Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááááááááááááááá 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
És ez eléggé régi rész lehetett, ha még hó volt a Koós Károly téren...
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Annak az esélye, hogy majd jön valaki a semmibõl, és VHS Rip-ben feltolja torrentre az egészet, hát...a nullát súrolja.
Annyira fanatikus nem vagyok azért, bár szerintem több ember megvenné, mint gondolnátok, ne aggódj. 😄
Anno a Szomszédok-nak indítottam is egyet, de túl kevesen írták alá, így abból semmi nem lett. :-/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Milyen keményen verekedett Emma és Noémi<#nevetes1>#nevetes1>,azért Noémi mekkorát adott Emmának,majdnem leszállt a feje a Rózsa bejárata elé<#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
El lehetne vajon érni ezt ? 😊
Innen tudjátok letölteni a Barátok közt epizódjait!
Használjátok a Fórumot!
Küldjétek el mindenkinek a linket, hogy egy országos barátok közt epizód letöltõ oldalt hozzunk létre együtt!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"Ebben a tónitalan világban"
Meg az az újságpapír-hepajkodás, én a helyében üvöltöttem volna még hozzá, hogy: TÁ-DÁ-DÁ-DÁ !

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
röviden ennyi, alap az oszkár, úgyvélem
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és beültetné hirtelen vandába, hazajönne ricsi, és beleszeretne vandába, akibe noémi szíve van :Z:Z
Szó ami szó a pacákban van némi pedo-feeling.
EZ a Vanda tiszta hülye. Ha van egy ilyen öreg palija, akkor miért nem vereti meg az Imit és akkor nem zaklatja majd többet... 😊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bár lehet,hogy csak elõnytelen kép,de itt kb 18-40-es a felállás.
Go Jeff Go!!!!

de most nézzük már másik oldalról: van egy 32 éves operatõr csávó, aki egy kis éretlen 16os pinára bukik, kinek még csak melle is alig van.. HÁTEZMI?