Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint egy film úgy van megcsinálva annak viszont nagyon szar
hát én pisálni se megyek ki úgy hogy ne zároljam a messengerem
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
én is veled! 😊))
szeretlek te vagy életem szerelmee kis kurvám(L)
ez kedves, de nem vagyok k*rva. vagyis nem tudok róla!!
ki a faszom az a zsombor? 😮
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Trokán Péter május 10-én, hétfõn jelenik meg az RTL Klub szappanoperájában.
A Szomszédok Szelényi Jánosa, a Tûzvonalban Szabó Gergely ezredese, Trokán Péter május 10-én jelenik meg a Barátok közt-ben, négy epizódban láthatják a nézõk.
A produkciótól kapott információ szerint Kisfalussy Róbert üzletembert alakítja, a karakter pedig komoly dilemma elé állítja Kingát, a Rózsa Kávéház pultosát.
Haverotok....
kula
Éééés tényleg vannak emberek akik ennyire hülyék hogy benéznek egy ilyet <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>