MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallom eleget, sõt sokat is, nem értem, minek ezt letölteni...
Ezt a számot keresem mp3-ban:
Ruslanda - Wild Dancess
DC++on összesen 4-5 embernek van meg de egyiktõl sem tudtam letölteni sajnos, tud valaki segíteni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
(Szerencsére ez a funkció mûködik a 2.0-ban is
)
Segítsetek köszke.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nemhiszem, hogy meglesz ez a szám, mivel nem adták ki egy lemezen sem 😞
Bazinga!
Próbáld az eredeti elõadót vagy dalcímet beírni egy magyar kersõbe, biztos, hogy lesz utalás a magyar dalra!
Bazinga!
Ma reggel az RTL Klub reggeli c. müsorában lépett fel a Fekete Vonat és egy Az Yet nótát énekeltek magyarul. Már régebben is hallottam tölük ezt a számot. Semmelyik albumukon sincs rajta (maxin se adták ki asszem). Vkinek nincs meg véletlen ez a szám? Fontos lenne... Már kerestem mindenhol de semmi...

Bazinga!
aszt a baziklafásat vidike voltam
Tényleg THX!

mindenki a DC-cel jön...
Ok...szép és jó,de munkahelyen nem megy...otthon meg kevés a net.
Honnan a fenébõl tölthetném le

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
- Dark Fairies Dancing
- In The Forest Of Weariness
- Sad Memories Of Fairies
- Rhymes From The Forest Of Weariness
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség