Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
Olvastátok ennek a topicnak a kezdõ hozzászólását? <#idiota> Érdemes elolvasgatni az elsõ oldalakat is az õs barátok közt "fanok" véleményét <#idiota>

Vagy megy az utcán, megbotlik egy csövesbe, aztán az észreveszi és azt mondja: "Nahát, én is ezért kerültem az utcára, mert ilyeneket gyártottam..." <#idiota>

gibson9
vagy zsófi mosogatás közben beleejti a lefolyóba a gyûrût és jön a szakmunkás vízvezeték szerelõ, aki ugye nyilván ért az ékszerekhez ebben a sorozatban és majd megjegyzi, hogy " no lám ez a gyûrû itten hámisítvány"

gibson9
most komolyan ez az utolsó 2 jelenet nikivel, annyira szar volt.. ezek a komoly problémák vazze.. ha már ekkora kurvfa, hogy azt se tudja ki a kamilla apja, akkor legalább hazudjon valamit.. nyomorult.. aztán felmegy orsihoz, mert akkor biztos egybõl megoldódik a probléma 😄 aztaqrva a fejemet a falba mindjárt...

Tyler1
én azt is eltudom képzelni h csinálnak egy ilyen jelenetet h, megy vásárolni, vesz a piacon egy fej salátát, mire az eladó mondja h "de szép gyûrû, pont mint egy eredeti" xDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
de ez csaj eljegyzési gyûrû, azt lagzin már nem nagyon fogja mutogatni 😄 de gondolom a festõ-szakkörön pont lesz egy ékszerész, és kiderül, és elhagyja zsófi újra, tizedjére ebben a hónapban

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

DeerHunter01
esküvõn lesz valaki aki ért hozzá és megkéri zsófit hogy mutassa meg milyen a gyürüje és hoppá 😄

\"Erről van szó!\"

WuFraZselic
"technikán tanultuk a vásárlást" <#idiota><#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
szerintem majd az esküvõi elõpartyn vagy a lagzin fogja mutogatni zsófi a gyûrûjét és pont lesz ott valaki aki azt mondja "várj csak zsófi én ékszer szakértõ vagyok"

WuFraZselic
Miért tartom biztosnak, hogy az esküvõ utáni afterparty, de talán még az esküvõ is a rózsában lesz?

Tyler1
vmi vendég a Rózsában, aki véletlenül pont ért hozzá 😄 ezt lemerem fogadni 😄

gibson9
Nem is Barátok Közt lenne ha nem derülne ki, hogy hamis a gyûrû... 😄

"megyek haza"...mintha olyan messze laknál onnan b*sszájba a k*rvanyád...

Amúgy megnézném, ahogy ez drámenbészre dudorog. <#idiota>

A következõ feladvány lehetne:

"Hogy fog kiderülni, hogy Zsolt hamis gyûrût csináltatott ?"

Mert azt már gondolom mindenki tudja, hogy ki fog derülni, de vajon hogy ? <#smile>

WuFraZselic
névtelen levelet kap miki, de lacival már mennek is elintézni 😄

szabii98
az eredeti gyûrûben az a gyémánt volt benn amit a Géza levélben kapott?mert akkor azér ért annyit.

I met God. She's black

szabii98
Az üzletek beindulnak...kezet rá xD

I met God. She's black

szabii98
xD
Amikor Nóra megy a kiscsajért akkor fogják elrabolni?

I met God. She's black

gibson9
húú bazdmeg Miklós de kemény volt azzal a söröz dobozzal 😄DDDDDDDD

szabii98
na kezdõdik😄

I met God. She's black

gibson9
Nekem volt kiskoromban tengeri malacom, de anyám egyszer véletlenül kinyírta, amikor felbasztam az agyát 😄

Tyler1
geo-t kell megkérdezni 😄 én is észrevettem, de nem tulajdonítottam nagyobb jelentõséget neki 😄

#14895: egy szép délután aztán nem jött többet oda 😄

Piloss
és aztán mi történt vele?😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Ic3 m4n
a rangodban direkt van elírva a "phtosop" pályázat? 😄

Tyler1
nekem volt aranyhörcsögöm is, annak ha alvás közben szóltam, akk is felkelt aztán tepert oda hozzám 😄 (és nyilván azért mert aszitte zaba van 😄)

gibson9
Én még a macskáimat sem a nevükön hívom.. csak "cica gyere ide" vagy "takarodj" (és nyilván le sem szarják a fejemet 😄)

Érdekes, én nem neveztem el a halaimat. 😊

WuFraZselic
én is ezen gondolkodtam... tuti fontos cselekmény-szálat építenek arra a kibaszott halra

csak egy jó kép kell róla és a többit elintézem. 😄DD
türelem majd vasárnap ha lesz róla szavazás láthatod az összeset. 😄
sovatalevi
Bekuldtem en is.Az enyem nem nagy szam csak legyen minel tobb.Valahogy nem jott h mit irjak.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gibson9
hát nem lepõdnék meg ha ez egy "hármat kívánhatsz tõlem" hal lenne...
Aztán sóvárogna neki, hogy Botond legyen az övé, de akkor már Szabi is és Linda dögöljön meg.

Tyler1
ez Vanda és Gertrúd színjáték megint annyira kellett mint halottnak a csók. vagy lesz vi szerepe ennek a halnak? lehet h egy indonéz mérges hal, és a mérgét majd belekeveri Szabi és Linda piájába vagy mi a faszom???

szabii98
Timike nehogy meglássa a két nénit az apu mellett...xD

I met God. She's black

WuFraZselic
Miki és az édeshármasa. ez lehetne az új banner

gibson9
hmmm Nórikának nedves lett a bugyikája a gondolattól, hogy Miklóska 2 nõvel is elbír Attila meg nem... ejnye-bejnye

sovatalevi
akkor most melyik Anikó?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Tyler1
-most is elmennek Bécsbe müjúúzikelt nézni.

<#idiota><#idiota>

gibson9
Miklós a csõdör <#idiota> adnám mind2 csajnak 😄 Állandó szerepre õket!!!

WuFraZselic
Miki felcsapott pimpnek

muti<#idiota>

hungary27
muti plz
persze, mert ez egyszerûbb, paint is elég hozzá. 😄D
Piloss
lol

máris több mû érkezett mint a fotóbolt pályázatra

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

na eddig 4 mû érkezett és mind kegyetlenül odabasz! 😄DDASDASDAS
akyyy
akkor jó mer nem PS pályázat<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bõven elég úgy feliratozni, mint gibson tette a #14846-os szám hsz-ben. nem fontos szövegbuborékba.
1. SZÖVEGÍRÓ PÁLYÁZAT!

- Feladat: Feliratozni ezt a képet. (ugyan az a kép .jpg-ben)
- Nem kötelezõ minden képkockához szöveget írni, van amelyik elég kifejezõ magában is. A lényeg, hogy legyetek kreatívak!
- Határidõ: 2009 December 13. 22:00
- Szokásos dolgok: Legalább 3 alkotás kell a szavazás indításához és a kitüntetések kiosztásához. A képeket pü-ben küldjétek.
Piloss
ne is
maradj hû a békához😄

rákattintottam a hsz-ed linkjére és nyomtam egy f5-öt és betöltötte mind rendesen.
Tyler1
inkább a kódfejtés mûvészetét 😄😄 felis kértek dupla nullás ügynöknek, de pont beleesne a BK mûsoridejébe úgyh nem vállaltam...