Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Hát a Lacinak se ment be ... a gizinél
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
van egy oldal ahol 2006-tól vissza lehet nézni az összs részt 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
talán hogy beszart juli miatt hogy mit fog szólni vagy mi xd
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
én nem arra gondllok hogy minden héten robbanás meg lövöldözés legyen, de azért normálisabban is lehetne itt a dolgokat.
Felrobban a ház, Kotond lerepül a hotel erkélyérõl, berényiék elmennek a Dunára valami hajón fogadásra, meg zsolték Rómában kergetik egymást. Kb. évente egyszer van ilyen, a többieknek marad a vetített dubai, hongkong, hawaii, meg párizs...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy nagyon rövid idõt eltöltöttem egy cég marketingeseként, és soha nem azt láttam viszont, mint amit a megrendelésre elkészítettem, a futószalag többi állomásán mindig teljesen eltorzult az anyag.
am derék, hogy így felvállalják 😄 én tuti titkolnám, álnévvel csinálnám 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a többit vagy nem találtam, vagy nem volt semmi adat, vagy volt 300 találat 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tóth Zsuzsa
Pénzes Nóra
Sípos Andrea
Lányi Balázs
Hum Zsófia
Bárány Márton
Hihetetlen, hogy egy ilyen forgatókönyvön 6an kotlanak. A Wc-n kulázás közben jobbat találok ki, de mondjuk ebbõl 4 nõ szóval nem is lepõdök meg a színvonalon<#idiota>#idiota> Lehet keresgélni FBn hátha valamelyik fel meri vállalni mivel is foglalkozik
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
de általába az ilyenek nem sokig tartanak, aztán össze is jött valaki helybélivel.
ugy megnézném kik az írók, monjduk FBn 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
<#idiota>#idiota>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
sablonos, ezerszer lerágott csont<#shakehead>#shakehead>
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A páncélt gondolom egy használt Ladából eszkábálja majd össze a hõsünk. energiaforrásként meg a Magdi Anyus szelleme által mûködtetett villanyégõt használja majd.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Azt hittem lesz benne max paynes bullet time! 😄
Szabó ikrek elsõ gépe! 😄