Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom, míg miklós kefélte az indiánlányt, addig pajszermatyi megoldotta a rózsa ajtaját!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
amúgy miki meleg lett... itt a bizonyíték... az a nézés....

Mi a pálya urak? Csak nem kedvetek támadt egy hajnali kávézáshoz? <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
kösz amúgy.... ezt a jelenetet nem lehet eléxer megnézni!!!!
TommyG: Ha nektek lehet, nekem is lehet.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Saját feltöltés, ha akarjátok, az egész részt fel tudom tölteni a Vimeo-s tárhelyemre, hetente 500 megát lehet, de regizek még egyet és minden héten minden részt feltölthetek. Mit szoltok hozzá?
szinkronszínészként is szerettem /Foxxxxxxxx Mulder/ de ez a Zsolt aztán bõven túltesz mindenen!
más... vanda megérdelemte a tejszínt! botond hülye ha ezt is csak 1 kufircra használja...
miki egy igazi lúzer! a sittes csókával együtt! géza hozza a balfasz formáját...
már csak imire, meg a nagy f@x orrú nõ románcára lennék kíváncsi, de sztem a héten alakul a dolog!
a piros pöttyös sapkánál már majdnem bekapcsoltam a gépet, h írok ide azzal kapcsolatban, h anno 1874-ben még nem volt színes fotó magdi sapkájáról... de a bajszos véncsóka lelõtte a poénomat... pedig már épp akartam szidni a dramaturgot! 😄😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"hajnali kávézás..." 😄😄😄:d.D.SDasdsa
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Zsoli a király😄!!! Ezt a lebukást aztarohadt😄!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ez am a pofara eses bazzzzzzzz😄😄😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
kúrva :C
Na majd a Gyõzike...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...