Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Amugy ez volt az eddig legszarrab szezon finálléja. az eddigi évek szezon befejezései 1000000-szer jobbak és izgalmasabbak voltak. BK szinvonala nagyon mélyre csökkent mostanába, már nem tündölök régi fényébe. uj a forgatokönyviro?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kicsit átlátszó már a történet néha! és hogy ekkora faszságot, hogy épp elkell mennie, és épp várni kell a taxira, és épp ott van a muksó....
jah és a best az a hang volt, mikor leütötték!!!!
Welcome to a World without rules!!!!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
és majd a döme faterja lelövi gézát és igy lesz vége és akkor sazvazzon mghalt géza?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezeket most hantáztam össze gyorsan 😄
pedig mindneki irta milyen szar, fõleg tóni balesete, ami már egyszer volt...
meg volt játék is, hogy vajon tóni túléli e, és ott mutatták ahogy ilyne mankókkal bemegy a házba😄 hát igen alternativ jelenetek, amik dvdre jók lennének, de ezek túl faszok hozzá
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Barátok közt season finale.
Tomorrow 20:35
Special double episode.
zsolt 4 evör! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
baszki már 10 éve egyfolytában õ a rossz arc a sorozatban, tök unalmas, hogy nem tudnak jobbat kitalálni!
legalább a bartát békénhagyták, annak most épp jó szerepe van....
Welcome to a World without rules!!!!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Bartha zsolt nem hülye! 😄😄
bazzz... már napok óta uaz az ing van rajta....