Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
amúgy ez vmi koravén izé, vagy nem tudom! de hasonlóan gyönyörûséges, mint szerencsétlen Grúvház Dzsudi!
pfejj

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
na majd hátha újraindul,külföldre viszik a szerót
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azert megneztem hat pl az elso reszt meg nem lattam.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy... nem néztem barátok köztötOo Banketten voltam és kihagytam ezt a csodát:'( Szóval most pufferelhetem rtlmostról
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
13 éves korban elõfordul az ilyen
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)