Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://bk001.dynamicweb.hu - Barátok közt epizódok letöltése ingyen. Használjátok a Fórumot. A napi epiódok egybe vannak vágva. Üdv
N o N a m e
a mai részben érkezik vissza? (és megy a temetõbe xD)
M@TriX
hogy jól induljon a napotok...

áááááááááááááááá 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rcstuning
A Botond többször is kibékült a Kingával, a Gézának meg forognak a szemei...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

rcstuning
Könyörgöm ezt a buzi Nórát ölje már meg valaki...

Miklós nem volt öltönyben ! 😊

És ez eléggé régi rész lehetett, ha még hó volt a Koós Károly téren...

Marci0115
kinga nagyon bevolt indulva, hát én megmassziroztam volna a lábát , meg mást is ... 😄<#idiota><#idiota>

Dj Tommy
Jaja,elég kemény a csaj 😄

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

papucsálatka
láttátok mekkora pofont adott noémi? 😮

N o N a m e
Emmán én kifeküdtem a röhögéstõl, a papirlapokkal milyen szaporán csapkodta Noémi karját xD
A legelsõ részek voltak a legjobbak, de amúgy még mindig vannak epizódok, amiket még a büdös életbe nem láttam, és már csak ez lenne az utolsó esély.
Annak az esélye, hogy majd jön valaki a semmibõl, és VHS Rip-ben feltolja torrentre az egészet, hát...a nullát súrolja.
Annyira fanatikus nem vagyok azért, bár szerintem több ember megvenné, mint gondolnátok, ne aggódj. 😄

Anno a Szomszédok-nak indítottam is egyet, de túl kevesen írták alá, így abból semmi nem lett. :-/

mama2
Én benne lennék😊. Jó lenne télleg.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Trance Angel
B+ te télleg ennyire fanatikus vagy? 😮

Dj Tommy
Megint csak köszönet NoNamnek a részért<#worship>
Milyen keményen verekedett Emma és Noémi<#nevetes1>,azért Noémi mekkorát adott Emmának,majdnem leszállt a feje a Rózsa bejárata elé<#guluszem1><#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

N o N a m e
igen
Mit szólnátok egy közös petícióhoz a magyar televízió részére, miszerint kezdjék el kiadni a legelsõ résztõl kezdve DVD sorozatban ? Évadonként persze.

El lehetne vajon érni ezt ? 😊

autoszimulator
jóde, õ, naponta két rész van, vagy egybe vágtad õket?

.: mobilize.hu :.

http://bk001.dynamicweb.hu

Innen tudjátok letölteni a Barátok közt epizódjait!
Használjátok a Fórumot!
Küldjétek el mindenkinek a linket, hogy egy országos barátok közt epizód letöltõ oldalt hozzunk létre együtt!
rcstuning
Kata 😊

Szolnokboy1
azt csak hiszed! ez még a andrásos-hûtõpüfölõs-dühkitörõs bunyónál is jobban volt megkoreografálva 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Trance Angel
Köszi! 😊 A bunyót még láttam, asszem akkor nem sokról maradtam le. 😄

N o N a m e
és nézd meg hogy ki hivta meg 😄
Nekem ez az Emma-szöveg tetszett:

"Ebben a tónitalan világban"

Meg az az újságpapír-hepajkodás, én a helyében üvöltöttem volna még hozzá, hogy: TÁ-DÁ-DÁ-DÁ !

Csabesz6
ez mekkora szöveg😄DDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
hát noémi és emma taliztak, emma bevádolta noémit, hogy csak azé nem szeretné látni kristófot, mer büntudata van tóni miatt, mivelhogy õ okozta a halálát, mer épp tóni nemi szervén tanult oboázni egy jobbkettes kanyarban :C aztán drámai megjelenés andrás szerepében, szétszakitja, õket, de elõtte noémi egy izmos mtaslival megáldja emma babát, aki papirból készített ütlegelõ eszközzel támad vissza kisebb sikeret elérvén. vágás. noémi otthon, annya bekérdi mivan, ekkor kitör noémibõl a drámai szereplõi én, zokogásban tör ki, könnyeivel küzd, összeroskad, és meséli hogy õ a hibás tóni haláláért, nincs értelme az életnek, emo style ON, R.I.P.

röviden ennyi, alap az oszkár, úgyvélem

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Trance Angel
Mi történt? (A 2. részt már nem néztem, mert az 1. olyan jó volt, hogy inkább magyar tételt tanultam. 😄)

És ezzel már az anyja se tud mit kezdeni, csak állt ott és a körmét rágta.

Sas6
Jaja Palika nyakkendoje télleg összement😄

autoszimulator
noémi dármai alakítása itt a végén.. oszkárt neki!!!4

De a Palinak összement a nyakkendõje a mosásban ! D:

Túl sok békát néz. 😄

Trance Angel
Szerintem te túl sok BK-t nézel. 😄DDD

autoszimulator
vagy a szívét 8o
és beültetné hirtelen vandába, hazajönne ricsi, és beleszeretne vandába, akibe noémi szíve van :Z:Z

Trance Angel
Jaja, lol volt. 😄
Inkább tépte volna ki az emós papagájhaját. Mindenkinek jobb lenne. 😄

Sas6
xDDDDDDDD Emmának láttátok azt a kemény ütögetését a papiral? xDDDDDD

Nojémi tökjól osztja a nyaklevest. <#gonosz1>

mama2
Háháháháháháhá...Emma megkapta hehehehe...

Látom, a sorozat stábja is megéri a pénzét...

Szó ami szó a pacákban van némi pedo-feeling.

rcstuning
A Nóra faterja volt cigány (tehát Nóra is) és õt Bélának hívták. Úgy vonult vissza, hogy a Bartával meg a Gézával pénzt hamisítottak, aztán majdnem lebuktak és õ inkább nem kérte a részét. A Zsófi pedig egy Wallot Dan Yanick nevû sráccal járt, aki a kölyökidõben tûnt fel még annó.
EZ a Vanda tiszta hülye. Ha van egy ilyen öreg palija, akkor miért nem vereti meg az Imit és akkor nem zaklatja majd többet... 😊

Szolnokboy1
hát igen, beállítottság kérdése is 😊 de én valószínûleg nem kezdenék 32 évesen hosszútávú (értsd: egy éjszaánál hosszabb) kapcsolatot egy 16 éves csitrivel.

Csabesz6
vigyázz mer elmegy hozzád és szájbaszexuál!:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
sztem meg ott valami defekt van😄

N o N a m e
nekem is ez jutott eszembe elõször 😄
mama2
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLXDXD

Szolnokboy1
aztakurva!! Mondjuk nem hiszem, hogy sok 32 éves férfi mondhatja el magáról, hogy 16 éves hamvas puncit kúrogat...ebbõl a szempontból szerencsésnek mondhatja magát 😊

MrSpock
Ránézésre a csávó még többnek is néz ki:-)
Bár lehet,hogy csak elõnytelen kép,de itt kb 18-40-es a felállás.

Go Jeff Go!!!!

Csabesz6

autoszimulator
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd

de most nézzük már másik oldalról: van egy 32 éves operatõr csávó, aki egy kis éretlen 16os pinára bukik, kinek még csak melle is alig van.. HÁTEZMI?

Csabesz6
megkapja az adagját az biztos.