Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor még a rendezõnek is több pénze volt, mostmár a ki-beb*szott házon kívül is alig történik valami, régen még Homisiék idejében még Bécsben is forgattak részt.

Ha nincs elég pénz a sorozatra, ne b*ssza el, inkább fejezze be.

MrSpock
Amúgy érdekes,lehet Berényiéknél is válság van,mert magával a céggel senki nem foglalkozik,nincsenek már projektek,meg építkezés satöbbi.Ez már csak az íróasztalnál történõ papírtologatásról szól,meg a százalákokról,és hogyan szívassuk meg tesókát.
Régen amikor néha-néha figyeltem,mindig volt egy kis kinti meló.Fõleg Hofferék idejében,de utánna is még akadt:-)

Go Jeff Go!!!!

De ez nem üzletember, ez szimplán egy szélhámos f*sz. 😊

rcstuning
Az életben nem biztos, hogy egy üzletember keménykedne egy sittessel...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Ja, tényleg. Hát az még azon is túltett, amikor a Szökésben...de ez nem ide tartozik. <#nyes>

WuFraZselic
neeem, pont utána kapott 2 kis észheztérítõ taslit valter xD ezt 3x néztük újra a neten 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Pofonnak számít, hogy meghúzta a nyakkendõjét ? <#idiota>

WuFraZselic
és ne is beszéljünk arról a 2 pofonról amit valter kapott a kommunikáció végén 😄 szerintem rögtön rájött, hol a helye!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rcstuning
<#hehe>

Anélkül is ütött... 😄 Hatalmas, gondolj bele, akkora gangsta, h megnyomja a csengõt, és még van ideje keresztbetett karral nekitámaszkodni az ajtófélfának.
inkább így:

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

WuFraZselic
az a jelenet megvan, mikor valter ajtót nyit és miki ölbetett kézzel befordul ? 😄DDD szakadtam, elég csúnyán (lehet hogy a zöld miatt is)
meg ez a niki bazmeg, 16+os lesz a sorozat, takoroggyá, fog má be 😄 nem csak kurvaronda, még paraszt is 😄

De legalább egy büdös nagy pofont kevert volna le annak a kis öntelt kurvának, értelmet vitt volna a mai részekbe. <#boxer> Így elkényeztetni Lindácskát <#gun>
inkább az ágyjelenet lebegett elõttem... 😄DD
desigo
Elõttetek a kép ahogy 10 éves zsoltika gyakorlati foglalkozásról boldogan viszi haza mutogatni az alumínium tésztaszûrõt? <#idiota>
Ez a sorozat pont úgy baszódott el, mint a Rex Felügyelõ a németeknél.

😄DDDDDDd

megérdemli a szarkeverõ kurvája! 😄DD
rcstuning

Tyler1
még szerencse h Milan-Madrid meccs van, és csak 10 percet néztem ebbõl a fosból 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gibson9
akkora szar ez a sorozat még mindig (ezen meglepõdök még?)
Imi és Orsi beszélgetése: Niki támadásnak fogja tekinteni!
Aztán már Nikinél: Ti most letámadtok engem?!
istenem...<#idiota>

triplet
jah értemXDD

Muki100
niki epikus mondata kijelentése volt. csak megragadtam a pillanatot.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Klemice
köszönöm, most ugrott be nékem is

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

triplet
Eztet most kinek írtad?

Muki100
te fog' mán be!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DeerHunter01
Linda befogja vallani úgyis ,mert nem hiszem hogy nagy kedve van visszamenni a szószerint kurva anyjához 😄

\"Erről van szó!\"

rcstuning
Remélem Linda meghal...

triplet
Péter.
sajnálatot azé elõvette a Zsolti bácsi. mondjuk a Linda megérdemelt volna néhány pofont!

petya

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Klemice
hogy a faszba hívják vanda öccsét a hokinast?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

limperatore
😄SA:ASD_SDA?:SAD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
😄DD

DeerHunter01
ASDDSFF?sda:fSda?fd?FS:a.,SDf,

\"Erről van szó!\"

gibson9
ÚJ SZAVAZÁS!!!

Ki a legjobb jövõbelátó?

-Desmond Hume (Lost)
-Isaac Mendez (Heroes)
-Mark Benford (FlashForward)
-Anakin Skywalker (Star Wars)
-Balassa Imre (Barátok Közt)

triplet
jah, azt hittem. sorry<#idiota>

rcstuning
Azt hitte, hogy link valójában lincoln Barrows

DeerHunter01
link <#hehe><#hehe>

\"Erről van szó!\"

Piloss
ja,az lehet😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gibson9
szerintem nem vette észre, hogy a "link" szó egy linkre mutat <#idiota> és azt hitte, hogy linket követelsz 😄

Piloss
én is ezt linkeltem<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

triplet
Piloss
link<#idiota><#eljen>

triplet
aztán megszólalt volna Claudia: " lefagyott, ezt el kell vinni szerelõhöz"
aki nem értené: szomszédokban volt egy ilyen rész, bár biztos tudjátok.

Tyler1
"már bevan kapcsolva az internet"<#idiota>

és az a mutatóujj huuuu....sztem félóráig csak a megvilágítást állították xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Piloss
de bírtam volna ha lefagyott volna a gép<#idiota>

triplet
"nyomok egy entert"
SZÁMÍTÓGÉP ZSENI!!!<#worship>

triplet
kösz az együttérzést<#idiota>

gibson9
<#idiota>akkor R.I.P.<#idiota>

Imi szövege bazzeg 😄DD
"biztos nincs több gyógyszer? úgyis megtalálom!"
Mintha az elõzõeket megtalálta volna <#banplz>

triplet
épp most próbálok onnan visszalépni, járok társaságban, naponta futok és megyek kozmetikushoz a pattanásaim miatt<#idiota>

gibson9
nem baj az.. egy bizonyos határig 😄
amikor már egy dagadt, zsíros és pattanásos bõrû, antiszociális ember leszel, akkor már baj 😄 ezt a határt ne lépd túl sose