31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#30887 terelés persze
hát speciel a kifőzde az akkor inkább laciéknál volt :-)
Rózsa az már kávéház Andrea óta, elejétől pedig Bisztró,aztán Rózsa Bisztró, most pedig kávéház !
Nem véletlen van Rózsa a logóban
gorombáskodni személyeskedni az pedig inkább rád jellemző
-
McCartman #30886 Nagyon gyenge terelés.
Mert szerinted mi lenne, lépcsőház vagy bejárati ajtó?
Te kezdtél pattogni, hogy min és miért csak te tudhatod.
Aztán gorombáskodni, miután rájöttél, hogy az elejétől fogva benézted az okoskodást. De én nem haragszom, elszórakoztam rajta. :D -
#30885 Jaaa, nem is tudtam, hogy a Mátyás király téren lakik :O -
#30884 köszi -
#30883 hát ő :P
http://www.rtlklub.hu/cache/leadimages/254402_1238164049_598x448.jpg -
Zséé #30882 Innen -
#30881 ja hogy neked a Rózsa az kifőzde...
akkor ok
de arcból visszavehetnél ez nem a Builder Gasztro
várom a paintes rajzot
-
#30880 melyik fórumról? -
#30879 37 új üzenet
Jó jó, de ki a túró az a Hajdú ? -
McCartman #30878 Valakinek egyszer be kéne kopogni már akkor Hajdúékhoz, jól vannak-e mert úgy 15 éve nem adtak magukról életjelet. :D -
McCartman #30877 De, ugyanazt. Értelmező olvasás megy-e? :D -
Zséé #30876 nem saját kép hanem másik fórumról szedtem -
McCartman #30875 Mit rontottam el? :D
Akkor menjünk körbe, Laciék, bolt, kifőzde, Vilibá, lépcsőház, ez az ismeretlen ajtó amiről beszéltem meg amiről képet is tettél be, bejárati ajtó.
Ha nem trollkodsz az a rosszabbik eset, akkor csak simán nem fogtad fel.
Te álltál le kötekedni a semmin, ráadásul úgy, hogy még igazad sem volt. -
#30874 dehogy írtad ugyanazt
-
McCartman #30873 Így működik.
lol, tényleg hajdú, jó ez a hd, saját gyűjteményből ollóztad? :D -
Zséé #30872 Így? -
McCartman #30871 Na, látom sikerült.
Ugyanezt írtam én is, akkor mit is néztem el? :D -
#30870 nem szokásom saját nyitású fórumban trollkodni
kicsit visszább vehetnél az arcból
elrontottad a sorrendet én meg nem tudtam, hogy hajdú
én ezt elismertem, te meg játszod az eszed -
#30869 igen igazad van elfelejtettem ezt kijavítani a hibás beírásában
Ez a helyes:
Akkor Laciék, Bolt, Rózsa, Vilibá, lépcsőház , Hajdú -
McCartman #30868 Nem működik a link, milyen Hajdú? :D -
McCartman #30867 Nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem vágod vagy csak trollkodsz. :D -
Zséé #30866 Akkor Te is rosszul írtad mert a Vilibá meg a Hajdú között van a lépcsőház :D -
McCartman #30865 Nem, még mindig nem találtad el a sorrendet. :D
A kifőzde után Vilibá, aztán lépcsőház utána a titkos ajtó valamint a bejárati.
Lerajzolhatom paintbe ha nem megy. :D -
#30864 nem jó mint a képeken is látszik
a lépcsőház Vilibá lakása után jön, nem úgy ahogy írtad -
#30863 nem hiszem
leírtam a helyes sorrendet te kicsit elnézted -
McCartman #30862 Nincs teóriám, te hadoválsz itt mindenféléről. :D
De, a sorrendem jó, csak te vagy megkavarodva.
Azaz, a képen amit Zséé beszúrt. -
McCartman #30861 A pincébe mintha a lépcsőházon keresztül jártak volna le, de a franc tudja. -
#30860 Akkor Laciék, Bolt, Rózsa, Lépcsőház, Vilibá, , Hajdú
Az indexen volt korábban alaprajz is ott kiderítették, hogy így ahogy van nemis lehetséges, pl. lakások egybeérnek ahol ablak van az másik lakásba néz. Alsó felső lakások elrendezése teljesen más. Andrásék lakása ad hoc alapon újabb szobákkal bővül, ahogy újabb gyerekek születtek, vagy költöztek be.
Ja meg bemész egy ötszögletű házba és ott négyszögletű az udvar -
McCartman #30859 Mit olvassak el újra, össze-vissza beszélsz. -
Zséé #30858 Hajdú :DD -
Zséé #30857 -
#30856 Erről van szó ez a lakás van a lépcsőház ajtaja előtt
A másik pedig utána
-
#30855 nem, a pinceajtón nincs névtábla :-)
-
Zséé #30854 Az az ajtó nem a pincébe levezető ajtó? Régebben a Vili szokott arra kavarni amikor a millióit rejtegette. -
#30853 Az udvar és a lakások díszletek. Az utcai jeleneteket meg az utcán veszik föl. Szomszédokban valódi lakásokban forgattak pár felesleges falat kiszedve :P
Mindig mutatják a fővárosi, Kós Károly téri Barátok közt-házat, a valóság az, hogy a sorozatban Mátyás király térként szereplő ingatlannak egy éve még a környékén sem jártak színészek.
"Eleinte abban a házban volt a forgatás, amit mindig láttok az utcáról. Amikor megépült az rtl hiper-székháza, átköltözött oda a barátok közt is. Mondták egy riportban, hogy minden egyes részletre odafigyeltek, még a belső udvarban, a falon lévő beázást is felfestették a falra, a képeket ugyanúgy tették fel, stb.. azért nem kicsi meló lehetett :D "
"Nem valódi, már többször volt a Fókuszban, hogy bemutatták az egyes lakások díszleteit, az udvaron is látszik, hogy teljesen mű. (És az eső sem esett SOHA tizen-x év alatt... :P ) Nyilván a ház, mint épület létezik, amit lefényképeztek a főcímhez és az utcai jelenteket is az előtt veszik fel, de még egyszer mondom, minden belső/udvari jelenetet DÍSZLETBEN vesznek fel egy stúdióban teljesen máshol." -
#30852 amugy azt se mutatják, ahol régen az éva lakott vele a laci meg az imi.
illete nagyon régen a zsolti egy panelas lakásba lakott (szomzsédok jeah), ahol mikor a vilinek a gyerekével lakott (nem tudom má hogy hivják), és vitték épp el a rendőrök előtte a falba rejtett egy rakás pénzt.... ezt se vették soha elő :( -
#30851 amugy érdekes hogy csak a vilibá meg a jelenleg laciék lakása egyforma. :D -
#30850 a teóriádat magyarázod ami réves
a sorrended se jó -
#30849 nemis ezt mondtam :-)
olvasd el újra amit írtam
a lépcsőház mellet Vili báék lakása van mint írtam -
McCartman #30848 Akkor menjünk körbe, Laciék, bolt, kifőzde, Vilibá, lépcsőház, ez az ismeretlen ajtó amiről beszéltem meg amiről képet is tettél be, bejárati ajtó.
Persze, hogy nem említik, ez volt benne a poén, hogy az csak egy díszlet elem, sose jár ki-be rajta senki mégis mindig mutatják, ott van.
De ha ilyen sokáig kell magyarázni egy viccet az már régen rossz. :D