Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az közel se biztos, hogy megverik, lehet hogy szimplán hoppon marad a két szemétláda. <#smile>#smile>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
van egy ötletem. 😄D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
árjugéj?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Benny ne szórakozz! tudom te vagy, megnyanusitottál hogy én vagyok a mama2. szóval te vagy az, ASDXDXASD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy...
András: Bort is iszunk?
Juli: Hát ha hozol
András: nah ezaz ma is dugunk aztán megint elmondhatom hogy geciszar az ágyban ez vénlány a Korinthoszi oszlop lábaival