Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
hát most gondolom hogy erik nem szegény annyira hogy egy 2 ezer forintos fürészt el kelljen lopnia

Ki NEM hülye a sorozatban ?

Doomista
me ? mé ? inkább egy piros ferrarit akartál látni ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Marci0115
most nem azér de fürészt lopni meg stb. hát érdekes

rcstuning
Tilda hülye...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Csabesz6
Ha felnõ, akkor MÁR nem fogják.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

davidka003
"jelentkezzen, akinek van 1 db Döme nevû ismerõse!!!!"

Nekem egyik haveromat Dömének hívják.
Az már nagyobb tragédia, hogy van az utcában egy Igor nevû kisgyerek. Hogy lehet ilyen szar neveket adni. Lehet, hogy a szülõ azt hiszi, hogy poén, de amikor a gyerek majd felnõ folyton basztatni fogják a hülye neve miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

R3TR0
biztos ugy lesz vége hogy kristof kotházban élet halál közt tuti miki bá majd szerez egy hitmant azt csá vagy géza kinga esküvõ balhé lesz megint vagy zsolt botond rendõrrazzia vagy valami ilyesmik lesznek uygis

gibson9
aug.-ban szokott lenni nem?

autoszimulator
mikor lesz szünet?

.: mobilize.hu :.

rcstuning
Tilda nem dolgozik a házban... 😊

Na ja, muternek nincs valami nõies hangja...

Vagy legyen inkább Dömperke <#vigyor>

Klemice
nekem van Döme nevû ismerõsöm, egy pulikutya

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

😄 jogos!
amúgy hogy lehet ilyen elvetemült nevet adni egy kisgyereknek, h Döme?
jelentkezzen, akinek van 1 db Döme nevû ismerõse!!!!
a Nóra lányának meg inkább adtam volna egy Dzsenifert, vagy Dzsesszikát.... annál a vérvonalnál nagyon mennek most a külföldi nevek! 😄😄

Döme muterja amúgy kapna.
egyébként meg szinkronizálni kéne, mert olyan a hangja, hogy bántja a fülem!!!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Na igen, ez még szánalmasabb, hogy arról az okádékcsatornáról jönnek át szereplõnek az ottani mûsorvezetõk.

Csabesz6
Az a csaj a viván volt a "Virítom" c. mûsor mûsorvezetõje😄.Már akkor is bejött.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szolnokboy1
jut eszembe! A Dömécska anyukája, Helga, miért kell annak is bombanõnek lennie??! Nem mintha zavarna, de nem lenne reálisabb valami kövér, csoffadt nõt berakni? 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"Noémi úgy érzi, szégyenletes családi titkot fedezett fel Tibor keresése közben, ami alapjaiban változtathatja meg családi kapcsolatait. Miklós zsarolással ráveszi Eriket, végezze el helyette a piszkos munkát, és elhatározza, hogy tovább növeli tulajdonrészét a Berényi cégben. Zsolt és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz, és közben meglepõ látogatót kapnak, aki újabb fejfájást okoz. Helga férje, Gyula be akarja bizonyítani, hogy rossz híre nem alaptalan, bosszút esküszik Gézáék ellen, aminek a célpontja Kinga."

uhh... ezer éve nem voltam itt SG-n... szóval az 'új' noémit még ki sem veséztem... vhogy nekem a régi kis töpszli négerorrú jobban bejött, mint
ez a 'kóbászlyány'. nagyon nem értem, h ha már cserélnek, akkor miért nem vmi hasonló kaliberût.... bár hildánál is ez volt.. a kiscsaj helyett jött a naccsöcsû kandzsi!

a Kristófot még mindig utálom... /pláne, h õ is a Berényi Kft-nél kapott munkát.../ elég szánalmas, h mindenki a házban melózik...

asszem mindent összefoglaltam... holnap új rész! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Doomista
Köszönjük Emese.De már ezt is tudjuk.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A barátok közt minden részében ugyanaz történik!!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Szolnokboy1
lol. hát ha elvileg egy szereplõ meztelen, de nem zoomolnak rá arcára, akkor kiderül h nem meztelen (mert miért lenne?), nem? 😊

Nekem most beugrott valami: amikor a szereplõk meztelenek (elvileg), akkor hova rakják a mikrofont ? A hajukba ? De nem mindenkinek van olyan nagy, ami elrejtené...

Ámbár lehet, hogy ilyenkor azt a nagy tollseprûmikrofont használják, amit 2 kézzel kell tartani, annak állítólag nagy a hatóköre is.

Elvégre ezekben a jelenetekben olyan közelre zoomol a kamera, hogy mindig csak a fejeket mutatják, lehet, tényleg ki kell takarni pár dolgot a képbõl. 😊

dragon11
Igazad van.Am. nem is értem minek nézed.Figyeljétek meg, annyi benne a vágás mint égen a csillag.1 részbe 6x láttam a földet(vágás volt) gg.

Vágási Feri nem feküdt le senkivel a nején kívül, de itt aztán mindenki dugik mindenkivel...

autoszimulator
Azért csak feltünik neki, hogy ez a kis husi újgazdag néni nem a zsófi 😄

rcstuning
Na igen... Ezen én is jót röhögtem. Egyébként láttátok a jövö heti bemutatót? Zsolti lefekszik Klaudiával, de a bemutató alapján nem biztos, hogy nem Zsófival akar és ez csak egy kis félreértés...
Mindenesetre érdekes lesz.

Trance Angel
Mondjuk ami a mai rész mellett szól:
Tilda: "Ha azt akarod ne beszéljen (Magdi anyus), menj gyorsan. Szerinted Géza miért hajt, mint a meszes?" 😄DD

Na igen, egyre több a baromság és értelmetlenség a sorozatban...

#4915:
Én inkább azt kérdezném, hogy mi a f*sznak zoom-olt rá a kamera ?

autoszimulator
😄SA😄:AS😄AS:

De milyen elégedett és nyugodt tekintete volt utána Vandának.. 16osoknak téleg csak a fasságait kell megcsinálni, és elhisznek mindent o.o

Trance Angel
És ha ad nektek valaki egy "hûség csókot" az biztos szeret, ezt se felejtsétek. <#idiota>

Szolnokboy1
akkor én is felteszek egy költõi kérdést: ha egy dobozból ruhákat hajtogattok és találtok egy törölközõt, ami már össze van hajtva, széthajtjátok, hogy újra összehajthassátok?

rcstuning
Mondjátok csak, ha egy dobozban olyan szerszámokat találtok, amihez nincs mellékelve ÁFÁ-s számla, akkor szerintetek is csak lopott lehet? Vagy mibõl gondolta Tilda, hogy lopott?

dragon11
én meg 1000+-t xD de mostanába nézem^^

Semmi. Csak ezt a Zsolt nem meri a fejéhez vágni.

Doomista
nyugi,olykor én sem értem miért is nézem már nemtom hány éve :\ miota megjelent,azota nézem,csak max 50 részt hagytam ki abbol a 3000+ részböl :\

dragon11
ill. szappan opera féleség és sorozat féleség xD

dragon11
Hja, de mivel ez 1film -.-"

Dragooon
nagy barátok õk ketten :|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

rcstuning
úúúúú.... Na ebbõl a sz*rból hogy keveri ki magát?
Egyébként a tegnapi részhez kapcsolódóan:
Nórának mi köze van ahhoz, hogy Zsolt honnan vette a fényképezõt? Abszurd.

dragon11
Kemény volt, tetszett amikor Zsolt + Botika 2feszítõ vassal keménykedtek XD

M@TriX
Miki mehet szerzetesnek.... 😉

BK promo - 2

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dragooon
dumált*
este van, htx :|

Dragooon
sumált velük csak akkor épp nem volt ott a kamera<#wow2>

rcstuning
A mai részben észrevettem egy érdekes dolgot:
Kinga leánybúcsújára meghívták a barátnõit. Mégsem beszélgetett senkivel, csak Tildáékkal... Le se sz*rta õket.

Novákék is szegények...nincs pénz fésûre Noéminek. <#szomoru1>

Bercy
Átkozott másííínááá, múúúkoodjjj!!!
rcstuning
Hát ha lefagy, akkor nincs mit tenni, szervízbe kell vinni.
Te jó ég... 😊 nem csoda, hogy szegények a Vágási Feriék. 😄

akyyy
te meg rabolhatnál nekem félmillát. kb ugyanaz lenne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Trade
feltölthetné vki youtube-ra a mai részt,Magdi néni:Na de biztos úr😄DD