43179
-
#39461 pwnd :)
Bhal : hát épp ideje egy házba költözni :) valszeg Érdre költözünk, illetve tuti, szal majd lesz nagy házavato hepaj kerti party ha meglesz ház. Akkor majd megtartom a beigért kerti partyt :) -
RogueGigi #39460 Jellemző módon nem botondnak szóltál be, neeem, ezer éves ősi magyar szavakba kötöttél bele, mer az jó :) -
Marchus #39459 megszalad, szöttyögés, wazzeg, mhilyen nyelv ez? nhem vágom... -
Bhalage #39458 nocsak, megszalad nektek ? -
Bhalage #39457 nem nala de nem lakunk egymastol messze -
Bhalage #39456 xD -
RogueGigi #39455 De mezzelni se! :) -
#39454 szöttyögés bazee, irni még mindig nem tudok :) -
#39453 jah vmi szöttögés jön kintről lehet hogy azt hallom ? :p mondjuk nem soká mert még idén költözünk valszeg xD -
Marchus #39452 nála lax vagy mi? xD -
Bhalage #39451 megkaptam, mar megy is full kakaon : ) ubi nalatok nem lehet hallani? =) -
Marchus #39450 elméletileg elküldtem minda 3-at -
Bhalage #39449 koszi mr zerg.hu
=) -
Marchus #39448 The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator... bla bla bla ;< -
Marchus #39447 áh, várj, fórumon átküldöm -
Marchus #39446 jah, csk 3 megás és szét kell darabolnom -
Bhalage #39445 pl [email protected]
=)
csak nem megvan /vic -
Marchus #39444 mondj egy mailt -
Bhalage #39443 off :
nincs meg vkinek
marilyn manson : tainted love
feldolgozas (eredetileg soft cell de nem az kell;o)
pliiiz vki kuldje el mailben vagy hoonnan tudom letolteni, vmelyik nap hallottam es azota megy a fejemben es meg akarom hallgatni xD
QQ -
Marchus #39442 áááááh, tényleg desztináció szenzivít, ez olyan mint a loréálszenzitív, nem? xD -
#39441 célérzékeny bazze :-D alap magyar szavak :-D -
Marchus #39440 mester... Desztinációszenzitív? -
#39439 én most ujitottam és régebb ota inactive accot és semmi baja szal valszeg nincs gond ha nem volt aktiv :) -
Bhalage #39438 lol annnyit irogattok errol a dologrol hogy elobb utobb felnezek, hogy mi van a karijaimmal. de igazabol nemerdekel ;o -
RogueGigi #39437 Én nem tudom bakter, de én excalon nyomulok már vagy 2 de lehet már 3 hónapja kizárólagosan, és azóta nem loggoltam be oda, mégis nacked lett a droodom. Most lehet gwal használta akkoriban, de nem tudom igazándiból. Én tuti majd' minden este beloggoltam excalra, persze nem tudom mikor történt a crash pontosan.. -
#39436 Elengedhetetlen lenne betanítani az ügyfélbarát desztinációszenzitív portfoliót. -
Marchus #39435 én gyilkos. Megöltem fórum.
nah, a mai "magyar irodalmi nyelvezeti szerény adagomat" elhasználtam a suxorz fogalmazásra... -
Marchus #39434 nincs netes szinoníma szótár? 0o -
#39433 Ok, mondjuk ugyse akartam accot ujitani, de igy meg megneminkabbnem! :D -
#39432 nem érintett mindenkit. Általába azok a karik lettek lecsupaszitva amikkel játszottak crash idejének környékén. Nekem is aktiv volt az acc, de nem léptem be albiba a crash előtti pár napon és nem is tünt el semmi.
Lujo albizott de csak hereticjével az mindent elvesztett de más karija nem bánta adolgot szoval nem tom.
Van akinek csak pár dolog veszett el, van akinek ugy is hogy nem is volt bent vele akkoriba szal nem tom ^^ -
#39431 Tehat, ha beloggolnek a karimmal, amivel nem jatszottam kb 2 honapja en se, akkor nagy valoszinuseggel nem lenne semmi cucca? :o Vagy ez nem erintett mindenkit? -
RogueGigi #39430 beloggoltam bbomat, erre tök nacked, most ilyenkor mit kéne rnom nekik? 2hónapja nem nyomultam vele, asse tudom mi volt rajta, de az tuti, hogy csak rogban volt, 25 buff bónuszal. Viszont volt rajta egy valag scroll meg rog cucc amiket összegyűjtöttem későbbi salvage-ra :P
Ha meg a main accom closedban van, gőzöm nincs mi van rajta.. Most csak azért fizessem be, hogy kisirjam a cuccaimat, amik amúgyis megvoltak? -
#39429 én 1000-1500ért szoktam a filmeket megvenni 2év késéssel :-D így is több van mint amennyit meg bírok nézni :-D -
#39428 nem lenni milliomosnak még inkább ^^ amig átlagkereset 80-100k huf körül van, és egy játék 12k, egy dvd meg 6k addig letöltöm és nem fogom megvenni tbh :) -
#39427 lopás suxxorz :-( -
#39426 soha -
#39425 Tud vki vmilyen fizetős ftpről, magyar, amiről lehet tölteni legújabb filmeket, játékokat, appz progikat, zenét etc etc ? mert amit eddig használtam ugy tünik lebukott :< -
Marchus #39424 cluster mikó lesz má'? -
Rockety #39423 xDDD -
#39422 coop grp ;p