MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
Létrehoztunk a drumandbass-t kedvelõk számára(na persze másoknak is)egy hubot.Ezen a hubon megoszthatjátok egymással a jobbnál jobb zenéket,filmeket,programokat,stb...,
és persze le is tölthetitek.Nagy örömünkre egyre több ember nézz el hozzánk.
A HUB neve :::: P I O N E E R::::
Csináltunk egy honlapot is ahol a fórumban megírhatjátok a kérdéseteiket(mi válaszolni fogunk rá), megismerkedhettek az userekkel,chatelhetek.
Címe: http://pioneerhub.uw.hu/ ---> a DC++ részben tölthetitek le a progit!!Találtok mellette linkeket ahol elolvashatjátok a pontos beállításokat,szabályokat.
Ha megnyerte teccésedet a hub,akkor nincs más választásod nézz el hozzánk! ->WEB: http://pioneerhub.uw.hu/
->HUB cím: pioneer.servebeer.com
Sok szeretettel várunk minden egyes zenét kedvelõ felhasználót.
És nefeledjétek a hub az usereké!!!
Kérdésem, hogy ennek a számnak van hosszab változata is mert ez csak 2 perc : Peat Jr. & Fernando-Drop the bass (hard club mix)?!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
Nagyon keressnék Billy Taylor Trio vagy Billy Taylor albumot egy-egy számot teljesen mindegy csak valamit találjak már, mert ezen a rohadt világon nem találok sehol.
Elõre is köszönöm
Szevasztok
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
PLZ VKI!!!
NAGYON KÉNE 😞(
a bob dylen féle
asszem az az eredeti
LÉÉÉÉÉÉCCI 😄
Úgy érzed nyomott vagy?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
legjobb!
Nekem megvan mind, ha kell
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
....................................................................................................
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
....................................................................................................
Bush - The People What We Love
Hot Action Cop - Fever for thze Flava
The Line - ...
Lécci segitsen valaki!
Köszi!
Nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítást adna arról, hogy honnan tudnék hozzájutni Spitfire albumokhoz?(Nem Dj Spitfire)
Bár amióta keresem lassan már szimpla számokkal is beérném.
Elõre is köszi.
#FireStorm#
Valakinek megvan a Club to Bass - Motherfucker címû szám?
Naon kéne!
Elõre is köszi!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
mark oh - more than words
floorfilla - le voyage
dc-n sem tudom senkitõl tölteni 😞
System of a Down -14 Aerials
Red Hot Chilli Peppers - Otherside
Metallica Unforgiven I-II.
Him - Join me
Nickelback - How You remind me
Bruce Dickinson - Tears of the dragons
Creed - Inside us all
Iron Maiden - Como Estais Amigos
szal valaki tud segíteni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
dddstudio.tk
Egy olyan letöltõhelyet keresek, ahonnan Traveling Wilburys albumokat tudnék letölteni.
Elõre is köszi.
-Zanzibár-ugyanaz vagyok
-Balázs Pali-Mindíg úgy szeress
-Csonka András-Ding-ding-dong
Full albumok kellenének, munkatársamnak!!!
Köszönöm!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kéne a Dicheadz - Bass címû szám! Ha tudtok mondani 1 ingyenes helyet ahonnan letudom húzni azt megköszönném!
Aki ismeri a zenét, az küldje el nekem az elõadóját és a címét vagy az mp3-at a [email protected] -ra!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Þór vígi þessi rúnar
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
mar ne tudom melyiken, de probald meg ezt
www.grammy.ru
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség