Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem egyik haveromat Dömének hívják.
Az már nagyobb tragédia, hogy van az utcában egy Igor nevû kisgyerek. Hogy lehet ilyen szar neveket adni. Lehet, hogy a szülõ azt hiszi, hogy poén, de amikor a gyerek majd felnõ folyton basztatni fogják a hülye neve miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
amúgy hogy lehet ilyen elvetemült nevet adni egy kisgyereknek, h Döme?
jelentkezzen, akinek van 1 db Döme nevû ismerõse!!!!
a Nóra lányának meg inkább adtam volna egy Dzsenifert, vagy Dzsesszikát.... annál a vérvonalnál nagyon mennek most a külföldi nevek! 😄😄
Döme muterja amúgy kapna.
egyébként meg szinkronizálni kéne, mert olyan a hangja, hogy bántja a fülem!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
uhh... ezer éve nem voltam itt SG-n... szóval az 'új' noémit még ki sem veséztem... vhogy nekem a régi kis töpszli négerorrú jobban bejött, mint
ez a 'kóbászlyány'. nagyon nem értem, h ha már cserélnek, akkor miért nem vmi hasonló kaliberût.... bár hildánál is ez volt.. a kiscsaj helyett jött a naccsöcsû kandzsi!
a Kristófot még mindig utálom... /pláne, h õ is a Berényi Kft-nél kapott munkát.../ elég szánalmas, h mindenki a házban melózik...
asszem mindent összefoglaltam... holnap új rész! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ámbár lehet, hogy ilyenkor azt a nagy tollseprûmikrofont használják, amit 2 kézzel kell tartani, annak állítólag nagy a hatóköre is.
Elvégre ezekben a jelenetekben olyan közelre zoomol a kamera, hogy mindig csak a fejeket mutatják, lehet, tényleg ki kell takarni pár dolgot a képbõl. 😊
Mindenesetre érdekes lesz.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Tilda: "Ha azt akarod ne beszéljen (Magdi anyus), menj gyorsan. Szerinted Géza miért hajt, mint a meszes?" 😄DD
#4915:
Én inkább azt kérdezném, hogy mi a f*sznak zoom-olt rá a kamera ?
De milyen elégedett és nyugodt tekintete volt utána Vandának.. 16osoknak téleg csak a fasságait kell megcsinálni, és elhisznek mindent o.o
.: mobilize.hu :.
Egyébként a tegnapi részhez kapcsolódóan:
Nórának mi köze van ahhoz, hogy Zsolt honnan vette a fényképezõt? Abszurd.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kinga leánybúcsújára meghívták a barátnõit. Mégsem beszélgetett senkivel, csak Tildáékkal... Le se sz*rta õket.
Te jó ég... 😊 nem csoda, hogy szegények a Vágási Feriék. 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊