31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#30807 mint 1 csöves kutya -
#30806 remélem visszamegy a lacihoz mer a gizi valami hányinger -
#30805 orsi visszatér! -
#30804 na a szabi nincs az x faktorban -
#30803 egyébként miért bujkált hónapokig? nem nagyon nézem mostanában :D -
#30802 pl kezdhetné azzal, hogy levágja balázs lábát :D
röhejes hogy megússza ez a féreg ennyivel hogy elbújik pár hónapig
bár ez még annyira nem zavarna, ha nem jött volna vissza :D -
#30801 mai rész:
a juli eszi a tortát, és elkezd öklendezni, loál
remélem miki balázs miatt tényleg újra a régi lesz, és csinál ujra szemétségeket -
McCartman #30800 Most jól értem, Balázs anyja, az, aki eldobta, leszarta és letagadta hosszú éveken át most a sértődött szerepében tetszeleg és húzza a száját a gyerök meg mentegetőzik előtte?
Ez most tényleg komoly? Milyen elbaszottul életszerűtlen ez az egész szar, ebből a szempontból is. -
#30799 oda csődítenek 2 utcai harcost és biztos nagy pénzben fogadnak rájuk :DDD istenem... -
#30798 lyaly de izgi!! -
#30797 mi ez a boxmecs már megint? -
#30796 előzetes :D -
#30795 #30559
A régi szép idők, amikor még azt hihettük, hogy végre megszabadultunk tőle -
gotchaaa #30794 Megnéztem ma a József Attila színházban Az aranyembert és Zsolt meg Enikő csőröztek benne! -
#30793 Kinga mióta nincs a sorozatban? /1000 éve nem néztem ezt a fost. :D/ -
#30792 MA -
#30791 szemetek a sorozat készítői, elhitetik szegény nézőkkel, hogy végre eltakarodik ez a féreg, erre visszahozzák és még egy arcnagyobbító fülbevalót is kap :D -
#30790 Csak visszajött, a fene egye meg :( -
#30789 jajjj hát ez kegyetlen szar volt -
#30788 lehet olyan szőrös volt, hogy azt hitte kiskutya -
xNecroBladex #30787 Nálam az ultrapedofil beszólás vitte a pálmát, amikor meglátta a csecsemőt: "Megsimogathatooooom?" -
xNecroBladex #30786 Lehet hogy szép, de a karakter agyiszintje sajnos nem fejlődött, még mindig buta mint a seggluk. -.- -
#30785 http://www.youtube.com/watch?v=4xuzAds-S08
benyitna a balázs és már javában menne az annal xxx -
#30784 Ja, és gondoltak a következő nemzedékre, ugye a gyerek is Magdi .. -
#30783 Magdi néni bugyborékolt. :O -
#30782 ja, szerintem az egy hatalmas pozitívum, hogy nem szerepelt balázs :D
mondjuk engem mindig rohadtul idegesített ez a Kingácskázás, úgyhogy ahányszor vilibá így hívta kingát, fejbevertem volna az öreget :) -
#30781 Talán annyi jót azért mondanék, hogy legalább nem a Balázs csodálatos előkerüléséről, meg a Zsolti+ZsóFika Miklósátveréséről szólt, hanem a Kanga és Géza rég várt révbeéréséről .
Még akkor is, ha a Bözsi mama gyorsan kiszámolta a tutit, hogy a gyerek Ádámtól van .
Mondjuk arra azért kiváncsi lettem volna, hogy mit kap Bözsi mama azért, hogy a seggére vert a nyugdíjnak, meg hogy az ügyvédnő a gyógyszerei hiányában miként robbantja ki a Z-világháborút a 24. kerületben . -
#30780 meg a "visszaemlékezések" ilyen elbaszott minőségbe. oké hogy akkor még nem hd-be adták, hanem sima sd-be, de sztem ha ncorol leszedik is szebb lett volna a kép azoknak a részeknek :D meg visszaemlékezésben visszaemlékezés, és még ott is a multkor beszélnek, pfff... -
#30779 ahogyan beharangozták, olyan szánalmas lett az egész -
#30778 Egyetlen hozzászólás a tegnapi részhez ? :D -
piamania #30777 Som-Balogh Edina még szebb így kismamaként!! -
#30776 addig jó amíg magdinéni csak szellemként tér vissza, nehogy kiderüljön, hogy ő is csak eljátszotta hogy leesik a lépcsőn, aztán elbujdosott :D -
#30775 Bizony -
Axl Rose #30774 Mivan? -
#30773 15éves bk most volt fokuszba pénteken valami űberizgalmas rész lesz -
#30772 most volt előzetes rtl2-n, ahol a vili elmegy gézához és ott van magdinéni -
#30771 de nehogy már visszahozzák ezt a gyökeret több részre -
gotchaaa #30770 -
#30769 Szemfüles ! -
#30768 tóni is feltünt
:OOO