3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#1197 Nekem is és hova küldjem? -
skristof #1196 sziasztok
Jeanette Biederman - No eternity c. száma kénne
naggyon hamar =(
köszi -
#1195 nem -
#1194 http://www.maxalbums.com -
#1193 Figyelembe ajánlanám a httpÉ//www.maxalbums.com oldalt.
K*rva sok album van fönt de egy kis angol tudás nem árt.
A másik a WINMX letöltőprogram a www.winmx.com ról lehet letőlteni ez egy jó kis program de ehez még több angol tudás szügséges.:(( -
skristof #1192 sziasztok
nagyon fontos lenne
Sarah Brightman: Live from Las Vegas c. albumat leszednem valahonnan
lécci segítsetek....
suprnova-n találtam torrentet asszem, de az mekhalt most... :((
valaki gyors helpet plz -
GrimReaper78 #1191 Sziasztok! Barátnőmnek kellene a következő dal: Renee Fleming & Bryn Terfel: Under the Stars. A két szerző/előadón kívül egy csomó muzsikus is szerepel még benne, többek között Gerard Presgurvic is. Vmi árvíz vagy micsoda után, az Amnesty International égisze alatt írták ezt a nótát, klip is készült belőle, állítólag sokat játszák a TV-adók (jómagam nem tudok róla, mert nem nézek TV-t). Ha valakinek megvan, legyen szíves dobni egy mail-t ide:
[email protected]
Előre is kösz. -
#1190 valakinek sikerül erröl az oldalról letölteni valamit http://www.mp3core.freeweb.hu/ ? -
#1189 Lehet hogy nem ide kéne írnom, de nincs meg valakinek a Dieselboy-sympiton cimü száma? Sehol nem találom :S -
#1188 ha van msned add meg privibe cimed megpróbőlom elküldeni ;) -
#1187 egzotik -
#1186 hi! a trabantal szálni élvezet számot keresem! nagyopn nagyon kéne nekem! nincs meg valakinek? -
skristof #1185 nincsmit -
#1184 köszi -
skristof #1183 n&b-sandwichmania
club sandwich -
#1182 privi mentr -
Carti19 #1181 c:\albums\IHM-Bazi nagy lagzi -
#1180 Valaki nem tud linket az Irigy Hónaljmirigy - Bazi nagy lagzihoz? -
skristof #1179 hello
bitHUmen-en meg is találod már.... -
skristof #1178 ide is nyugodtan irhatsz, bármit lehet keresni ;) -
skristof #1177 hát ahogy nézem itt már vsak kérések vannak... :( -
#1176 Ja bocs, most néztem csak az alcímet...sry. Rossz helyre írtam -
#1175 Fekete Vonat új albumát honnan lehetne letölteni? Dc-n már néztem, nem találtam. -
SE #1174 Sziasztok!
A Gregorian The Dark Side c. albumát keresem. Lehetőleg ingyé, ha tetszik akkor megveszem úgy is. /DC++ -se érdekel./
Ötlet? -
#1171 Náksi vs. Brunner Club Sandwich 6 vagy szendvics mánia keresek egész album plz nagyon gyorsna kéne, dc nem jó valami ftp vagy letöltő kéne, help plz léci -
skristof #1170 lene: play with me
még ez is kéne! :) -
skristof #1169 hali
bravissimo 2004 kéne, teljes album...
FTP vagy torrent lenne jó
tud valaki?
htx -
#1168 csak mind1ik connecntion time out...de torrentről már megvan. Azért köszi a segítséget -
#1167 Szedd le a WinMx-et.
Nekem az van és talál! -
#1166 usher feat. Ludacris and LIL JOntól a Love & friendset keressem. p2pken fent van de mind1ik connention time out... -
#1165 Sajna én azt nem tudom használni, de ha esetleg neked meg van a Hosszú lábú asszony a Deák Billtől, vagy dc-ről meg tudod szerezni, akkor szereztél egy új barátot :D -
#1164 dc++ -
Ronaldinho #1163 Helló
Légyszi valaki segítsen jó mp3-as oldalak címét illetően
Nagyon fontos lenne!
Segítségeteket előre is köszönöm -
#1162 Sipos F.Tamást keresnék ha valaki tud segítsen.
köszke -
#1161 egyszerü mint az ágyba sz@rás. -
#1160 kikeresed, az elejére nyomsz egy cutot, meg a végére, aztán elmented -
skristof #1159 ezzel az mp3 direct cut-tal hogyan kell darabolni? betöltök egy cue filet, és utánna? :?
sry, de nem ösmerem.... -
melgib #1158 Keresnék egy rock mp3 oldalt.
Tud valaki? -
#1157 Fatalterror ! A WinMX egy fájlmegosztó, fájlcserélö program. Beirod a zene cimét és letöltheted de ILLEGÁLIS!! -
#1156 nem tud valaki egy ojan web oldalt ahol az uj zeneszámoknak a listája ott van (csak az uj zenék cimére lennék kíváncsi ! )