3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
zenemano #2078 Honnan veszed, hogy van ennek magyar változata? -
#2077 Nem tudja valaki hogy magyarul melyik együttes játsza és mi a szám cime ennek: Twisted Sister - We're Not Gonna Take It
Tehát a fenti szám magyar változatát keresem. -
#2076 kösz -
zenemano #2075 Ha van pénzed akkor.... hamar találsz lehetőséget.
Amúgy meg...
Dc-ről, Limewire, torrent oldalakról és egyébb nyilvános linkekről (pl. rapidshare, speedyshare, stb...)
-
#2074 magyar zenéket honnan tudok tölteni?köszi -
#2073 Sziasztok!
Leroy Gomez-Wonderful World
Loris Hilldebrand-Blue Heart
Gibson Brothers-Let's All Dance
Boy-Broken Wings
Boy-Falling Away
Danny-Don't You Know
akinek megvan tegye fel köszönöm.
-
nojcibaba #2072 Köszönöm zenemanó! -
#2071 Jacks of all trades - blacklist of no good
Ez a szám kéne nekem de DC-alig van, google-ba pedig nem találom, valaki tudna linket adni?! -
zenemano #2070 Hermes House Band - I Will Survive (La La La) -
bcrics #2069 üdv, kowalsky meg a vega albumokat keresem az elsö 2.vki tud linket adni? -
Gabesz89 #2068 Nagyon köszi carlos! -
nojcibaba #2067 Sziasztok!
Gloria Gaynor : I will survive c. dalának azt a verzióját keresem (pontos címét), amiben...szóval a reflénben (dallamban) lalala-znak... vagy nanana-znak ???
Bulikban szokták ezt a verziót leadni!
Ömmm...remélem értitek hogy mondom .
Köszi előre is!!! -
Viktorio #2066 HÁLÁS KÖSZÖNET!!!!! -
zenemano #2065 Ha minden igaz akkor:
Bill Withers - Just The Two Of Us
Ebből a számból inspirálódhatott a Fekete Vonat együttese (amiben annó, a kezdetekkor LL Junior is énekelt) -
ZsilKEANE #2064 vki nem tudja,honnan lehet letölteni ezt a válogatást --> http://www.1grecords.hu/index.php?nid=13
vagy ha vkinek megvan, megköszönném ha feltöltené :) -
Viktorio #2063 Sziasztok!
Én már régóta keresek egy sztem régebbi számot de sajna semmi konkrétumot nem tudok mondani!Csak az biztos h ezt a számot a FEKETE VONAT vagy a Junior dolgozta fel és az általuk előadott szám címe pedig A VÁROS MÁSIK OLDALÁN vagy valami ilyesmi!ÉN ennek a számnak AZ EREDETI ELŐADÓJÁRA és annak CÍMÉRE lennék kíváncsi!
Ha valaki véletlenül felismerné ezt a számot akkor nagyon megköszönném a segítségét és arra kérném, hogy legyen szíves az ismereteit megosztani velem!!!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#2062 Hi @ all
Ki ismeri a limeware programot, hogy lehet, hogy felrakom bármelyik verziót (sima;PRO) és nem enged letölteni, se nálam se a havernál. Kikeresi a számokat, de ha rákatintok a kijelölés után a download gombra semmi nem történik Valaki tud segíteni
THANX -
#2061 Szerencsés vagy hogy benéztem a fórumba!!
PREZIOSO-TELL ME WHY
-
Gabesz89 #2060 Sziasztok!
Keresek egy számot -igaz, hogy nem a 90-es évek vége, hanem 2000-2002-ig volt sláger- a klippben egy kopasz arc énekelt, olyasmit, hogy "Tell me why" és szürke volt az egész klipp. Ha valaki tudja nagyon megköszönném.
-
Landor #2059 Nalin and Kane - Beachball 10m 22s 1999 más infóm nincs róla.. ha kell dobj üzit.. -
bacow #2058 helló ez a szám nincs meg valakinek Nalin and Kane Beachball original club mix? -
pazo #2057 köszi köszi itt is.....
sokat meloztam reggeltöl estig és nem volt lehetöségem idetekinteni azért kerülte el a figyelmemet.....
-
SoS Zsoltfuhrer #2056 hi all
egy olyan számot keresek hogy Ivory - Capuera
sehol sem találom! ha vkinek megvan vagy tud egy linket küldeni azt nagyon megköszönném
-
egyébként DC-n keress rá, talán kapsz -
scott01 #2054 Sziasztok! Tudna nekem valaki segiteni magyar zenet keresni? Lehet az mint regebbi ugy a mai szamok is. Koszonom! -
demetan #2053 honnan tudnék Uhrin számokat tölteni? -
#2052 sziasztok.
én vmi váradi café
stefano
mimi
albumot keresnék mert azt kell cd-re írnom.köszi
ja meg még karamelltől számokat meg stefano-tól főleg vmi töröld le-t. -
MrSister #2051 Pazo mikulás ajándéka... -
raptor22 #2050 hy. nem tudja valaki hogy a wasabi című film zenéjének ki az előadója és mi a címe?? előre is köszi -
#2049 Hello
Ha valaki tudja, hol találok a neten Hot jazz Band-től teljes,egész,letölthető számokat, az kérem írja meg.Sürgős, és fontos lenne minél hamarabb! -
threepm #2048 Sziasztok!
Nemrég indult egy zeneletöltő oldal, ahol elsősorban kérés alapján kerülnek fel új albumok, számok. Fő profilja, hogy segítséget nyújtson nehezen fellelhető, esetleg régi előadók, dalok felkutatásában.
Akit érdekel: http://3pm.uw.hu -
pazo #2047 keresem :
RIMINI PROJECT : IT'S MY LIFE dance version 3:14 vagy hosszabb, ha valakinek wav-ba hát akkor annyira kösz....... -
#2046 hello mindenkinek!!
Ryan Paris-Dolce Vita(Cappuccino Disco Mix)
ha valakinek megvan tegye fel köszönöm.
nagyon ritka zene kérlek segígsetek
ez a lemez! -
zenemano #2045 Valahol csak megvan a neten, dcén vagy torrenten... nézz szét ott is. -
#2044 köszönöm megtaláltam:) -
#2043 hali
M.O.P - Stomp da shit out you c. számot vki megtudná szerezni?
nagyon megköszönném :) -
#2042 Ohh, értem.
Az egész albumot nem lehet leszedni valahonnan? -
zenemano #2041 Hát elég kalandosan:) Egy lány írt a film Soundtrack-jéről egy amazon.com-os fórumban és ott írta le ezeket az információkat, onnantól meg könnyű volt az énekesnő honlapjára bukkanni, de az meg plusz szerencse volt, hogy pont ennek a számnak a klippje volt megtekinthető és reménykedtem benne ezt az "ave mariát" hallottad a filmben.... -
#2040 Hogy találtál rá? -
#2039 Meg is van, örök hálám :)