Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
A napra lehet nézni, de már nem.
szépség hátránya ?😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Most így elolvasva a cikket nem mondják konkrétan hogy ki fog lépni, sõt semmi konkrétum nincs, szerintem csak egy cikket akartak írni amire felfigyelnek az emberek.
Semmi konkrét nincs benne, csak feltevések! Lehet kamu az egész és nem is fog kilépni.. Akkor szerintem már a Fókusz biztos 600 interjút készített volna vele, nem pedig ilyen félig kamu bulvárlap írna tele 4 oldalt. <#circling>#circling>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
És egy kis elõrevetítés ill. ötlet a forgatókönyv írónak...
A következõ részek tartalmából:
-Emma teherbe esik Alextõl, ezért nem hordhat orvosa javaslatára a lakásban körömcipõt
-Miklós feltöri Zsolt széfjét a sim kártya miatt
-Imit kidobja ez a csaj is
-Juli majmot szül és kiderül, mégis András az apja
-Vili bá' a sarkára áll, de Magdi megjön és gyorsan leteremti
-Bandika levágatja Lindával a haját, de annyira rosszul sikerül, hogy elhagyja a sorozatot
-Tibi megvígasztalja Imit, Imi rájön, hogy eddig rossz nemhez vonzódott
-Klaudia megszerzi Miklóstól Zsuzsa tulajdonrészét, de addigra tönkremegy a kft
-Noémi felöltözik rendesen és nem ismerik meg otthon
-András összebarátkozik Alexel és elmennek mackófelsõben sörözni
-Zsolt elhagyja Zsófit Angelina Jolie-ért és vele él tovább a Mátyás király téren
-Zsófi összejön Alexel Emma háta mögött, majd elötte is
-Klaudiának elvonási tünetei jelentkeznek és ismét elkezdi szedni azt az epilepsziás gyógyszert, ezúttal szándékosan
-Orsi okoskodik megint, erre Laci pofán veri. A bíróságon Nóra képviseli Orsolyát
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
2 ütásváltás... az elsõ után úgy tûnt, alex beszarik... aztán bevert az andrásnak... aki detto uúgy összegörnyedt... istenigazából nem is figyeltem, mert alig láttam ki a fejembõl a röhögéstõl az elsõ ütés után....
de mint vmi szar van damme film... agyonverik, de a végén õ nyer 😄 lol
megköszönném^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
de ha nagyon nincs meg akkor nemtom 😄
szájdob meg láz vers ÁHHHHHHHHHHHHHH