezer maradt a dobozban, hanem 4milla800ezer.
de most mindenki kérésére nem fogom feltölteni az tuti, kerülj be egy jó oldalra, már nincs is olyna ahova ne tenné fel valaki!)
A türelem rozsdát terem.
Köcsög Vandát meg úgy megvertem volna, amikor ott osztotta Imit! Felidegesített nagyon. 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Segítsünk Iminek dönteni!
Gyûjtsünk aláírásokat, hogy költözzön el!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ennyi asszem
EEE 1899
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kedd:romeltakarítás
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<#idiota>#idiota> Anyus németben hormonkezelést kapott 😄
Vanda,ahogy megtudta,hogy Kinga átvágja,le ment a Rózsába és majdnem ráboritotta a pultot<#wow2>#wow2>
Zsófi meggyõzzte Claudiát,hogy Imi nem csinált semmit,lassan tényleg mindenki Vanda ellen fordul<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX