Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#20472: az a jó. 😊
Aki bent volt csávó mikinél nagyon ismerõs a hangja. Biztos valami szinkronszínész lehet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
niki meg megint beindult mikire
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.microsoft.com helyen.
* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
This page requires a more recent version of Silverlight
Would you like to install the latest version from the Silverlight Web site?
Ekkor rámegyek, hogy install now, de nem talál oldalt<#wilting>#wilting>
A kiszolgáló nem található
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de am rossz a kérdés 😄 így helyes: kinga tudja, hogy géza megcsalta õt zsófival? 😛
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
VBt néztem én is.. Kinga tudja, hogy Zsófi megcsalta Gézát?:-D és nem szólt?😄
työ
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim