MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg vkit érdekel Chemical Brothers teljes remix albuma az itt megtalálhatja: http://www.chemicalbrothersremixed.com/main.html
1. Galvanise
(cry.on.my.console's galvatron remix feat. Katie Enlow)
2. The Boxer
(Fujikato's Unusual remix)
3. Believe
(Belief, Elektric Cowboy)
4. Hold Tight London
(Dunproofin's Follow Me mix feat. Katie Enlow)
5. Come Inside
(FakeID's Elektrophunk dub)
6. The Big Jump
(Backflip, Will Rokier)
7. Left Right
(JoolsMF Shoot'em Up mix)
8. Close Your Eyes
(Idiotech remix)
9. Shake Break Bounce
(McSleazy remix)
10. Marvo Ging
(Big Bad Baz)
11. Surface To Air
(Across the Air, Lenlow, feat. Katie Enlow)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Apollo 440 - Stop The Rock
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Ha vkinek van akkor köszi!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Plusz nem tudja vki honnan tudnám megszerezni a mostani Coca Cola reklámok zenéjét? (Coca Cola, Sound wave)
Live your life like it\'s your last day...
azt szeretném kérdezni h nem tudja e vki mi annak a számnak a címe amit mostanába nyomnak idáig még csak a roxyn hallottam...
olyan a szám mint az 5. elemben a technopera...
4-5 napos lehet a szám...
pls ha vki tudja...
elég kevás infó de talán...
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
Mi annak a zenének a címe, ami a Rém Rendes családban volt a napokban.
Az a rész volt, amikor meghalt Marcy anyja vagy kije és hambit sütött Bandy a kertben. És amikor felveszi a kötõt (amire az van írva: golyót az asszonynak, csókot a szakácsnak - csak angolul 😊 ) akkor megy ez a zene!
Köszönöm
football without ultras is nothing
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Indítsa be saját vállalkozását az interneten INGYEN! Érjen el egy több milliós piacot a leghatékonyabb marketing technológiával. A részletekért kattintson:
http://cartmen.partner.shp.hu
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Kazaa nem talál semmit, Bearshare szintén semmit...
Apropó: az miért van a Kazaa-nál, hogy egy rakat zenét "rosszul" tölt le? Winampot használok és elõfordul, hogy kiírja a számnak, h. 20 perces, vagy beakad esetleg átugrik 1-2 percet.
A Gorillaz Feel Good Inc.-jét háromféleképpen szedtem le, de mindegyik rossz, lejátszhatatlan. Szóval ez mitõl lehet?
Elõre is köszi!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hello
Kérlek adjatok mp3-akat légyszi fõleg papa roahc számokat
Pleaseeeeeeeeeeeee
Nem tudjátok véletlenül, Ogli G-nek honnan tudnám letölteni az új számát? Asszem High rollers a címe.
Elõre is thx!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
az itt leírtakat elolvassátok és a progival tök sok mindent lehet tölteni!!!! Fõleg zenét. Minden lejön. Tök ingyen van. vannak magyar ekõadók is
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
vannak progik amikkel le tudod szedni a weblapról
Nem tud vki olyan helyet ahonnan lelehet szedni vmi módon a winamp online media-ban lévõ AOL -es is studio felvételeket?Dc-n kerestem, de nem nagyon van.
vagy esetleg ha Cserháti/Blade 2 topicba írjátok, esetleg találtok olyan fanatikust aki szivesen átküldi a számokat
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
football without ultras is nothing
Én a Belgától keresek számokat légyszi segítsetek
dc-n megtalálod
Utálom Brogot!!!
Ace of Base: Crue Summer c. számát keresem progressive verzióba. Tudnátok segíteni?! Elõre köszi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊