Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
-1 éve. mire gondolsz a 'simi simi-dörzsi dörzsi' alatt?
-'simi simi-dörzsi dörzsi' -> punisimi, farokdörzsi
-mi nem vagyunk perverzek.. szóval ezt még kihagytuk köszi.
Még azt mondja, hogy ez perverzség.. 😄 lol bazdmeg.. na majd amikor évek múlva megy az anál, akkor nevetve gondol vissza, hogy perverzitásnak állította be a "punisimit" és "farokdörzsit"<#idiota>#idiota>
Ui: Kitty vazze regisztráljál már aztán gyere és pörgessük fel a topicot az elsõ helyre!!! Hívjad Ramónánkat is<#vigyor>#vigyor>
PrisonMan; köszi, ezt kihagynám. és szerintem nekik sincs annyi idejük hogy veled grupizzanak. 😛
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
(SG.hu) PrisonMan sunázna! 😊
sunázna? az mit jelent? :$ 😄
"köszönöm a kérdéseket formspringen! öröm mindegyikre válaszolni. még a perverzekre is. nagyokat nevetek rajtuk!"
Szüz vagy még kis ribi ?
nem vagyok ribi. és igen az vagyok.
megdugnálak!!!!!
ez kedves, de elõször ismerkedjünk meg egymással.
sg.hu barátok közt topicba nem szoktál járni? Érdemes lenne!
tegnap jártam éppen. azt hiszik hogy FAKE vagyok...
<#idiota>#idiota>