Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
ja lol , leesett<#idiota>

\"Erről van szó!\"

JohnnyNapalm
azt tudom, de a laci píszmékert mondott

DeerHunter01
már régóta

\"Erről van szó!\"

JohnnyNapalm
csak nem peacemakere van?

DeerHunter01
remélem megdöglik a rohadék kurva

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
WTF?
5 PERCCEL HAMARABB KEZDÕDÖTT A BK , AZT KURVA 😄

\"Erről van szó!\"

Tyler1
hát pár év múlva jó lehet még egy ertéeles telefonos mûsorba, vagy a reggelibe 😄

amúgy biztos nem õ válaszolgat, egyrészt nem hiszem h ilyenre lenne ideje, másrészt meg nagyon naív és buta válaszokat ír még magához képest is. ez olyan mint pár éve bejött a Kiss Ramóna, hogy "sziasztok rajongóim, ha akartok kérdezzetek nyugodtam tõlem blabla"<#wow3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dizson
desigo
napi több millióan nézik ezt a fost
ha sztár nem is lesz de ismert mindenképp...
PrisonMan
"szerintem a híresség és a pompa mögött lehet egy normális életem."
Hát ez gecibuta <#wow3><#wow3><#wow3>
Hol lenne ez 16 évesen híresség? Hol veszi õt körül pompa? Õ maga írta, hogy ez az elsõ színészi szerepe. Benne van, hogy ha kiírják soha a büdös életben nem hallunk róla. (Komolyan emlékszik-e a nagy többség 2-3 évvel ezelõtt kiírt BK-szereplõk nevére?)

Rohadtul felbaszta az agyamat... Mégha elvégzett volna egy színházi egyetemet és lenne pár filmes és/vagy színházi szerepe, amire büszke lehet az ország, NAA még akkor is durva lenne a kijelentése, hogy õ egy bazi nagy híresség meg pompa veszi körül és amúgy sincs semmi közünk az õ magánéletéhez. Kisprimadonnapicsa <#vomit>

tuti belebukik kinga.
JohnnyNapalm
akkor 15 lenne

kivéve ha a jövõben készítik a részeket és visszaküldik a múltba 6 hónappal korábbra

DeerHunter01
van elég sok idõ eltérés a felvett és a leadott részek közt.
viszont ha ennyire....

\"Erről van szó!\"

JohnnyNapalm
93 november 20 az nagyon nem 17 éves

Szerintem eldicsekszik a csóka a Gézának, illetve gratulál neki, hogy milyen jól csúszik a Kingácska sunája, továbbá nem is kellett annyi epres síkosító, mint amennyire elõzõleg õ gondolt. <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Tyler1
lehet tippelni h hogy fog Kinga lebukni!!! 😄
sztem Bandika az udvaron hívja fel Kingát egy éjszakáért, Géza mögött. vagy Géza épp egy elveszett taxiutalványt keres, mikor az ágy alatt rátalál a pénzre. estleg a taxicég fõnöke plusz juttatást ad, ha a kocsiján hirdet egy reklámot, amin épp Kinga ígér szép éjszakákat 10 millióért.

de igazából igazi BK-módszerrel fog lebukni: az utolsó percben lemondja, de Géza így is rájön!

szabii98
nem tudtam xD

I met God. She's black

WuFraZselic
FAKE vagyok <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Átutalással Géza meg majd pénzt akar levenni és rájön!

Szerintem!

zoliii
Kinga vajon csekken, vagy átutalással kapja meg a 10 millát a fickótól? 😄
Amúgy nem az mondta, hogy milliárdos?
Erre Kingának csak 10 milliót ajánlott fel! 😄D

szabii98
xD

I met God. She's black

gibson9
amikor a punisimire és farokdörzsire azt mondta, hogy perverzség, arra muszáj volt válaszolnom..

-ennek köze nincs a perverzséghez.. sõt ez még semmi, de hát fiatal vagy még.. 😊

-szerinted nincs köze? szerintem nektek csak az a lényeg, hogy tudjátok hol és mikor élek/éltem nemi életet, és kivel. és hogy csináltam ezt-azt. és ha csináltam volna életemben, akkor sem pont veletek osztanám meg. és a fiatalság nem csak azzal foglalkozik, hogy hányszor kivel feküdtem le 1 éjszaka alatt, hanem az, hogy legyek valaki az életben, nem csak anyuci-apucitól kéregetõ plázacica. hanem egy okos, mûvelt EMBER.

áááhh faszom ez a csaj reménytelen eset<#falbav>

Tyler1
gec télleg xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most nézem h az enyémre is válaszolt xD

szoktad olvasni az SG fórum BK topikját? érdemes lenne sztem.

igen, tegnap megnéztem. azt hiszik FAKE vagyok.. :S

üdvözletem Kitty, amit lentebb írtam csak vicc volt, nem szeretném ha kiírnának<#puszis><#idiota><#hehe>

hát ha nem is magamnak,de valaki válaszolt nekem 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Doomista
Mármint megkérdeztél ezt azt magadtól, és magadnak válaszoltál a magad kérdéseire ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gondoltam megkérdek ezt azt Lindától 😄

Bocsi,de te a valós életben is ilyen kis idióta liba vagy,mint a sorozatban? nyugtass meg,hogy nem. És a simi simi-dörzsi dörzsi egyáltalán nem perverz, és már "nagyon közel" van az élet értelméhez. Részvétem,szerintem fel kell még nõni

Válasz:

nem vagyok olyan 'kis idióta liba' mint ahogy te fogalmaztad. és direkt úgy csináltuk meg a sorozatban a karaktereket, hogy egy kicsit hasonlítson hozzánk. de az én karakterembõl csak annyi a valós, hogy a tanulás fontos, de a szerelemnél nem. tudom, hogy ez az élet része, de nem pont egy internetes lapon fogok errõl beszélni. és ha már éltem nemi életet, az SEM rátok tartozna, hanem csak rám ÉS a barátomra. szerintem a híresség és a pompa mögött lehet egy normális életem. és ezt nektek is meg kéne érteni végre!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Piloss
úristen.....

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Doomista
konn e k to r xDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

:ASSADASDASD
Marci0115
konnektor xd

tommygear
mi a jó fasz már ez megint??????

triplet
Mert ki törölte valaki(gondolom geo)

Piloss
olyan nincs

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

JohnnyNapalm
#19336-re

Milan bhv
FULL HD-ben akarom látni az egész jelenetet!!! 😄😄

www.milcse.hu

JohnnyNapalm
én mondtam

triplet
De jócsaj ez a LindaO_o

Piloss
rendben

DeerHunter01
Linda 5 mp alapján megállapítja egy zenérõl hogy jó e vagy nem

\"Erről van szó!\"

JohnnyNapalm
persze megint bereklámozták a végét<#wow3><#wow3><#wow3>

Train Chicken: Nézzétek 😄

Tyler1
Train Chicken<#banplz><#banplz><#banplz>

Tyler1
kísértelek

Piloss
te meg halott

JohnnyNapalm
Tyler1
lassú vagy xD

Piloss
hogy makkját polírozná

Tyler meghalsz

Tyler1
ez a keci Linda most a tanulást promotálja az országnak vagy mi a fasz? már kurva unalmas ez "jaj nem érek rá mer tanulnom kell" duma<#wow3>
meg mér van az h ajnározza az apját, közbe meg egy darabszor nem beszélt vele telefonon, vagy látogatta meg...

írják ki a f*szba vagy követelem a régit-.-

Klemice
azt, hogy neki csak egy buszjegy kell kistarcsáig, de az éppen nem volt trokánnál és lelépett

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DeerHunter01
leszopja 200ft-ért

\"Erről van szó!\"