Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra gondoltok, hogy már most úgy néz ki, mint egy anorexiás ?

triplet
neeeem is<#idiota> ha szõrt akarok nyalogatni, akkor nyalom a kutyám<#idiota>. és az a 2-3 év kevés lesz szerintem, kell neki 5 év minimum. Bár mondjuk addig lehet hogy a Bandi megdugja, titokban összeházasodnak és elhúznak szegedre<#idiota>

cs511
Ezek szerint te a szõröset szereted... 😄

2-3 év és ejha... <#beka2><#idiota>
Piloss
alap<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

triplet
Bazzeg, ráizgultok egy 12 éves kislányra, akinek kb még oda lent sem pelyhedzik?<#idiota>

Doomista
Mármint dögösebb lenni ? Sexibb ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rcstuning
Kamilla kezd fejlôdni...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

gibson9
nekem aztán nem hiányzik.. sõt menjen el az összes férfi szereplõ és helyettesítsék õket modell lányokkal

rcstuning
Hétfôn Imre következô szavaival folytatódik a Bk:"-Te büdös kurva! Virágot is vettem neked bazdmeg!"
😊

Vissza ne jöjjön

gibson9
megcsalta tilda erikkel és ezért elköltözött

desigo
Szabó Erika 35 db kép
bár mind vótmá

palikával egyébként mi is lett?
gibson9
hát rondább már nem lenne niki

am figyeltétek? ez az imi vs. rendõr beszélgetés 😄 nem volt kicsit sem valami figyelem felhívó baleset megelõzési reklám beütése 😄

Piloss
a fenébe
mért nem egy 100km/h-val haladó kamionnal karambolozott<#duma><#duma>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gibson9
Imi: -Niki karambolozott.

Hatalmas karambol volt, abból amit láttam 😄 ez egy enyhe kocc volt..

gibson9
egyenrangú útkeresztezõdésben jobb kéz szabály van, szóval a jobbról érkezõnek. Ha meg fûúton halad valaki akkor mindig neki van mellékutakról bekanyarodókkal szemben.

Mondom én nekem csak háttérzajként megy a BK net közben, így nem láttam a teljes szitut 😄

rcstuning
Táblát nem láttam, szóval jobbkéz szabály. Egyébként meg össze sem értek, nem tudom mi a fasznak hivtak rendôrt...

triplet
de kinek lett volna most elsõbbsége? még nincs jogsim azér kérdem, kreszhez meg még nem konyítok😄
de gondolom a másik csajnak, mert keresztezõdés, és addig Nikinek nem szabadott volna mennie még a másik csaj el nem megy.

gibson9
most meg már csak a szabályok miatt is kiszámítható a sorozat, hogy Nikinek elveszik a jogsiját 😄 kellemetlen.. (tapasztalat)

triplet
De ekkora kiszámítható fost. már szinte tudni lehetett amikor tegnap niki elment a boltba, és Imi megszólalt hogy: 0 tolerancia van vagy mi a geci, hogy történni fog valami! Erre tessék.

triplet
Ez a Zsófi egy picsa. most meg kimutatják a gyógyszert meg az alkoholt Niki-ben, és annyi.

gibson9
MEKKORA HATALMAS AUTÓBALESET A BARÁTOK KÖZTBEN!!! <#banplz><#banplz><#banplz>

rcstuning
egyébként Nacsa tök jól utánozta Kukit. Bagi meg egy rossz buzi, nem tudom miért játszotta, hogy nem akar ölelkezni. bezzeg meztelen faszival fényképezkedni nem gáz. pffff
😄

de a kuki meg kell a fasznak
nem volt jó eddig a rádiónál? Szerencsére azt sem hallgatom...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rcstuning
emlékszem amikor Balázs elkezdte a kész átverést, minden szivatás után odament az áldozathoz és ugrált, mint egy kis hülyegyerek. annyira fel volt dobva, mégis ez az ugrálás szánalmassá tette. ma már biztos nem csinálná... nem rossz fej Balázs csak ne engem szivasson.

desigo
Rékasi Károly részvényekkel menekül a válságból

itt is a gyerek koráról faggatják
haha
Tyler1
nem úgy vették el tõle, hogy béna fasz nem kellesz tovább, hanem szintet lépett az rtl-nél, vagyis magasabb pocizióban van most ami egyenlõ nincs ideje saját mûsorra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

triplet
Amúgy kb most minden nyári szünet után új valaki kerül be a mûsorba.

mert a kész átverést elvették tõle?

rooney8
akkor azért volt olyan ismerõs 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

desigo
zsófis szívatás poén lett volna ha nem játszották volna ezt már el 1x
Ágicát is ugyanígy szívatták
DeerHunter01
támogatom

\"Erről van szó!\"

gibson9
annyira jó lenne ha az összes cigány buzi lenne.. legalább nem szaporodnának

DeerHunter01
EPIC FAIL 😄DDDDDDDDD
am én annyira nem birom, elég nagy paraszt azért néhol, de a balázs show az jó volt 😄
mónikába meg már évek óta fogatlan büdös cigányok orditoznak egymással hogy ez megcsalta azt, rikárdó lefeküdt a vanesszával....
azt birom még amikor szószerint buzi cigányok veszekednek egymással

\"Erről van szó!\"

gibson9
a balázs show-t önként hagyta abba

Tyler1
azér a fasz kivan h a Balázstól minden mûsort elvettek. régen a Balázs show kurva jó volt sztem. Nem ilyen fogatlan parasztok jártak be, ugyanazzal a témával mindennap, és legalább vicces volt. Azóta is nézem Coolon az ismétléseket 😊 Aztán Kész Átverés is jó volt vele, erre a Kuki köcsögre váltják-.-
A Danubiusban lehet rajtuk még szakadni, de novemberben az is megszûnik xD

rooney8
azér szerintem van köze hozzá a mûsorvezetõnek is... mert Balázs idején jó kis átverések voltak, most meg azért...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gibson9
de az átveréseket nem is a mûsorvezetõk találják ki nem? Õk csak az arcok hozzá konkrétan és a sok okos a háttérben találja ki ezeket. De javítsatok ki ha tévedek.

Egy ilyen francia mûmájer köcsög mûsorvezetõtõl mit is várhatnánk ?

rcstuning
Azért Fruzsinál eltört a mécses... Egyébként meg mekkora fa*zság volt Zsófi átverése. "akkor magának kell megmondani a takaritónônek, hogy neki kell eltakaritani..."
fa*zom! megmondtam volna neki, hogy nem muszály itt dolgozni. ha nem birja a szart, ne menjen takaritónönek!
Az üzletvezetô is egy kis csira, minek alkalmaz olyan embert, aki nem hajlandó ellátni a feladatát.

Persze tudom,hogy csak egy átverés, de szar volt. Szó szerint 😉

gibson9
nekem Gibson kell.. <#smile>

Mmmm, és mellé egy gyönyörû famintás Johnson gitár...<#wink>

a nõk nem szoktak

#13817: legjobb: 20on akárhány évesen fogfehérítés! Bazeg inkább vegyen nekem basszuserõsítõt ládával😄

Tyler1
nem is láttam még igy bele élõ emberi koponyába 😄 Zsófi szarik, Emmának felnyitották élve az agyát, remélem a köv. részben Kingát verik át a nõgyógyásznál, h végleg elmenjen a kedvem a nõktõl<#idiota>

Piloss
bumm heccsát<#violent>

Piloss

gibson9
VIGYÁZAT BRUTÁLIS ÁLLAT A PÁLYÁN!

<#finom>
Elképzeled Kingát szarás közben. <#smile>