31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#22603 hófehérkéért fizettek jogdíjat? mondták volna azt, h diszperzitfehérke, vagy hószínűke... -
#22602 jaja meg zsolt képe amikor hófehérkéről mesélt kész ez a sorozat :D -
#22601 Reémélem halára veri megerőszakolja és aztán leköpi a nikit:D -
krisz940122 #22600 egész jó sztorik Peti apját Alexnek hívják -
IXEMGabeo #22599 és még elfelejtettem csak mint kiegészítéskét Dennis Rodman, mivel Villy összeállt Gizivel, ezért új frissi husi után kell néznie akit elkaphat ez a személy nem más, mint Zsolt, aki azon dolgozik hogyan rázza le színesbőrű fanatikusát, ezért hát elhatározta, hogy elhúz az országból cserébe megőrzi segge biztonságát... -
IXEMGabeo #22598 gondoltam belecsempészek egy nem poénnak tűnő poént xD -
#22597 -
#22596 novákfutár -
#22595 Novák közt :D
a tök üres házban, ahol omlik a vakolat, nyekereg a Rózsa ajtaja, keresztül fúj a deremsztő szél, egy magányos varjú károg le, egy magányos kávbojra, aki törött korsóból sört iszogat az udvaron :D fasza sorozat lenne belőle :D -
#22594 ez a legjobb :D a kedvencem : "laci az laci marad" XD -
IXEMGabeo #22593 fogalmam sincs kit hagytam ki, de azok meg tutira leszopják magukat:D -
IXEMGabeo #22592 Imi eltűnik Nikivel vidékre, Márk lefekszik Orsival elmennek külföldre görkorizni, Walter és Klaudia között dúlni fog a love , Klaudia soha többet nem szól bele mások életébe és leszarja a pénzt is, Zsófi elmegy ponrószínésznőnek, mert nem találja itt meg a helyét, Kinga visszamegy vidékre, Miklóst börtönbe jutattatná Attila, ahonnan megszökne egy karibi szigetre, András és Juli autóbalesetben halna meg, Balázs visszamenne az intézetbe, Peti és Linda szakítanának, utóbbiból bezárkozott, stréber lesz, Peti visszamegy és megkeresi a faterját (nem tom azt hogy hívták), Vanda felakasztaná magát, mivel Szabi szakít vele, aki visszamegy az anyjához vidékre csövesként szerencsét póóbálni, Laci az Laci marad:D, Nóra, Attila, Timi Andrásék haláláról nem tudtak mivel külföldre utaztak ünnepelni, Vili és Gizi házasságán ott lenne Géza, majd Villi nászéjszakája közben megjelenne Magdus, és így szólna: " Willi te kis pernahajder" - The End -
#22591 én meg ha nem nézhetek barátok köztöt akkor inkább nem is nézek tv-t , megyek és a dunába vetem magam XD -
#22590 szopnak mindenhogyan, mert a kisnyugdíjasok, akik lófaszt fognak fizetni az rtl-ért átpártolnak a jóban rosszbanhoz, mivel csak azt nézhetik majd. sőt én is direkt majd a tv2-re kapcsolok este, hadd nőjön a tv2 nézettsége! -
#22589 remélem se a digi se a upc nem megy bele ebbe a baromságba és szophatják az rtl-esek -
#22588 sztem meg most, h fizetős lesz az rtl, Vili nem tudja majd nézni a Legyen ön is milliomost, ezért begurul, és mindenkinél kéngázos hypóval mos fel, és a lakók szörnyű halált halnak. Majd a lemönpáj recepttel milliókat keres, és egy spanyol riviérán fog élete hátralévő részében élni. -
#22587 Én úgy fejezném be, hogy egy feketelyuk nyílik a Mátyás király téren és mindent elnyel. Ennek már csak így lenne értelmes a befejezése-.-' -
#22586 Magdi néni dühös lesz mert kiirták a sorozatból összefog chuck norrissal és motoros bandát alapítanak de mikinek ez nem tetszik és megalapítja a mátyás király téri faszagyerekek klubját bandaháború tör ki mely idő alatt atilla hadifogságban van mikinél mert elvette az exét és mindenki meghal kac kac :D -
krisz940122 #22585 de hülyék vagytok :D jót nevettem :D -
Knabb #22584 Szerintem meg, Miklós megtudván, hogy Nóra visszavette Attilát, végigmenne a házon egy Armalite AR-15 légvisszacsatolásos gépkarabéllyal és módszeresen kivégezné a kedves lakókat. -
#22583 A Vanda mégis terhes lett, a halott Bercikutyától... Amikor Géza és Zsolt újra összeverekednek az udvaron, és felborítják Vanda asztalát a Vandával együtt (Deja Vu kackac), akkor Vanda nyaktól lefele lebénul... De Kinga megmasszírozza, és meggyógyul. De sajnos megbotlik Bea törött zeneválogatásában, és megint lebénul. Ezért otthon kell megszülnie a gyereket. Mint később kiderül, nem gyerekek ezek, hanem Alienek (pedig a földön nem élnek ilyenek kackac). Az Alienek pedig felzabálják a Mátyás Király tér összes lakóját, meg persze azokat a szereplőket is akik nem ott laknak, meg az operatőröket, meg mindent. ÁNNYI.
:D -
krisz940122 #22582 Ha most azonnal vége kellene h legyen a barátok köztnek, ti hogy fejeznétek be? Pestis törne ki Magdi néni halála miatt a lépcsőházban és mindenki meghalna? Vagy Kamilla kutyája megenne mindenkit? írjatok már véleményeket -
#22581 Amúgy én megnézném azt a közönséget aki odaítélte neki -
#22580 arany málnát érdemelne -
#22579 körülbelül igen ... -
#22578 hát M.o.-n nem is csodálom ha díjat kap, amikkel itt etetnek minket a csatornák bazki-.- -
#22577 kamera hungária = A big fucking joke hungarian style -
#22576 ez jobb és extra szöveg is van hozzá :D :
-
#22575 most látom a BK közönség díjat kapott a kamera hungárián -
#22574 jó csak összevágtam de azért szerintem vicces :P -
geo91 #22573 igényesek az alkotásaid... -
pedobear befigyel :D -
#22571 hát azt hiszem erről nem tudok nyilatkozni a jóérzés határain belül ... pff -
#22570 jaja, csak néha gáz hogy nem akarja betölteni, annyian akarják nézni vagy túlterhelt a szerverjük, nem tudom. -
#22569 vagy ott az rtlmost -
geo91 #22568 ennyi. -
#22567 mi van? torrentről leszedem és kész...amúgy is csak azért nézem a rtl klubot....szal nálam nem probléma... -
#22566 vótmá faszom -
Milcse #22565 Gyerekek jövőre már ingyen BK sem lesz... :(
Fizetős retekklub! -
#22564 már fél órája csak azt bámulom ahogy a néger keféli szegény vilit valaki mondjon már valami témát ? :D