Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
😊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
am figyeltétek? ez az imi vs. rendõr beszélgetés 😄 nem volt kicsit sem valami figyelem felhívó baleset megelõzési reklám beütése 😄
mért nem egy 100km/h-val haladó kamionnal karambolozott<#duma>#duma><#duma>#duma>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Hatalmas karambol volt, abból amit láttam 😄 ez egy enyhe kocc volt..
Mondom én nekem csak háttérzajként megy a BK net közben, így nem láttam a teljes szitut 😄
de gondolom a másik csajnak, mert keresztezõdés, és addig Nikinek nem szabadott volna mennie még a másik csaj el nem megy.
😄
nem volt jó eddig a rádiónál? Szerencsére azt sem hallgatom...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ágicát is ugyanígy szívatták
am én annyira nem birom, elég nagy paraszt azért néhol, de a balázs show az jó volt 😄
mónikába meg már évek óta fogatlan büdös cigányok orditoznak egymással hogy ez megcsalta azt, rikárdó lefeküdt a vanesszával....
azt birom még amikor szószerint buzi cigányok veszekednek egymással
\"Erről van szó!\"
A Danubiusban lehet rajtuk még szakadni, de novemberben az is megszûnik xD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
fa*zom! megmondtam volna neki, hogy nem muszály itt dolgozni. ha nem birja a szart, ne menjen takaritónönek!
Az üzletvezetô is egy kis csira, minek alkalmaz olyan embert, aki nem hajlandó ellátni a feladatát.
Persze tudom,hogy csak egy átverés, de szar volt. Szó szerint 😉
#13817: legjobb: 20on akárhány évesen fogfehérítés! Bazeg inkább vegyen nekem basszuserõsítõt ládával😄