Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincs elég pénz a sorozatra, ne b*ssza el, inkább fejezze be.
Régen amikor néha-néha figyeltem,mindig volt egy kis kinti meló.Fõleg Hofferék idejében,de utánna is még akadt:-)
Go Jeff Go!!!!
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
meg ez a niki bazmeg, 16+os lesz a sorozat, takoroggyá, fog má be 😄 nem csak kurvaronda, még paraszt is 😄
megérdemli a szarkeverõ kurvája! 😄DD
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Imi és Orsi beszélgetése: Niki támadásnak fogja tekinteni!
Aztán már Nikinél: Ti most letámadtok engem?!
istenem...<#idiota>#idiota>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Erről van szó!\"
sajnálatot azé elõvette a Zsolti bácsi. mondjuk a Linda megérdemelt volna néhány pofont!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ki a legjobb jövõbelátó?
-Desmond Hume (Lost)
-Isaac Mendez (Heroes)
-Mark Benford (FlashForward)
-Anakin Skywalker (Star Wars)
-Balassa Imre (Barátok Közt)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
aki nem értené: szomszédokban volt egy ilyen rész, bár biztos tudjátok.
és az a mutatóujj huuuu....sztem félóráig csak a megvilágítást állították xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Imi szövege bazzeg 😄DD
"biztos nincs több gyógyszer? úgyis megtalálom!"
Mintha az elõzõeket megtalálta volna <#banplz>#banplz>