18
  • Laxxus
    Szasztok! Nekem régen mindig noname alaplapjaim voltak(pl.: Tomato, Acorp), és nem igazán működtek! Mostanában csak ASUS lapot veszek, mert ez az egyedüli lap, amelyik nem fagy le 1 átlagos felhasználástól. Az abitról meg ne is beszéljünk, mert a Be6-rev 2-es szériából 6 azaz hat darabot vittem vissza, mert mind XAR volt!

Pá!!!

ASUS RULEZ!
  • marque
    Ez a 333 vmi aszinkron dolog? A proci marad 133-on, de a RAMot 166-on hajtja?
  • braindance
    De jó hogy nem vettem karácsonykor KT266A-s alaplapot. Nagyon káromkodnék most...
  • Nyiri
    hoppa :]
    Elszor egy kt266a-s lapra gondoltam nem a 133-ra
  • Nyiri
    Hat ez nem igaz :'[
    Most szeretnem lecserelni a regi de meg jo abit bh6-s lapomat és eloszor egy kt133as lapra gondoltam + xp, de az a gondom, hogy felmentek a ram arak és a nehezem osszekuporgatott 80 ezer forintom nem eleg ra. Ezert maradtam egy megbizhato kt133a-s lapnal. De akkor mar az elavult? Ok, tudom hogy a ddr jobb, de mar netom hogy dontsek... Kerjek kolcson :], azt meg nem szeretnem... Ez a hardver frissites mar idegesito
  • AnarchoiD
    anyam, en itt nyaladzok hogy kene venni 266-os vasat erre jonnek itt a 333-al ... torkom osszeszorul ;)