Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol

rock<#worship>

anti hero

JAH DE NOLBY PRIDE AKI A SZÓ SZÓLÓJA VOLT ANNAK HOGY FAIR FG VS FG, MEG QQ_BOUT ADDS... AZT HIRTELEN MEGSZARJÁK ÚJRA A SPANYOL VIASZT HOGY AKKOR MOST INSTA ADD, HÁT LOL EKKORA KÉTSZINÛ KIS BANDÁT

JAH ÉS SORRY DE SZAR A BILL...

zzz

nem zergeltek le teged elegszer, hogy aterezd ezt imo x]

anti hero

tesom lancelot midgard es az uj toa nelkuli serveren (?lamorak) hibernia.
a kari neveit nemtom x]
lancelot->midgard->le caitiff vagy mi a guildje neve ott keresd ha erdekel : )

anti hero

Tafaya
Ez az egész addolós, zerges rinya annyira szánalmas. MMORPG. Akinek nem tetszik mehet Guildwarozni, csézni, sakkozni vagy passziánszozni 😊

nincs annyi aktiv kari x] 1grp alig jon ossze de egyebkent jah

anti hero

Hangianix
Nefergal es nincs.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
NP _MINDIG_ addol Pryn. 😊 Szoval nekem johetnek ok kesobb azzal, hogy mar nem addolnak, ha meg jatszom cluster utan en is _MINDIG_ beaddolok majd rajuk. Mar tobbszor is ugy leptem be grpba, hogy altalaban ne addoljunk, de ha nem addolunk NP-re, akkor insta disband. 😄

Pari
Kerdes jaccik rajtam kivul is vki US szerveren?
Ha igen, van catacombsod?
Ha igen PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Bár BC cserébe mindig 2fg-al rohangált, szal valamit valamiért 😊
Nem nem, régebben nem addolt pl NP meg a jobb grpok, manapság ilyen már nincs, legalábbis excalon. Pryden még mindig van emiatt anyázás as-en, ha valaki addol, szal ott még van 'betyárbecsület' 😊
Botond
milyen anymore?:-D régebben alaphangon volt 40ember egy group,most meg 8ra kis késéssel jön még 8 már közbotrány?:-D
excalon mincer/cabalist, prydwenen eld/bm.
Gusztustalan ez, én tudom hidd el.. De már senkinek, semmi sem szent, az elitista NP is azt a taktikát valja, hogy ráaddolnak mindenre ami él és mozog, tekintet nélkül a realmre, vagy hogy esetleg nem a legjobb ellenfelük/barátjuk-e. Megtették velünk is, de nem csak õk, groov is, meg gyakorlatilag mindenki. Semmi sem szent anymore...
hey ti mivel nyomultok?
cleric
savage
blademaster?
<#vigyor2>
AngeLujo
pfft, ez kész...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

engem lottetek szet elsonek mivel en voltam leghatrabb : ) felrezzeltek erre insta megint megoltetek, na ekkora kezdtem mar rosszul erezni magam, na mondom lol 2*rezsick rox 0end 0mana ftw megint kaptam egy rezzt aztan onnan alltunk fel :> hibeknel sajna nem volt mar se insta se ra se power se semmi mert elotte volt egy masik hib fight...

anti hero

megjegyzem csak én meg talán egy még nálam is alacsonyabb noob sorc volt ott aki golos volt, a többi 4en (v 5en) meg ilyen randomok.
mendtem
jójó, hosszú volt ez a nap is 😊 givz szerkesztés 😊
hogyazistenbe nem ti nyertetek ne lolkázzál már. 1 droodot vagy mittomén mi volt az én nyúkoltam szerteszéjjel, akkor mentek át a domb másik oldalára, utána mezzeltél le engem (grp meg halt körülöttem szépen 😊 ). Mondjuk látszik már én is álmos voltam, nem véletlenül mendtem loggolni, nem használtam semmit el, se rr5ability+ml9 pet, se moc, semmi, csak szépen meghalltam 😊
nem nyertunk, vesztettunk qq

de ahogy ti lehaltatok az utana egesz estere megcsinalta a jokedvemet, tiszta deja vu volt 😊 (ad vs bc +gol add xD)

anti hero

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....<#finom>
Heh az a szánalmas grp csak loggolni ment benoba, épp tékeltük erast vissza jól, és széledt a zerg szerteszéjjel. Roamingolós grpunk lefarmolt volna titeket is meg a hibbiket is 😊 (pár hib még így is halt, gondolom ti nyertetek a végén 😄 )
ATYA URRRRRRRRR ISSSSTEN
..................

anti hero

hangi, tegnap japan csajok voltak a veszett jo csaj topikban...
nekedvalok x]]]
checkit

anti hero

Tafaya
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=66500

lol, pure 100% american retardness

kurva jo volt mint a meseben, lamak addoltak 3way fightra es kihaltak mint a szel olol

anti hero

lassan elkell kezdenem szajkózni instaguardot

bd-whorecock-healer-shaman kezd idegesiteni 😄

zzz

HAHAHHA

he?

zzz

hat GIgi ez kibaszott priceless volt.........

RANKADDOLTOKfg vs fgre es kihaltok HAAHAHAHAHAHAHAHAH hat ekkora jot tenyleg jot rohogtem
nagyon useless banda vagytok lol

anti hero

mondjuk hibiben szinte bármelyik caster jó 😛 talán menta aminek kéne pici util, de szvsz chanter + menta se rossz... problem csak az hogy inkább eld utility és dmg mint menta demezz és dmg.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah nem rossz arbo spec ani

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
NP is animisttal jatszik a grpban.

Uberlama
plusz a bomberek iszonyat dmget képviselnek, átmegy gomba modba akkor meg alig lehet kiszurni a sok normál gomba között ha nem mozog.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
tudjátok mi az ami meglepõen kurva jo tud lenni hibi grpba ? animist vaze, rvr speccel. Grpolunk néha egy rr10es anival, vmi iszonyat mit tud. Snare gombák nagyon jok nem csak tankokat lassitani de állando interrupt alatt tartja az ellenfelet. Nem hittem volna de vmi rohadt hasznos ha jol játszák.

Hangianix
*felbuffolni

Hangianix
Mellesleg latnod kellett volna Kairt es Cloudzot a /gu-n lol. Cloudz szo szerint orjongot. Kimentem egy 5 otfos caster grppal a midi zerghez es 1 ora alatt 3x annyi rp-t szereztem, mint ok 3 ora alatt es meg jokat is rohogtunk. 😄

Hangianix
Jelenleg kb. ilyen a helyzet:
- ha nincs jo theud, meghalsz, mert nincs interrupt
- ha nincs jo sorcod, meghalsz, mert nincs kezdo mezz, se remezz, se demezz, se interrupt
- ha nincs jo MAd meghalsz, mert nem jo otlet egy sm-et bg-zo warriort utni, ha lathatoan nincs interrupt az sm-en
- ha a masik cleric szar, meghalsz, mert amikor valaki a csata elso 20 masodperceben azt mondja: cover me, fopping, az tuti jele annak, hogy azonnal le kell lepni

Jelenleg osszeszedunk 5 embert es a maradek teljesen random. Az eleg ahhoz, hogy az rr9-11 random EC alliance grp megoljon 10-bol 9x, mig normal grppal ez 5 lenne max.

Hangianix
En meg inkabb kimegyek triozni, mert akkor tudom, hogy azert halok meg, mert nincs fg, minthogy kimenjek egy olyan sorccal, akinel meg en is jobb lennek, pedig en tuti szarul jatszanek vele. 😄

Hangianix
Maelt nem lattam normal grppal jo ideje mar. Multkor is ilyen Func, Valgair, Miracle, Barsk, Becksvart a tobbi nevere nem emlekszem grp volt 😊 Mondjuk meg is oltuk volna oket, ha nem addol NP. Azutan irt irc-n Valg, ha harcolunk es NP add van, akkor oljuk meg oket es utana egy /bow utan menjunk utunkra 😄

Hangianix
Az ellen a setup ellen kell a caba+theu+sorc trio szerintem friar BG-vel.

Hangianix
Azert nem jatszom veluk. Bar mar lassan kifogyok a kifogasokbol 😄 Iszonyu gagyi sorcuk van, theut sokszor be se vesznek... Allandoan ez a 'bomb bomb' megy a TS-en, kozben a gyerek egyfolytaban mondja, hogy szerinte kinek mit kellene csinalnia, illetve szamol vissza, hogy 5, 4, 3, 2, 1 indulunk meg ilyenek, aki nincs itt azt itt hagyjuk. Azt hiszi ettol profi. Multkor megszopattuk, mert a masik clerickel nem voltunk ott idore (6 embert, 6 kulonbozo helyen eleg nehez fel perc alatt :p) es erdekes, nem is mentek el nelkulunk 😄DD

jah és eld+chanter+blademaster vs alb merc grp = funny 😄 pet clerickre, 2 merc grappled és onnantól kezdve szopááás :> friar nélkül ráadásul 500+ simán lehet nukolgatni xD bár jó theurg van akkor már nehéz, ha elnyomja peteket jön a szopás

jah csak hosszú fightokal az a baj hogy "add add add add"... szerencsére max 2 grp van prydwenen (maelm és pe) akikel rr5-6 után gond lesz, többi az gyorsan lemegy remélhetõleg... btw Hangi, evita grpja elég vicces, tegnap majdnem levertük õket flawless, de sikerült megölniük 1-2 embert :s

hat ez az, nalunk is altalaban mindent elnyom az enemy ami van szal nem ilyen rogton meghal a banda hanem mindegyik fight eleg hosszu, csak mindig mi halunk a vegen =)))

anti hero

szal vicces amikor rr3-rr5 pug ellen 2 moc / bof etc elhasználódik nah mmind1 😄

wtf lassan már én is rr5 vok xD

egyébként jah, sokszor elõjött már a "You got RR11-ed" style :|

Uberlama
tho thx ;p

Uberlama
hát lyon ugy hogy fgvel mászkálsz és nem a zergbe vagy ugy nem olyan könnyü. zergbe negyed ennyi idõ alatt megvan mert nem minden második fightod rr10-12 midi vagy albi gg ellen van, mivel random fgk nem nagyon vannak.

Tafaya
easy mode...

grat 😊