MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Két kérdésem lenne: 1. Jennifer Lopez I'm Glad c. számának volt egy elég gyors verziója, ami nincs rajta az albumon és nem találom sehol, milyen néven keressem? 2. Azt hiszem One More Time a dance szám címe (legalábbis ez a szöveg lényege, vmi csaj énekli) és az egyik Dance Action válogatáson volt rajta, a cím+elõadó kellene (nem Daft Punk!). Köszönöm és jó nyarat mindenkinek!
datango
incomplete ?

littleNorbi
Mi a Backstreet Boys legújabb számának a címe ?

Hali Mindenkinek!

Ha esetleg vkit érdekel Chemical Brothers teljes remix albuma az itt megtalálhatja: http://www.chemicalbrothersremixed.com/main.html

1. Galvanise
(cry.on.my.console's galvatron remix feat. Katie Enlow)
2. The Boxer
(Fujikato's Unusual remix)
3. Believe
(Belief, Elektric Cowboy)
4. Hold Tight London
(Dunproofin's Follow Me mix feat. Katie Enlow)
5. Come Inside
(FakeID's Elektrophunk dub)
6. The Big Jump
(Backflip, Will Rokier)
7. Left Right
(JoolsMF Shoot'em Up mix)
8. Close Your Eyes
(Idiotech remix)
9. Shake Break Bounce
(McSleazy remix)
10. Marvo Ging
(Big Bad Baz)
11. Surface To Air
(Across the Air, Lenlow, feat. Katie Enlow)
littleNorbi
Mi a Backstreet Boys legújabb számának a címe ?

Ne vicceljé' már, az összes fájlcserélõ televan vele.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Zacsy
Plíz valaki nem találom seho:
Apollo 440 - Stop The Rock

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

frodó néni
Nekem a Belgatól a GYere kislány , Gyere cimû számhoz kéne egy link!
Ha vkinek van akkor köszi!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Ez engem is érdekelne.😊 Meg volt vmi másik is, detto mi vagyunkos volt. Nemtom mih volt pontosan.
Plusz nem tudja vki honnan tudnám megszerezni a mostani Coca Cola reklámok zenéjét? (Coca Cola, Sound wave)

Live your life like it\'s your last day...

Davidus
ehhez tud valaki linket?

Jeges - Mi vagyunk az Arabok

thx😛

V9ykn8_TZL0

IJTAX
WWW.DIRECTORIUS.ATW.HU

IJTAX
WWW.DIRECTORIUS.ATW.HU

IJTAX
WWW.DIRECTORIUS.ATW.HU

yeppy
hello
azt szeretném kérdezni h nem tudja e vki mi annak a számnak a címe amit mostanába nyomnak idáig még csak a roxyn hallottam...
olyan a szám mint az 5. elemben a technopera...
4-5 napos lehet a szám...
pls ha vki tudja...
elég kevás infó de talán...

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

GyaxyBoy
Sziasztok!
Mi annak a zenének a címe, ami a Rém Rendes családban volt a napokban.
Az a rész volt, amikor meghalt Marcy anyja vagy kije és hambit sütött Bandy a kertben. És amikor felveszi a kötõt (amire az van írva: golyót az asszonynak, csókot a szakácsnak - csak angolul 😊 ) akkor megy ez a zene!

Köszönöm
zolee90
beszüntették sebartus meg djzsóti honlapját is? <#falbav><#rinya><#szomoru2><#shakehead>

magyar e vagy e?

football without ultras is nothing

Kit--Kat
Crystal method - Keep hope alive

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hitm@n
Nekem úgy van meg, hogy Chemical Brothers - Third Watch theme.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

ha keresel mp3 klikk a köv linkre : www.cartmen.shp.hu
Vállalkozzon az interneten!
Indítsa be saját vállalkozását az interneten INGYEN! Érjen el egy több milliós piacot a leghatékonyabb marketing technológiával. A részletekért kattintson:
http://cartmen.partner.shp.hu
hello nem megtudjátok nekem mondani mi a neve a harmadik muszak cimü sorozat betétdalának a cime illetve honnan lehet letölteni elöre is kösz anyit tudok hogy a fifa 98 játékban is benne volt

Hitm@n
Akkor esetleg valaki tudna segíteni?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Akkor nem tudnátok segíteni?
Kazaa nem talál semmit, Bearshare szintén semmit...

Apropó: az miért van a Kazaa-nál, hogy egy rakat zenét "rosszul" tölt le? Winampot használok és elõfordul, hogy kiírja a számnak, h. 20 perces, vagy beakad esetleg átugrik 1-2 percet.
A Gorillaz Feel Good Inc.-jét háromféleképpen szedtem le, de mindegyik rossz, lejátszhatatlan. Szóval ez mitõl lehet?
Elõre is köszi!

[HUN]PAStheLoD
csak neked , csak most

amúgy esetleg DC , BT vagy más p2p ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

<#falbav><#falbav><#falbav>

Hello
Kérlek adjatok mp3-akat légyszi fõleg papa roahc számokat

Pleaseeeeeeeeeeeee
Hitm@n
Helló!

Nem tudjátok véletlenül, Ogli G-nek honnan tudnám letölteni az új számát? Asszem High rollers a címe.
Elõre is thx!

zakika
nekem megvan a blade 2

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Sland
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120406657

az itt leírtakat elolvassátok és a progival tök sok mindent lehet tölteni!!!! Fõleg zenét. Minden lejön. Tök ingyen van. vannak magyar ekõadók is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Amse
jah azok, de elég gyatra minõségûek így.jó lenne nem ezeket letölteni bár az is érdekell.de ez nem weblap, hanem a winamp media library-ból elérhetõek mint a winamp rádiók, tv-k.

ezek stream videók/zenék úgye? tehát megnézni/hallgatni tudod, de letölteni nem
vannak progik amikkel le tudod szedni a weblapról

Amse
Hi!
Nem tud vki olyan helyet ahonnan lelehet szedni vmi módon a winamp online media-ban lévõ AOL -es is studio felvételeket?Dc-n kerestem, de nem nagyon van.

vannak helyek ahonnan ezek a számok beszerezhetõk, most arra vártok hogy majd valaki elküldi nektek? elõfordulhat de kicsi az esélye
vagy esetleg ha Cserháti/Blade 2 topicba írjátok, esetleg találtok olyan fanatikust aki szivesen átküldi a számokat

Megvan valakinek????

Utálom Brogot!!!

zsomborm
Árva fiú?

Kinek van meg a Blade2-nek a zeneje???

Utálom Brogot!!!

van két albumom, mi kell

football without ultras is nothing

zsomborm
gyuri mejik szám kell?

zsomborm
jó és ezzel most mit kezdjek? valaki nemtudja letölteni, és elküldeni, vagy egy linket adni? ftp cimet is tudok adni ahova fel lehet tölteni. köszi

Én a Belgától keresek számokat légyszi segítsetek

akkor kapsz donkey linket! ed2k://|file|Cserh÷ti.Zsuzsa.-..-.Árva.fiú.mp3|3564020|133F8CD31F6AE5A1007D608D8BAA4ADA|/ <#hehe>

zsomborm
Hello! Nekem kéne a Cserháti Zsuzsa - Árva fiú c szám, ha vkinek megvan irjoön már, és nincs dc-m. köszi

mannel remix
dc-n megtalálod

jointeer
primust honnan lehet?

köcsög

Én a Belgától keresek számokat légyszi segítsetek
DC/eMule/torrent/FTP bárhol megtalálod, nem ritkaság!

Honnan lehet letolteni a Queen-tol a Princess of the universe-t?

Utálom Brogot!!!

Hali!
Ace of Base: Crue Summer c. számát keresem progressive verzióba. Tudnátok segíteni?! Elõre köszi!
akyyy
nah, nagy nehezen valami torrentazos oldaról letöltöttem naon gyors sebességel egy 2 cds-s albumot, és azon rajta volt, éáhhhhhhhhhhhhhhh mien ügyes vagyok<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ha látod újra beszélj vele és kérj tõle slot-ot, fölösleges várakozni