3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#1478 Állítólag úgy is jó a szám ha csak úgy van hogy
David Guetta - The World Is Mine (Re-Mix)
semmi nincs odaírva csak anyni hogy Re-Mix
Dc egy valakinek látam de nem volt , és kitudja mikor lesz slotja -
blackgamer #1477 nincs eMule-n, de ha ez az Agadona magyar akkor szerintem nem is lesz max DC-n, viszont vannak zip file-ok ahol ennek a számnak a mixei vannak esetleg azokban megtalálod -
#1476 Segítsetek légyszi! Van egy szám, amit Dc-n töltöttem le, vagyis még nincs befejezve a letöltés sajna:( és már nem is lesz.
03. David Guetta - The World Is Mine (Agadona Re-Mix) - www.agadona.try.hulpiqwkff.mp3
ezt töltöttem le. Sajnos hiába keresek már napok óta erre a mixre, nincs sehol, neten se nagoyn lelem.
Ha valaki tudna adni egy linket, vagy valamit, amin meg tudnám szerezni az nagoyn jó lenne.
Még ezt az eMules- progit is kipróbálnám rávenném a gépet hogy menjen-
A fontos hogy ez az Agadona mix kéne. -
Ronaldinho #1475 Helló!
Légyszi írjatok mp3-as oldal címeket! Ahonnan jó dancés, trancés számokat lehet letölteni! Előre is nagyon köszönöm!
Üdv: Roni -
#1474 Sziasztok. Tudtok olyan linket, ahonnan autó hifi audió teszteket lehet letölteni??? -
blackgamer #1473 nah, nem volt jó a leirásom? amúgy track listet biztos találsz valami komolyabb NFS rajongói oldalon -
#1472 nah én télleg mp3at keresek:))
a NFSU 2 szám LISTÁJÁT szeretném tőletek megtudni
köszi
LETHYS -
#1471 Tessék -
#1470 Tudtok olyan honlapokat amikről lelehet tölteni a Ganxta Zolee albumokat? -
#1469 ismeritek a http://torrentazos.com ???? -
blackgamer #1468 én is router mögül vagyok, eMule oldalán le van írva hogyan kell portot nyitni a routeren + eDonkey fórum ha elakadsz -
Nuki #1467 routerről kapom a netet, úgyhogy az már halott ügy, úgy tűnik... x__x
24/32 és 43/56
ez az átlag... -
blackgamer #1466 Razorback 2 szerverhez jelentkezz be, és ne legyél router mögött, vagy nyiss portot -
blackgamer #1465 mennyi a forrás? -
Nuki #1464 Várakozás...
mindig ezt írogatja! -
blackgamer #1463 eMule - Mitől függ a letöltés sebessége? vagy fórumba olvass bele -
Nuki #1462 nemműködik az eMule... nem akar letölteni.
elindítja a letöltést, de nem tölt semmiti -
Redfox #1461 #1404, #1431 => Ezekre senki nem tud semmit?:) -
#1460 mi a cime nem tudod? -
#1459 akkó nem nekem való:D -
HITMorpheus #1458 Funky.
Nekem Igen. Idáig csak a Pilis rádió adja le, nem birok betelni vele, pedig már több, mint 10 éves zene.
-
#1457 milyen szám, megéri letölteni?:) -
HITMorpheus #1456 Esetleg nincs meg valakinek a Mellow Bag-től azIllusion c. szám?
Nagyon kéne, és sehol nem találom... -
#1455 :o menny már az hogy lehet??? -
#1454 hol hol??? légyszi -
#1453 Sandra-nak legalább 8 féle greatest hitse van -
Lolarapper #1452 Nuke: http://www.romkert.hu/fantom/ -
Lolarapper #1451 Sziasztok! Ha valakinek megvan a C-Block - So strong out, és a Time is tickin' away c. (1997-8) zenék, az légyszi szóljon! Köszi! -
#1450 konkrét letöltő cím -
Vegas #1449 google -
#1448 Honnan lehet letölteni a Nox- Forogj világ -ot ??? -
Mackómisi #1447 Üdv rockzene kedvelők.Mp3 zenét cserélnék cd-n saját használatra.Ez tudomásom szerint nem üldözendő.PL:Dream Evil,Marilyn Manson,Limp Bizkit,LEd Zeppelin,Black Sabbath stb.EMAIL cimem:[email protected] -
Songoku #1446 Hali! Nem tudna valaki segítnei???
Van egy zene, aminek nem tudom a címét!
http://songoku.uw.hu/
innen lehet leszedni a "nem tudom zene" link alatt!
előre is köszönöm!
-
bushi #1445 Hello!
Ha tud valaki segíteni nekem abban hogy a Hamvai és Hauber Zsolt maxiját a Vágy kapuját megírná hogy honnan lehet letölteni megköszönném.
[email protected] -
Ronaldinho #1444 Tényleg Nuke, neked sikerült a vissza a jövőbe filmzenét letöltened arról az oldalról?
üdv: Roni -
Ronaldinho #1443 Légyszi segítsetek ebbe az eMulés oldalban! Mert én nem értem hogyan lehet onnan letölteni például a Dirty Dancingot! Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Üdv: Roni -
Nuki #1442 ja, közs:D
[minnyá megnézi, műxik-e] -
#1441 Előre is kösz. -
OPM #1440 keresd dc-n (meg ilyesmik)! [a beállításoknál állítsd át magad passzívra és menni fog a keresés] -
Nuki #1439 Opreaház Fantomjának a zenéje kéne, lehetőleg nem ojan választ szeretnék kapni, hogy "keress dc-n" meg ijesmik! ;)
(dc-n nem működik a keresésem, amúgy mit tegyek?)