Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De szarrá röhögöd magad😄
utazzon Magyarországra nézze meg a Dunakanyart, parlamentet és még sok mást!
fakultatív programok: hajózzon a Tiszán egy teljes napot mindössze 50000 Ft.-ért. indulás: kedd reggel 8-kor érkezés vissza a szállodába szerda este 7-kor teljes ellátással. plusz 40000 Ft.-ért megtekinthetik A MAGYAR HAGYOMÁNYT: egy teljes rész a barátok közt címû sorozatból!
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Kedves vén f*sz rendezõ úr. Fejezze be a Barátok Közt c. sorozatát, mert különben..."
<#wink>#wink>
Tilda és Zsófi lezbiznek,miközben Dani a háttérben láncfûrésszel darabolja Atillát<#buck>#buck><#hehe>#hehe>
Jobb napokon esetleg a 2-t egyszerre 😄
belénk van rögzõdve hogy 20:40 BK , nézni KELL 😄
akármilyen szar is lesz a jövõben ,ugyanugy nézni fogja mindenki...mivel már "hagyomány"
kicsit lehetne azért akciódúsabb , régebben Dani lövöldözött pisztollyal valami dobozokra asszem meg volt benne több verekedés de most ...
\"Erről van szó!\"
van amikor kétszer is eljátsszák egy rész alatt😄D
1, meg fog halni a klínikán
2, visszajön, de közben kicserélik a szereplõt egy kurvajó nõre😄
bedõltek volna neki örömtáncot jártak volna
olyan aggyal ezt már elvárom tõlük<#hehe>#hehe>
hülye szar sorozat de nem bírom nem nézni:|
amúgy Niki remélem legalább egy évig azon a szaron lesz mert számomra rohadt ellenszenves szereplõ Imikével együtt ,azis mekkora papucs 😄
helyébe dobtam volna ki a hülye picsát a lányával együtt
\"Erről van szó!\"
Meguntam es idegesitett is szo szerint. Mar tobb mint 1 hete nem nezem 😄
vagy a klasszikus: "Van neked egy üzenet nyisad ki mostan az üzenetet"<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Erről van szó!\"
HÁÁÁT KURVÁRA LÁTSZIK, HOGY EZ A SOROZAT OLYAN IDÕSEKNEK VAN, AKIK NEM ÉRTENEK AZ INTERNETHEZ <#banplz>#banplz>
-azért nyisd meg
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
valaki megy el a másik lakásából , nyitja az ajtót és jön pl. Attila aki megkérdezi hogy "ugye nem miattam?"
"-öö nem már amúgyis menni akartam"
faszért csinálják ezt mindig...már szerintem csak idõhúzás
\"Erről van szó!\"
<#phone>#phone><#phone>#phone><#oooo>#oooo><#phone>#phone><#phone>#phone><#merges3>#merges3>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
deszar.
Megéri a csatorna a pénzét, Semir addigi hangját, azaz Lippai Lászlót azért rúgták ki, mert volt képe 4000 Ft-al többet kérni az új szinkronért.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én addig néztem, amíg le nem lõtték Mosert. Aztán már nagyon lezüllött a minõsége.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Elég megnézni a szomszédokat,ott alig volt belsõ forgatás,nemhiszem hogy óriási pénzek mozogtak ott sem.:-)Bár az kicsit más mûfaj volt,de akkor is. De legyen már egy picit életszerûbb.mindig ottvannak a házban,iskolába sem nagyon járnak,max a házelõtt néha valami külsõs dolog.Munka ugye aki egyáltalán melózik az ott helyben,igazi álom az egész.Mert Zsoltnál mindig van meló,lehet én is bejelentkezem.:-)
Go Jeff Go!!!!