Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.life.hu/legykepben/20130622-miss-universe-hungary-cimet-nyert-karpati-rebeka-r-karpati-peter.html
Balázst elküldik és kell a helyére valaki, hogy fennmaradjon a létszám, vagy mi? <#wow3>#wow3>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy ja, nem is olyan szar
meg a julis-andrásos se vészes
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valamilyen okból a Google vagy a Chrome kártékonynak talált valamit a szmájlis oldalamon (talán egy régi java script ?), ezért minden oda mutató linkre ezt jelzi . A szolgáltatómmal beszéltem, nem találtak semmit, én is leszedtem a tárhelyrõl egy rakat tartalmat, sõt az egész szmájlis oldalt is és átnéztem keresõkkel, de én se találtam semmit . Jelenleg törölve lett az érintett teljes tartalom, így 100%, hogy nincs semmi kártékony szarság .
Írtam a Google supportnak, csodával határos módon 1 napon belül válaszoltak, hogy automatikus az egész riasztó rendszerük ami úgymond "tiltólistára" tesz egy oldalt, ha valami gyanús . De hogy mi az, azt írták megnézik és írnak .. várom .. Valamint lehet kérvényezni felülvizsgálatot valami Webmaster Tools-on keresztül, amit viszont nekem nem sikerült megnyitnom, mivel a Gmail-t dobja fel, ezért már írtam a házigazdának, hogy gyomlálja ki a hsz-emet innen (ami egyébként egy vacak szmájlit tartalmazott), gondolom ha online lesz, megteszi . Dehogy ez segít-e, az majd kiderül ..
A Chrome amúgy meg önmagában egy nagy adatgyûjtõ mailware, így nem csodálkozom semmin .
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem kell aggódnod, nincs kártékony program, a böngészõd nehezen vesz bizonyos akadályokat .
<#kocsog>#kocsog>
köcsögláma

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
micsoda trailer, 100% bk hihetettlen<#idiota>#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
<#banplz>#banplz>
Spirito Juve!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Na vajon hogy menekülnek meg ? <#mf1>#mf1>
Persze nem bíztos, hogy mindenki <#taps>#taps>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
fõleg mikor a balázs meg miklóst elüti a 4-es metró xD
Ezt a szálat hetekig lehetne húzni, kérdés, hogy Kicsiszabi meddig marad, esetleg pár rész alatt elbukja az egész vagyont valami dilettáns forgatókönyvírói agymenés miatt .
meg jól leszarják ha nem tudják hogy meglátogatja õket....