31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#30927 Minek kell Pin kód a mobilhoz, mikor a média dolgok SD kártyán vannak! :D
Kártya olvasóról még nem hallottak! :D -
#30926 leukémiás -
#30925 lol -
karajjj #30924 minek ahhoz box? -
McCartman #30923 Kábeltévé, ahhoz nem kell. :D -
#30922 nővé operáltatja magát -
piamania #30921 Kimaradt két hét.Miért van kórházban a Peti gyerek?Rákos? -
#30920 Peti, hogy nézett Tv-t a kórházban? Én nem láttam, hogy a Tv-re rá lenne kötve box! :D A Bk-ban még nem volt digitális átállás! XDDDDDDDDDD -
#30919 -
#30918 Breaking Badben volt hasonló jelenet, de itt természetesen sooookkkal drámaibb volt a hajnyírás :D -
#30917 Peti most úgy fog kinézni, mint Picard kapitány :D (TNG)
-
#30916 A forgatás, Campona melletti RTL főhadiszálláson van. Ami a bemutatóban van, az meg a 148-as busz mentén van. Ott nincs forgatás! -
#30915 Peti most úgy fog kinézni, mint Xavier professzor :D (X-Men) -
#30914 ez nem ajánló, ez sopjler -
#30913 azt nemsokára lelakatolják és végleg bepókhálósodik -
Axl Rose #30912 -
McCartman #30911 Barátok köztben? :D Ugyanmár. -
#30910 Emeltem a szemöldököm én is, nem pénzre gondoltam először :o) -
#30909 magam is azt hittem, h az ikrek partiba akarják vágni gizellát. -
#30908 linda csúnyáját -
#30907 azért én fellélegeztem amikor kiderült hogy pénzt akarnak és nem valami csúnyábbat :D
-
#30906 Igen ez valszeg így lesz, és naaagy árat kell fizetni, hogy bizonyítva legyen az ellenkezője :D
ajánló -
#30905 nagy poén lenne, ha kirabolnák a boltot, aztán nem hinnék el gizinek, hogy nem ő volt :D -
#30904 Jelenleg itt van a forgatás
link -
McCartman #30903 Én már az elején is untam. :D -
#30902 rendben Zoli, mivel gondolom már mindenki unja rajtunk kívül beszéljük meg személyesen -
McCartman #30901 Még mindig te kötöttél belém és személyeskedsz folyamatosan. :D
De van akinek csak ennyi jut. -
#30900 oké, te pedig sikeresen -
McCartman #30899 ?
okoskodni csak te próbáltál, de sikertelenül. :D -
#30898 nem baj Zoli teis csak gép mögül mersz okoskodni
legyen meg ez a kis örömöd :) -
#30897 Igen a ház belülről teljesen más, de a külső jeleneteket korábban itt forgatták, meg pl a busz is igazi volt, most meg a kaput is megcsinálták az stúdióban + hátteret blue box technikával.
-
McCartman #30896 Látszik, ráadásul egyre szánalmasabban. :D -
#30895 Igen Zoltánka pont ezen vergődök -
#30894 eleinte se abban a házban volt forgatás. teljesn máshogy néz ki az igazi, lakótelepes lakás, mint amit a sorozatban látunk. az aköltözés csak az, hogy anno mitomén hol forgattak, aztán az egészet vitték a camponába, mert hogy mégiscsak ott van az rtlklub székhelye. -
McCartman #30893 Ezek a fontos dolgok. :D -
McCartman #30892 Ember, te kötöttél belém ezzel a fszsággal nem fordítva, mindenki felfogta a lényeget rajtad kívül. :D Csak aztán beégtél azóta meg vergődsz. -
#30891 jóvan senkit nem érdekel ki hol lakik :D -
#30890 mennyi új hozzászólás, már azt hittem kipurcant balázs, vagy valami hasonlóan jó dolog történt :) -
-
#30888 közben megvan a korábban említett alaprajz, de ezen sztem felcserélték a Rózsát és a Kertész lak-ot
Viszont ez így is látszik:
"Ha kívülről megfigyeled a házat, láthatod, hogy a sarka le van csapva, és onnan megy befelé egy folyosó a belső udvarra. Tehát a folyosó nem merőleges a ház oldalfalaira. A lakás viszont télleg a folyosóval szemben van (merőleges a folyosóra), így az egész belső tér nem párhuzamos a ház külső falaival."
"a ház homlokzata meg van törve a kapu vonalában.
Tulképp kb egy ötszög egyik csúcsán mész be és négyszögletes udvar van odabenn."
A Wekerle-telep egy munkás lakótelepnek épült. A tervpályázatot Kós Károly terve nyerte, ő tervezte a házak egy részét is, mint pl. ezt.
Akkoriban ilyenek voltak a munkás lakótelepek. És ma?....