MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- az hogy a rockot (is) szereted meg nem eleg jo ok ra, hogy lenezd azokat, akik mast szeretnek (amit te nem)
- szep dolog a magyar helyesiras, plane annak aki 12 evig tanulta, de aki nem tanult belole semmit annak kicsit nehez. de remelem azert meg meg tudom ertetni magam a legtobb magyarral
- meg azt mond meg, hogy hol irtam ilyen szepeket rolad?
- gumiba nem jarok, ha mar ugy is offolunk...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sajnos nem emléxem pontosan, hogy mi is a banda neve, talán Exila???
Egy fasza kis new metal banda, aminek nõi énekese van szõke és raszta.
Nem tudja valaki a nevüket pontosan ill. ha van fellelhetõ zene, akkor dobjon vki egy linket pls!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Nemtom volt e már, ha igen sorry. Szal, keresem a sláger rádió slágerek albumait (1, 2, 3, 4 a legfontosabb, 5, 6 nem annyira). Web v. ftp érdekelne, dc nem jó sajnos. Thx elõre is!
Bazinga!
ja és légyszi nézz be a warez jelsók topicba ha még nem tetted meg, mert kérdeztem tõled valamit!
Igaz:
- rockot (is) szeretem;
- mindenbe belekötök (látod, ebbe is, belekötni egy szó, mert a bele igekötõ, és egybeírandó az igével)
Nem igaz:
- toleranciám a nullához konvergál (az értelmes, "bmeg" kötõszavak nélküli válaszokat tudom tisztelni)
- nem lehet velem értekezni (de igen, értelmesen, emberi módon, bmegek nélkül)
Sosem mondtam, hogy szentírás, amit írok. Csak azt, hogy ez a véleményem.
Bocs hogy offoltam, talán a gumiban folytathatnánk, ha még lenne kérdés - hozzámszólás...
eddig csak ugy diszkreten probaltak neked elmondani, de muszaj leforditanom - eleguk van beloled
nem azert, mert a rockot szereted (kepzeld, en is), hanem azert, mert mindenbe bele kotsz (mint a beton), toleranciad a nullahoz konvergal es akarmit kerdezek toled, nem lehet veled ertekezni 😊
ez van
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egyébként olvastad a harmadik sort? Szerintem nem...
ui.: komolyan ne vedd :-)
Tudnátok segíteni abban, hogy delinquent habits albumot(kat) honnan tudnék letölteni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Erõs vs. Spigiboy, Spigiboy vs. Mozso, Szeifert, Baby Gabi & Lala, Peat Jr. & Fernando, Náksi vs. Brunner - Budapest száll (spy the ghost remix), Andrewboy, Ákos Régi számainak dance remixei)
minden segítség nagyon jól jönne, és elõre is köszönöm!
tsá
Delirium - silence(DJ Tiesto remix)?????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
romeó nés julia leg úgyab lemezát szeretrném le tölteni
elõreis kõszõnõm
Tud valaki ingyen letölthetõ Szupermulatós Magaparty CD-t?
köszi
PONT ERRE GONDOLTAM!
Manoi és Robotnyk, ISTENEK VAGYTOK!! 😊

Töltsd le itt!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Kérdésem volna: tudjátok-e mi annak a számnak a címe amiben
egy csaj valami olyasmit énekel hogy You can see me flyin, you can see me cryin...???? Ez egy euro-trance szerû elektronikus zene.
de sajna még a szám címét és elõadóját sem tudom! 😞(
azt a számot keresem, amelyik általában akkor van egy filmen,amikor valaki sztiptízel és egy idõsebb fickó énekli, kissé rekettes hanggal!!!
plz, segítsetek!! honnan tudnám letölteni???
THX!!!
csak csum666 üzenetére válaszoltam...

DEE ZONE TRAXX 2
Régóta hajtom de nem találok rá sehol 😞
Esetleg megvan valakinek?
nekem onnan van egy csomó
-the invisible-
meg tudná valaki mondani hogy honnan tudok Kispál és a Borz albumokat letölteni??
köszi
Rob Zombie albummokat keresek. Nem utdnátok honnan lehetne letölteni?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
jo halgatast (ha meglesz)