Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki is verem Vandára<#hehe>#hehe>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
de van még elég csaj ott😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
#13799: Gálvölgyi is fos már jópáréve😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
24. kerületben meg "nulla tolerancia" van<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
am a fókuszban a bemutatóban láttam Emma kitágított fecsegõjét.. úristen bazzeeee 😄DDDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy email semmit nem jelent,fõleg azt sem tudja mi van,de máris bedõl neki.Kérjen személyes talit,meg egyebek,vagy mondjuk egy kis webcamos csevegés,satöbbi.
Ezt bírom,hogy bemondásra,vagy hallottam,hogy valakii mondta,hogy õ ismerõse látta..lehetne folytatni.
Belenéztem,nemnagyon szoktam követni.néha háttérnek megy,de ha kihagyzs 50 részt nem tudsz lemaradni,mert egy témán lovagolnak 20részen keresztül.Imre is mekkora egy balfék,komolyan nemigaz,hogy nemtud a lábára állni..tisztán látszik,hogy nem mond igazat a kedves párja.
Megkérdezném tõle,hogy drága akkor miért vagy ennyire feszült mindig,meg ha rákérdezem,vagy említem miért leszel ellenséges?
Ez nem bizalom kérdése,hanem tény,állapot,és látszik,hogy függõ,és hazudik mint ha olvasná:-)Gézáról nem is beszélek már.:-)
De kérdem én miért kell mindenkinek mindenbe beleavatkozni?
Ez ott ragadós,mert bárki új belép a soriban pár rész és már mindent tud,és hall,lát,és máris kavarja a dolgokat.
A valóságban meg adott egy lépcsõház,kb 2 szomszéddal jóban,többiekkel köszönés,és szinte semmit nemtud,de nem is akar tudni az ember,és hogy figyi a 3.on a Marinéni képzeld..ááááá nah mindegy:-)
Csak azért máshoygan is lehetne "izgalmasabbá"tenni egy sorozatot,mint a folytonos áskálódás.Egyébként ha megnézitek alig van vidám pillanat..csak a rosszindulat a hátak mögötti kibeszélés,a bunkóság,satöbbi.
Go Jeff Go!!!!
Azt se tudja, hogy a szandra26 nõ-e, vagy egyáltalán élõ ember-e, de már felhúzza magát rajta. <#idiota>#idiota>
FAIL
detramplivagy
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...